Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evde pompa varsa, sibop iğnesini çıkartacak zımbırtıyı zaten formulax yolluyor... Bence bisikletçiye meram anlattığına değmez :) indir, jel bas, hava bas :) bu kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Tamam deneyeceğim teşekkürler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Haziran 2020; 18:29:27 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam downgrade yaptınızmı yaptıysanız nasıl yaptınız anlatırmısınız

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Haziran 2020; 18:29:5 >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Patlamaz lastik siparişi verdim, kullandığım yolda hız yapmadığım için yol tutuş çok önemli değil, sadece amortisör konusunda tereddütlerim var yararı dişe dokunur olur mu bilemiyorum

Hocam az önce okudum okumadan önce yazılımı attım motor gücünü 51757 den 50000 e yükselttim 35 km ye sınırladım muhteşem oldu yokuşlarda yavaşlaması azaldı

• İos tan denedim olmadı geçen gün bi android cihaz buldum onunla yaptım efsane oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeU220

Hocam az önce okudum okumadan önce yazılımı attım motor gücünü 51757 den 50000 e yükselttim 35 km ye sınırladım muhteşem oldu yokuşlarda yavaşlaması azaldı
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Haziran 2020; 18:30:27 >
    Ben 50 kiloyum benimki normal m365 sport mod yok yani şöyle diyeyim %100 şarj ile 15km hızla çıktığım yokuşu %60 şarj ile 12 km hızda çıktım birde hızlanması aşırı arttı sanki 100 beygir arabadan inip 200 beygir arabaya biner gibi oldu gücü dahada arttırırsam ne olacağını tahmin edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 8 Haziran 2020; 17:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeU220

Ben 50 kiloyum benimki normal m365 sport mod yok yani şöyle diyeyim %100 şarj ile 15km hızla çıktığım yokuşu %60 şarj ile 12 km hızda çıktım birde hızlanması aşırı arttı sanki 100 beygir arabadan inip 200 beygir arabaya biner gibi oldu gücü dahada arttırırsam ne olacağını tahmin edemiyorum
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Haziran 2020; 18:30:52 >
    Ha bide hız arttırdığın güce göre gidiyor tekerlek havadayken 50000 güç te 31 yapıyor 49000 güçte 34 e kadar çıkıyor

• gr00v3r G kullanıcısına yanıt
    Kullananlar normal kullanımda fark çok az diyor ama hızla çukurdan veya tümsekten geçersen geri sekmeyi baya azaltıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

..

Alıntıları Göster
    Ben 95 kg'yim benim scooter howervay 350watt. Çok dik yokuş değilse minimum 8-10 km hızla da olsa çıkabiliyor. Acaba m365 pro nasıl olur kıyaslama durumunda merak ediyorum. Benim scooter'da ekstradan 2-2,5 kg'ya yakın oturak aparatıda var. Buna rağmen performansı iyi diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi android telefon bulursam downgrade edip firmware atmayı düşünüyorum ama scooter ı kullanılmaz hale getirmektende korkuyorum baya kişinin başına gelmiş. Birde polis çevirirde ceza yazarsa diye korkuyorum :D

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Haziran 2020; 18:31:10 >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    yokuşun eğimi çok önemli. 45 derecede fena değil. şimdi yokuş için spesifik konuşmak yanlış olur. eğim +kilo önemli

hoverway 350w için bir kaynak yok fakat bir diğer 350w olan x7 ile kiyasmalamada; 365 in rencide ettiğini şurdan bakabilirsin. Ben araştırma aşamasında analiz etmiştim. Dediğim gibi m365 kıyaslaması. Pro değil. Pro, 350w bir x7 sahibinde sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

GSMArena Officialyoutube
    Turboant X7 electric scooter review - a Xiaomi Mijia M365 killer?
    https://www.youtube.com/watch?v=UHBW1VHebnU&feature=youtu.be
    dakika 3.29

• yokuş performansı konusunda eskişehiri bilenlerin anlayabileceği bir bilgi vereyim: osmangazi üni'nin oradaki gençlik bulvarını hiç bir sıkıntı olmadan tırmanabiliyorsunuz :) 80kg sürücü + sırtçantası ile, standart fw... zaten eskişehirde bundan öte bir diklikte sürme ihtiyacı çok nadir olduğundan anlamlı olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 8 Haziran 2020; 11:31:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.