Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
164.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşınız son olarak düzgün yolda sürsün ve lastik basıncını 50 PSI'da tutsun. Jantın gitmesine sinir oldum. Her bisikletçi maalesef değiştirirken dikkat etmiyor ve jantı çiziyor. Benim başıma gelse bisikletçi bitmişti.

• falcon_X1 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam elimizden geldiğince düzgün yolda kullanıyoruz sık sık lastik basıncınıda kontrol altında tutuyoruz. Bisikletçi konusunda yapacak bişeyimiz yok maalesef kuzenim Sirkeci’de değiştirdi iç lastiğini 100 TL para almış sadece değişim için jant konusu aynı yine çizik içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladicius kullanıcısına yanıt
    Dediğim bütün tavsiyelere uymuşsunuz. Ama lastik patlıyor ilginç.

Bisikletçi konusunda güvenilir bir yerde yaptırmak lazım ve jantı çok iyi korumak lazım ufak bir hatada çizilebiliyor. Ayrıca bazı bisikletçiler rahat değiştiririm havasına giriyor ama scooterı daha kötü hale getirebiliyor. Umarım uzun müddet hem sizin hem arkadaşınızın lastiği patlamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi Store'larda patlak teker değişimini kaça yapıyorlar, fiyat alan var mı hiç?

Dış lastik evet çok sert iç lastik normal şambriyel, biz bisikletçi ile mengeneye oturtup yaptık normal hali aşırı sert çünkü

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Mi storelar yapmıyor, Güncel Teknolojiyi aradım bunların yetkili servisi orası diye benim cihazım oranın garantisine tabii olmasına rağmen 150₺ değişim ücreti istediler, üstüne bir de kargo yollamak falan olduğu için uğraşmadım, lastiği kendi alyanlarımla söktüm, bisikletçiye verdim yama yaptı, 20₺ ücret ile.

• kraldergi K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Ben alırken sormuştum, değiştiriyoruz demişlerdi ama mağazadan mağazaya farkediyordur belki. Sökmek çok zorlayıcı oluyor diye söylenmişti hep başlık altında. O yüzden pek uğraşmak da istemiyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler tekardan.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Valla hocam sökmek benim için çok kolay sökebiliyorum ama iş takmaya gelince iç lastikte 10 tane delik açılıyor 😂

Bu hiç iyi olmadı hocam. Benim tekerde şu an jel var, o idare ediyor ama sıkıldıım artık her gün çıkmadan önce tutup da havasına bakmak. Değiştirmek istiyorum o yüzden tekeri.

• Arkadaşlar merhaba geçen ay pro 2 modelini aldım. Pandemiden dolayı haftasonları çıkıp ağız tadıyla keyfini çıkaramadım. BAzen mevzusu açılıyor eş dost arkadaşlar vs şu düştü kolunu kırdı şu düştü bacağını kırdı diye göz korkutuyor. Kask eldiven vs kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız nereden hangi marka model aldınız? 100-150 tl birşey iş görür tahminim.

• Nightmare667 kullanıcısına yanıt

Hocam bende o kervan içindeyim ilk hafta arkadaşımla gezerken düşüp elimde metekarp kırığı oluştu. Daha 4 gün öncede affedersin hıyarın teki trafik içinde aynaya bakmadan birden kapısını açtı kolum kapıya sürttü sert bi şekilde biraz yara oluştu. Damar mı üst üste bindi yoksa kaslardan dolayı mi bilmiyorum 2 gün kolum baya ağrıdı. Velhasıl elimi kırdıktan sonra kas arayışına girmiştim aliexpreste satılan smart4u marka arkadan ışıklı kasklar mevcut alanların yorumlar iyi duruyor ben araştırdığım zaman 300 küsür liraydı suan kur farkından yüksekmiş heralde durumum müsait olmadığı icin ben alamadım. Durumun müsaitse araştırabilirsin gece vakti arkadan gelen araçlar kaskta yanan ışıktan dolayı sizi daha rahat fark edebilir

• Arkadaşlar kendisinde veya çevresinde inokim marka scooterı olan varmı? Deneyimleri eksilerini artılarını öğrenmek istiyorumda

• Arkadaşlar selam, günlük işe gidiş geliş toplam 6 km kullanmak için hangi modeli tavsiye edersiniz. 90 kiloyum dönüşte biraz eğimde var. Benim için kafamdaki tek şart dolgu lastik olması. Patlayan lastikle uğraşamam çünkü.

• Geçmiş olsun dostum. Yok benim gece çıkma gibi bir niyetim yok gündüzleri sahilde araç olmayan yerlerde vs. dechatlonda 140-150 tl var iş görür mü acaba ?

• serinkan S kullanıcısına yanıt

Merhaba Serinkan benim pro 2de de aynı sorun oluştu acaba sorunu nasıl aştın, aştıysan şayet.

• Bisiklet için ama scooter te kullaniyorum, polis çakarı gibi olmasi çok güzel led leri çok saglam ışık veriyor. Fiyatı var ama bence değer. Sinyal olayı için aldim uzaktan kumandali o da gidona bağlanıyor

https://i.hizliresim.com/gxeyez1.jpg

https://i.hizliresim.com/8iv6xdb.jpg

https://i.hizliresim.com/chqjw5r.jpg

Soran cok olması üzerine önceden cekmis olduğum video yu yukledim fakat sinyalide saga sola var o da sarı ışık olarak yanıyor onu acmamisim fakat ön bilgi olarak bendeki bu sekilde duruyor

https://mega.nz/file/jZpDAIyZ#O3PiqTEUkWS_jNe5OdSVki9WMNLA0GfzRE4OcDugweM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Haziran 2021; 15:46:58 >

• selam herkese,

daha önceki sayfalarda, pro 2 de yürüme modunun aktif olmadığından bahsetmiştim. teknik servis ile görüşmüştüm, zaten o mod aktif olmuyor merak etmeyin sıkıntı yok demişlerdi :)

lastiklere 50 birim hava bastım, uygulamayı tamamen kaldırdım, bir iPhone a aynı uygulamayı kurup eşleştirme yaptım, sonuç olarak alet bir anda yürüme modunda gitmeye başladı :)

maksimum 5 km ile gidebiliyorum artık. bunun sana ne faydası var diyeceksiniz, 2. bir gidon aldım, 6 yaşındaki oğlum ile hava almak için yavaş gezintiler yapabiliyoruz bu şekilde.

Merhabalar bende bu gün Xiaomi pro 2 aldım. Bende de aynı durum söz konusu karşı komşum da aynı modelden 5 ay önce aldı. Onun scooter da ön çamurlukta kavuçuk var fakat bende ki modelde yok.
    Bu bir üretim hatası mı anlayamadım. eğer bir sıkıntı varsa iade edeyim. XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1700 km oldu 365 pro. bursadayım. artık bakıma ihtiyacı oluyor. ön tekerlek yerde dönerken (boşta değil) tak tak ses geliyor. bakım için tavsiye edebileceğiniz yer var mı ya da ne önerirsiniz.

• bico.rock.44 B kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun kazasız kullanmanız dileğiyle. Firma belli bir üretilen serilerde o kauçuk parçası koymuştur yani üretim hatası değil. Parçanın amacı ön çamurlukla gövde arasını koruma görevi görüyor ama işe yarayıp yaranmadığı bilinmiyor.. Daha yeni üretilen serilerde o kauçuk parçası kaldırılmış olabilir onuda cihazın yan tarafında bulunan etiketlerden yada Mi Home uygulaması üzerinden üretim tarihinden anlayabilirsiniz. Komşunuzun scooterınıda kontrol ederseniz daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.