Sağol dostum ama yapılacak gibi değil. Alyan setim var. o kadar sıkı yapmışlar ki döndürme şansım yok. 100 lira verip servise yaptirtcam. Şu petek lastik varmis. Onu önerir misin? Patlama diye bi sorun kalmiyomus ama çok kayiyomus diyolar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (105. sayfa)
-
-
Dolgu lastikleri şahsen kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
1. Konforu bozuyor
2. Anakartı bozma ihtimali var ve scooter üzerindeki vidaları gevşetme veya kırma riski var
3. Lastikler kalitesiz olduğu için fren mesafesi uzuyor ve aşırı kayıyor.
Tavsiyem CST'nin scooter lastiği var. En kaliteli scooter lastiği olarak geçiyor. Şişme lastik ama sürekli lastik ve hava kontrolü yaparsınız. Uzun bir müddet götürür. Yakşalık scooter 2500 kilometrede hiç bir şekilde patlamadı ve lastik değişmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alyan seti bende de vardı ustam işe yaramadı dediğim gibi bende başta inanmadım açılacağına, 2 farklı alyan ile denedim ucu uyuyor ama dönmüyor çok sıkı, youtubeda gördüm aynısını bunu al dene açacaksın azıcık döndürünce güven bana bende inanmadım ama 10₺ dedim bir şey olmaz, sonrasındaki iş de uğraştırıcı ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldergi -- 17 Mayıs 2021; 0:46:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
falcon_X1 in dediği gibi cst lastikler kullanın birde lastiklerin içine formula x doldurabilirsiniz lastiğe bişey batarsa hemen kapatıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@muratdem88 CST'nin scooter için yaptığı iç ve dış lastiği cidden kaliteli (scooterın kendi lastiğinden daha kaliteli). Lastiği alırsınız yurtdışından alın daha ucuza geliyor. Yedek parça ve aksesuar konusunda iyi birkaç mağaza var isterseniz tavsiyede bulunabilirim. Sipariş ve gümrük konusunda size yardım ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: falcon_X1@muratdem88 CST'nin scooter için yaptığı iç ve dış lastiği cidden kaliteli (scooterın kendi lastiğinden daha kaliteli). Lastiği alırsınız yurtdışından alın daha ucuza geliyor. Yedek parça ve aksesuar konusunda iyi birkaç mağaza var isterseniz tavsiyede bulunabilirim. Sipariş ve gümrük konusunda size yardım ederim.
Aklımda olsun hocam. Yedek lastiğim vardı onu taktırdım. Şimdilik sıkıntım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar aklınızda olsun, patlayan tekerler için lastik içi jeller oluyor. Onlar da iş görüyor. Benim teker patlayalı bir yıl olmuştur rahat. Patladıktan sonra değiştirme işlemleriyle uğraşmamak için jel alıp doldurdum tekerin içine. Hala daha öyle kullanıyorum ama her kullanmadan önce teker inmiş mi diye kontrol etmek de bazen yorucu oluyor. Ama yine de maliyetsiz (40₺) ve pratik bir yöntem.
-
-
iki şey sormak istiyorum.
Bu gerzek Xiaomi bu mükemmel scooter a böyle aptalca bi zil niye koymuş bilmiyorum ama neyse. Değişmek için yenisini aldım. Yüksek tonlu. Ama.uzrindeki sokulmedi namussuz. Ağzı burnu gitti elimdeki alyanla. Hiç donecek Ağzı kalmadı.
Ben de sinirlendim matkapla daldım dedim vidanın tepesini alayım vidasinin ebesini.. yok arkadaş hala basaramadim şimdilik yoruldum bıraktım. Ulan o kadar sert ve sağlam vida koyacana adam gibi yüksek dbli zil koy mal ellam ya.
Neyse ben buna matkapla devam edicem.cok sinirimi bozdu.
Iki but sürü telefon tutucu seçeneği var en beğendiğiniz tutucu hangisi paylaşır mısınız. Teknik olarak altta desteği olmayan tutucular olmaz çünkü yüksek sarsıntı alıyor kesin düşürür telefonu.
-
merhaba arkadaşlar
2 model arasında kaldım
mi 365 ile essential arasında
hangisini almalıyım ?
16 yaşında çoçuk kullancak tatil yerinde
-
M365 eski essential daha yeni ama düşük model m365 in bataryası daha büyük ve biraz daha hızlı ve güçlü essentialin göstergesi var farı m365 e göre biraz daha güçlü ve arka stopu daha büyük bence m365 daha mantıklı illa gösterge olsun derseniz m365 e 100 tl ye çinden pro gösterge alabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi günler. Bunca zamandır bunu denemeye bi yerlerim yememişti. (Sizin kilitlenme ihtimali var demeniz korkuttu) Ama satmayı düşündüğüm için denedim. Alan adam sonuçta Mi Home'a bağlanmasını ister. Fakat olmadı. Aynı anda fren gaz ve power tuşuna basılı tuttum. Scooter açıldı, basmaya devam ettim. 5-6 kez bipledi. Daha sonra ekranda kırmızı 14 çıktı ve tamir simgesi yandı ve söndü. Bu kırmızı 14 ve tamir simgesi anlık yandı 1 saniye bile ekranda kalmadı. Sonra normal hız ekranı geldi. Ama reset olmadı. Scooter'ın adı bile değişmedi. Benim önceden ayarladığım isim gözüküyor hala. Bağlanmamaya devam ediyor Mi Home'a.
-
Bende essential var. Eğer düz yerlerde ve yakın mesafelerde kullanacaksanız essential iş görür. Ben maksimum 17.9 km gidebildim full şarjla. Ekranın olması daha avantajlı M365 e göre. Tamamen ihtiyaç meselesi aslında. Küçük bir yerde yaşıyorum ve işimi görüyor. Tabi satmaya karar verdim o ayrı mesele :)
-
Normalde bu işlem olması lazım ben birkaç kez denedim işe yaramıştı. Anakart'ın bluetooth modülünde bir sorun olabilir.
-
m365 tools'a bağlanıyor ama. Bu arada sizde de sıfırlarken kırmızı 14 ve tamir işareti çıktı mı?
-
Evet şimdi hatırladım kusura bakmayın M365 tools'a bağlanıyordu. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor ama bulursam sizinle paylaşacağım.
Ben kendi cihazımı hiç sıfırlamadım. Başka kişilerin scooterını sıfırladım ve işe yaramıştı. Kırmızı 14 ve tamir işareti hepsinde çıkmıştı merak etmeyin.
-
-
3-4 tane iç lastik değiştirdim ama hiç birinde başarılı olamadım hep patlattım iç lastiği niye böyle sert bi teker yapmışlar anlamış değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Öncelikle hangi marka lastik kullandınız. Piyasada aşırı kötü malzemelerden üretilmiş lastikler var onlardan taktıysanız fazla bir umut beklemeyin. Sürekli lastik basıncınızı kontrol etmeniz lazım. Kullanan birçok kişi lastik basıncını kontrol etmediği veya 50 PSI değerinde tutmadığı için patlıyor. Ayrıca düzgün bir yolda sürmenizi tavsiye ederim (Scooter ile inşaata gireni bile gördüm).
-
Allaha şükür ben kendi scooterimin lastiğini patlatmadım hocam arkadaş patlatıp duruyordu onunkini değiştirmeye çalıştık sonu hep hüsran oldu. 2 tane Çin’den sipariş verdiğim 2 tanede orijinal hepsini patlattım en son bisikletçiye 20 TL verdik takti ama jantin anası ağladı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X