< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (24. sayfa)
-
-
Martıların bazıları şişme bazıları dolgu teker ama sonuçta süspansyon yok, yani kaymak gibi bir yol olmadıkça titreme normal... Miktarı teker türüne göre değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi prodada yok diye biliyorum. Almak istiyorum ancak bu kadar fazla titresim kafami kurcaliyor. 96 kiloyum onunda etkisi vardir tabi
Hocam hangi martıya bindiniz dolma tekerlimi yoksa şişmemi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum bilmiyorum. Dikkat etmedim. Acikcasi etsemde ayrimi neye gore yapiliyor onuda bilmiyorum :)
-
Benim kullandigimda bisikletteki gibi fren kolu vardi.. Acikcasi 2 model arasindayim. Reklam yonlendirme vb olmasin.
Merhaba bende yeni aldim yarin elimde olmasini umuyorum. Daha once telegram grubu oldugunu gormustum hala aktif mi aktif ise katilim linki yollarmisiniz
Merhabalarquote:
Orijinalden alıntı: ark21
Merhaba bende yeni aldim yarin elimde olmasini umuyorum. Daha once telegram grubu oldugunu gormustum hala aktif mi aktif ise katilim linki yollarmisiniz
Öncelikle hayırlı olsun
Nerden ve kaça aldınız acaba ?
Ben de pro almayı düşünüyorum -
Tesekkurler miuiturkiye sayfasindan aldim sirkecide bir firmaymis sanirim 3.898 tl fiyati vardi
Merhaba,
Ürünün resmi "Mi Türkiye" garantisi altinda olmasi birsey ifade ediyormu? (Sanirirm Mi Türkiye servisi evofone yani pek ic acici bir servis degil aslinda)
Resmi servis garantili en uygun 3920TL (amazon)
Distribütör garantili en uygun 3650TL (Teknomosh isimli bir firma)
Scooter da sorun cikan ve servisle ugrasan oldu mu acaba, sürec nasil isliyor.
-
benim scooter kendini 20km olayına sınırlandırdı... Evofone'u aradığımda kendilerine göndermemi yada getirmemi istediler, düzelteceklermiş :) yani bu tip tembellikler yapmak istersen hoş olabilir evofone... daha büyük bir sıkıntı henüz yaşamadığımdan fikrim de yok... scooterı da göndermedim henüz... insanlar teknomosh'tan da şikayetçi değil diye biliyorum... bir de neredeyse her alan hack mack bişilerle uğraştığı için bozulmaları kendinden sayıp servise gitmiyor, yedek parça alıp tamir ediyor genelde :))
-
Bugun kargom elime gecti henuz deneme firsati bulamadim ama pro scooter sari reflektorle geldi kirmiziyla arasinda herhangi bir fark var mi ?
Sarı reflektörler yeni versiyon, gözle görülür bir fark yok diye biliyorum bir kaç ufak ekleme var diye okumuştum önceki sayfalarda göz gezdirebilirsiniz. Hayırlı olsun..
-
Tesekkur ederim
10 inç lastik kullanan veya deneyen varmı almayı düşünüyorum
İstanbul'da toplu taşıma konusunda deneyimi olan var mı? Metroda ve vapurda ne yapıyorsunuz, sıkıntı oluyor mu?
-
herkese merhaba m365 pro almayı düşünüyorum sarı reflektörlü olması ilk önceliğim en uyguna nereden alabilirim? teşk.
-
Slime ya da formulax kullanan var mı?memnunlar mı?
Ben arabalarda kullanılan lastik tamir kitinden sıktım hemen hemen aynı şey ufak şeyler delimce hemen deliği kapatıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X