Bu konuda da yorumumu yazayım: genel olarak tüm aletler yakın teknik donanıma sahip... Burada en çok özen gösterilen şey servis ve pil... Bu ikisine güvenebildiğiniz her scooter aynıdır gözümde... App konusuna da takılmamak lazım, xiaominin appi de hiç bir işe yaramıyor(%50 bağlanıyor/bağlanmıyor)... Ama şunu da unutmayın, Xiaomi de güçlü motoru pro olmayan kasaya takamaz mıydı? Takardı ama o zaman menzil m365ten de kısa olurdu ki o da bu aletin pratiklik noktasını kaldırabilirdi... yani alırken o yazılan maksimum menzilin eco modda, düz yolda, düşük kilolu bir sürücüyle olduğunu unutmayın... S modda, gerçek dünyada, 80-90 yük ile o değerler yarıya iniyor genelde :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (30. sayfa)
-
-
kutuyu actım istediğim gibi cıktı sarı reflektörlü 70 75 civarı şarjı vardı 26 km kullandım ama şarja takarken ilk günden koruyucu lastik kapağı elimde kaldı :) kopmaması mucizeymiş zaten çok ince bağlantısı varmış başına gelen oldumu acaba nasıl cözüm buldundu su toz vs sıkıntı yaratır mı?
-
Aliexpreste o parcadan var ama dandik bi parca icin en az 15 lira vergi alicak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arnavut kaldırımı veya taş parke yollarda deneyen oldu mu? Ufak cukurda veya tumsekte taklaya getirecek sekilde dengesizlik yaratiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna para vericegime hayatta hiç almayacağım işi yapar gider motor alır kullanırım o derece
Ben sürdüm, hatta yokuş yukarı ve aşağı da sürdüm, düşmenin yakınından bile geçmedim... Ama o arnavut kaldırımdaki taşlardan yapılma bir basamak varsa önünüzde, basamağı alet elinizde çıkmak iyi olacaktır, bisiklet gibi önü ziplattım, arkayı topladım yapılmaz bu aletle... Son derece bozuk(kasis kadar tepecikler, aralarda eksik taşlar) bir kaldırımda/bisiklet yolunda da sürdüm, yola dikkat etmekten rahat rahat ilerlenmiyor, dikkat edilmezse düşülebilir... Ama bahsettiğim yerde dikkatsiz yürünürse de düşülebilir... Çok kötüydü yani
Edit ile ekleme: denge konusunda en büyük tavsiyem, ağırlık ayağınızı(öne koyduğunuz ayağı) koyabildiğiniz kadar geriye koyun... Genellikle ayakları ucuca koymak için ön ayağı çok öne koyanlar oluyor, bu da ani durma yada önden darbede düşmeyi kolaylaştırıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 21 Haziran 2020; 12:39:10 >
Bisiklet dahil çok çeşitli ulaşım aracı kullanmış birisi olarak, bu aletlerin ulaşımdaki konumu hepsinden biraz farklı... En büyük farkı da taşınabilirliği... Bu aleti(hatta 2 tanesini) bir yere tatile giderken, yazlığa giderken, yada bir gezmeye giderken bagaja atıp yanınızda götürebilir, gittiğiniz yerde ulaşım ve park sorunu olmadan takılabilirsiniz...
Öte yandan bu forumda binlerce ürün için "buna para mı verilir" diyecek bir kesim vardır... Milyon tane sıfır yapıcılıkta mesaja bence gerek yok... Bence de motor ehliyeti olan, motor sürmek isteyen birisi, elektrik süpürgesi yerine, yada oled tv yerine de motor alabilir...
Ben motor kullanmam ki dediğim gibi hayatta son kullanicagim alet
Aynen arkadaşın üstte yazdıklarına katılıyorum. Bunlara ek olarak dışarıda bisiklet motor koyacak yeri olmayanlar içinde bu alet çok kolaylık sağlıyor katla eve koy. Katla arabaya koy. Elektrikli olması çevreyide kirletmiyor pat pat pat ses çıkararak egzozuyla dünyayı kirletmiyor. Benzin parası yok. Çok mu yağmur yağıyor katla metroya otobüse bin. Motorla bunları yapamazsınız.
-
whatsapp grubumuz elektrikli scooter sahipleri, alacak olanlar, merak edenler, kisaca bu is gonul verenler bekliyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pipo18 -- 21 Haziran 2020; 17:34:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Aliexpressde delikli veya deliksiz dolma lastik var ama kullananlar çok sert olduğunu söylüyorlar veya daha kalın lastik var yine şişme orijinal lastiği üreten markanın ürettiği onlar kolay kolay patlamıyor birde 10 inç lastikler var orijinallerden daha sağlammış ve lastiğin yan duvarı uzun olduğu için daha yumuşak oluyor
Ben 10 inç lastik siparişi verdim çünkü yol biraz bozulduğunda alet sekmeye başlıyor birde geçen hafta lastiğim patlamıştı lastiği 3 kere değiştirdim 3 ündede takarken biryerini deldim sonra o sinirle sipariş ettim ama sonunda yaptım lastik gelincede formula x alıp içine koymayı düşünüyorum çünkü dış lastiği incelediğimde 5 tane küçük cam parçası çıkardım. (Ha bide 800 km yol yaptığım halde 2. Kez lastik patladı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 21 Haziran 2020; 19:38:16 >
Lastigi patlamasi vida vs girmesiyle mi oldu yoksa cukura falan sert girince mi. Temiz bir yolda durduk yere parlamaz diye umut ediyorum
5 tane cam parçası çıktı, açıkcası onlara bakınca çok şaşırtmadı patlaması (çıkan parçaların hepsi içki şişelerinden çıkan renkli camdan) yazın köyde sürdüğümde bazı çukurlar var onlardan geçerken hafifliğiminde etkisiyle baya uçuyorum birde genel olarak kullandığım bisiklet yolu her gün süpürülüyor ve çok fazla kullanan yok karşımdan gelen veya yanımdan geçen çok nadir görüyorum
O zaman aslinda normal patlamasi. Temiz bir yolda sorun cikaracak bisey degil. Bulundugum bolgede baya uzun bisiklet yolu var da ondan sordum. Eyvallah sagolasin
Lastik parlamadan bir gün önce pek kullanmadığım toprak bir yola girmiştim herhalde orada patladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 21 Haziran 2020; 19:41:4 >
800km iyi bir deger ama.eger bu km yi işe gidip gelmek icin falan yaptiysan zaten cihaz kendi parasini cikarmistir. Saglam bie lastige yatirim yapmak mantikli.
Hocam ben öğrenciyim genelde kursa kırtasiyeye vs. gitmek için kullanıyorum aleti almadan önce ailem beni götürüp getiriyordu her seferinde arabayı çıkarmak trafik felan baya zaman alıyordu yani hem zamandan hemde yakıttan tasarruf ettik bence parasını çoktan çıkardı
2649 TL'ye 150 TL indirim yakalayıp aldım. GittiGidiyor da şuan kısa gece indirimleri var. 2-3 gündür fiyat kovalıyordum 4 saatlik indirimi görünce yapıştırdım Lastikle uğraşmamak için bunu aldım, gözüm m365 teydi.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pipo18
https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
whatsapp grubumuz elektrikli scooter sahipleri, alacak olanlar, merak edenler, kisaca bu is gonul verenler bekliyoruz...Link yanlış olmuş. Onun dışında bu tip işler için telegram daha iyi. Whatsapptaki telefon numarası gerekliliği rahatsız edici sonuçlara götürebiliyor(true story :D )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 21 Haziran 2020; 22:6:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X