< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (28. sayfa)
-
-
-
bu 2020model ama hiiiccc gerek yok, zaten goruntusude berbat bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Görünüş pek önemli değil neyse ilk 3 parçalı modelden bulucam artık. Yazılım atınca motor biraz daha hızlı ısınıyor gibi
Merhaba arkadaşlar, hafta başı amazon.com.tr den 3914 liraya pro modelini aldım, ( şu anda 3793tl, üşenmesem iade edip yeni fiyatından alıcam ya neyse ).
Kutusundan çıkan scooterı şarj ederken, şarj aletinin çok ısındığını farkettim. 2–3 saatte tam şarj oldu ama ilerde 8 – 9 saat şarj etmem gerektiğini düşününce kıllanmadım değil. Bu kadar ısınması normal midir, yoksa yol yakınken önlem almak mı lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj aletinin ısınması normal ama 2-3 saatte tam şarj olması garip
Kutudan çıkınca %70 dolu geliyor ya pil, onun kalanını 2–3 saatte doldurdu.
O zaman tamam benimki normal modeli 5 saat boyunca şarjda kalıyor belli bir ısıya geldiği zaman daha ısınmıyor sabit kalıyor
Merhabalar, ay sonuna kadar dolara bağlı olarak birkaç gün içerisinde düz m365 (pro olmayan) alacağım. Konuyu epey kurcaladım, sarı reflektörlü olan son sürümmüş. Sahte modeller internette dolaşıyormuş çünkü. Yakın zamanda düz sarı reflektör alan varmıdır? Yada hangi saticiyı önerirsiniz?
-
Amazondan alinan urune xiaomi distribitörleri garanti kapsaminda hizmet vermiyor parasiyla tamir apiyorlar diye biliyorum dikkat edin,
www.evofone.com.tr git gozun kapali al kardesim...
Koltuk ile kullanan varmı? İş görür mü sizce? Türkiyede süspansiyonlu modeller 350 TL civarı bulunabiliyor.
-
Mi home uygulaması ile eşleştirmiştim fakat aylardır uygulamayı açma gereği duymadım. Geçen gün menzil ve şarj durumunu kontrol edeyim diye girdiğimde parola hatası verdi. Büyük ihtimalle parolayı unuttum. Sıfırlamanın yolu nedir?
-
RollerPlausch Elektroroller PlattformyoutubeBluetooth & Password RESET ♻️ Easy Fix! Xiaomi M365 - Ninebot G30D MAX 🛴 DEUTSCH - GERhttps://www.youtube.com/watch?v=srCnhD64L0s&feature=youtu.be
Bu videoda düğme ile gaza aynı anda 3 saniye basıyor parola sıfırlanıyor diyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler çok basit bir işlemmiş.
-
Haklı olabilirsiniz, amazona güvenip o konuyu araştırmadan aldım, ama şimdiye kadar amazonun kendisinin sattığı ürünlerde bu tür bir sorunla karşılaşmadım. Mail attım sonucunu burdan yazarım, önemli bir ayrıntı sonuçta, uyarı için teşekkürler.
merhaba arkadaşlar dün a101den aldım şimdi kargo geldi üzerinde mys iç ve dış ticaret yazıyor pek güvenemedim resmi distribütör değil çünkü kutuyu açmadım iade etmeyi düşünüyorum internette 3700 3800 e var gerek yok versiyonu nedir anlayabilirmiyiz etiketten sarı reflektörlü mü acaba
EDİT: mys internetten baktım cepport muş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ltgdby -- 20 Haziran 2020; 11:33:0 > -
Sanirim Xiaomi mağazalari en ufak bir arizanda garanti uzerinden bakmayacaklar?
Pro modelinden ben de bir tane aldim yeni. Haftalik aylik bakimlar yapmak gerekiyor mu? Daha once hic kullanmadigim icin biraz tecrubesizim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.
Fren sistemini hidrolik bir fren sistemi ile değiştiren oldumu acaba? Hangi malzemeleri almak gerekiyor yardımcı olursa çok iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X