Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet o da mantıklı ama uğraşmam ben onla büyük ihtimalle XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter çünkü daha kalın olarak üretilmiş iç lastikler var amazonda direkt. Yorumlarıda çok iyiydi fiyatta güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisim zamani linkleri paylasabilirseniz sevinirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asak45 A kullanıcısına yanıt

Şuan stokta kalmamış ama link yine de vereyim markasını yazarsınız bir yere :D

https://www.amazon.de/dp/B07NGJXRRW/ref=cm_sw_r_cp_api_i_pSP5EbB8JAGSQ

• Cok tesekkurler

• Merhaba m365 pro kullanıyorum. Katlanan yerdeki aparatın içindeki pim kırıldı. Yedek parcasını nereden bulabilirim? Yetkili servisi o parçanın tedariğini yapar mı?
    XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter

• yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    Aliexpressde bunu satıyolar o kilitleyen kanca gibi şeyin yanında pim alınabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 16 Haziran 2020; 12:41:40 >
  • Harika bi inceleme olmuş. Ben 365 normalini almayı düşünüyorum. Pro tabii ki iyi ama 365te sonuçta iş görür.

• noche34 kullanıcısına yanıt

Evet bende pro almaktan vaz gectim. Neredeyse 2 kat fiyat artışı verileceğine elektrikli motorlar alinabiliyor 4500 bandında. Tabi ehliyet falan gerekir ama düz m365 Yokuş ve menzil probleminiz yoksa gayet mantıklı bir seçenek. Alacaksanız beklemenizi tavsiye ederim, bende favorilerime eklemistim, son 1 haftada 3 kez ufakta olsa dolardan dolayı zam geldi internet satışlarına.

• Bonus card ile pro modeli 3650 TL'ye geliyor. Düşünenler değerlendirebilir.

https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/xiaomi-mijia-m365-pro-akilli-elektrikli-scooter_pdp_531103912

• Selamlar hepsiburada üzerinden xiaomi mijia m365 aldım pro olmayan versiyonu ama şarj olmuyor ve açılmıyor malesef bunu yaşayan ve çözümü bilen var mı ?

• 100 kiloyum.

365 ve 365pro arasında hangisini tercih etmeliyim. Genelde düz yollarda sürücem.

Bir de yüksek hızlı trende taşıyabilir miyim? sürekli konya-ankara arası seyahat ediyorum.

• Reliq kullanıcısına yanıt
    Arada 1000₺ oynuyor. Bende şimdi bugün kararsız kaldım. Gidip gözle görüp bakacağım. Acelem yok zaten. Ama pro fiyatı düşerse pro alıp kafamız rahat ederdi valla. 2500 demiştim ben normali için onunda fiyatı yükseldi.

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    3750₺ olmasın?

• hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    Hocam bence proyu tercih edin düz versiyon ağırlığınızdan dolayı biraz yavaş kalır daha önce 109 kilo kuzenim sürmüştü biraz zorlandı alet

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Hocam servise göndermeyecekseniz altını açın orada bataryanın önünde bir devre kartı var bms devresi oradaki ledlerden birisi yanıp sönüyor olmalı eğer yanıp sönmüyorsa elektrik yoktur veya bms devresi bozulmuştur bunun için voltmetre ile siyah kırmızı elektrik kablosunun soketini ana karttan çıkarıp elektriği ölçün elektrik varsa bms devresinde sorun vardır ama eğer yanıp sönüyorsa sorun göstergede veya anakarttadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 17 Haziran 2020; 14:26:59 >
  • a101 e gelen sarı reflektörlü versiyonumu acaba? garantisi nedir bilen var mı? bugün bitanesine sordum eleman günlerdir 10larca kişinin sorduğunu e bilmediklerini söyledi fiyat da çok iyi sayılmaz 4000 tl kararsız kaldım

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Biraz ön yargı gibi olcak ama a101 e geldiyse bence bunda bir iş vardır belkide ilk üretilen elde kalan scooterları almıştır onları satıyordur nede olsa ucuzluk marketi

• 4000 e satıyorsa bi bildikleri vardır diye düşünüyorum 3700 civarı bulunabiliyor çünkü:)

Genelde sabit yerlerde satılan şeyler daha pahalı olur örnek vermek gerekirse bi ara mi band 4 alıcaktım teknosa mağazasında 300 liraydı ama internette 120 civarı idi

Bence internetten al daha ucuz ve arayıp hangi tip olduğunu öğrenebilirsin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.