< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telegram kullanmiyorum, tavsiyen icin tsk.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Köpeklerin ilgisine maruz kalan var mı? Sahilde gezerken hiç umurlarında değil fakat daha iç taraflarda karşılaşınca bildiğin kovalıyorlar bazen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selam, aynı ses problemini tüm kullanıcılar mı yaşıyor? neden böyle bir ses gelir ki üretim hatası mı acaba? ben çok kıllandım, bir sefer kullandım ses gelmeye başladı. neden aparat almaya mahkum ediyorlar??? aldık diyelim bu ses problemi gidiyor mu? ayrıca servisi falan yok mu biliyor musunuz? amazondan aldım bende. aradım isterseniz iade edin diyorlar... iade değil sorunumun çözülmesini istiyorum. tşk
-
herkesde olacaktır bende yok şuan ses ilerleyen zamanda olacaktır. katlanma aparatına silikon koyarak çözenler var aslında xiaomi vidaya pay bırakmış biraz youtubede videosu var ilerleyen zamanda esneyerek ses çıkarırsa viadanın payı alınır silikon da takılabilir
-
elinde fazla şarj soketi kapağı olan varsa yazabilir mi aliexpres bu aralar sıkıntılı gelmiyor uğraşmak istemiyorum
-
Hiç tam olarak test etmedim ama köpeklerin araçlardaki reflektörlere havlayıp koştuğu söylentisi vardı... Günün saatine ve ışığa göre reflektörlerin daha görünür olması saldırılma sebebi olabilir, henüz hiç başıma gelmedi scooter ile... Bisiklet ile tecrübem de hayvanların sadece havlayıp koşması... Dursam da lastiği vs ısırmayı deneyen olmadı hiç :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o video link'ini paylaşabilir misin?
-
Youtubea yazınca sürüsüyle video çıkıyor
Cepport gg a urunu koymus yine a101 le ayni fiyat.
Az önce scootera binecektim dışarı çıkardım düğmeye bastım ama tepki yok birdaha bastım yine yok şimdi kendi kendine açılıp kapanıyor farlarını yakıyor düğmeyi açıp temizlemeyi denedim ama değişen birşey olmadı çoğu zamanda göstergedeki ledler yanmıyor veya yansada düğme tepki vermiyor
Şimdide kapalıyken bile bluetooth ile bağlanılabiliyor açılınca motor çalışmıyor kapalıyken çalışıyor
Sanırım alet kafayı yedi yardım edebilecek varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 22 Haziran 2020; 12:53:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: EfeU220
Sanırım alet kafayı yedi yardım edebilecek varmıHocam ilk önce geçmiş olsun. Video inşallah işe yarar ama alt tarafı sökmek garantiyi devre dışı bırakabilir. Kolay gelsin.
-
Hocam bunu denedim olmadı sonra 1-1.5 saat açık bıraktım göstergeyi baya bi kendi kendine açılıp kapandı sonra durdu baktığımda düğme çalışıyodu demekki oraya su vb bişey girmiş kapağı açınca buharlaştı
Olabilir hocam. Aliexpresste gösterge paneli için silikon kılıf satılıyor onu kullanmanızı tavsiye ederim. Su teması nedeniyle dikkat edilmesi gereken yerlerden birisi.
Ne gitmis olsa da oksitlenme ya da pas yapabilir. Oraya wd40 gibi biseyler siksaydin. Elektrik aksami temizler o.
Yok içini iyice temizledim düğmenin içini açtım gram oksitlenme yok zaten olursa şaşardım her zaman temizlerken göstergeye dikkat ederdim ama bu sefer kaçırmışım düğmenin altında su geçirmemesi için lastik vardı ama işini pek iyi yapamıyor oraya sıvı conta gibi birşey sürücem saat sabah 6.30 dan 11 e kadar biiiip bip bip bip kafam patladı uyuyamadım birdaha tövbe göstergeye sıvı yaklaştırmayacağım
Bu ip sertifikasi bosuna o zaman. Normalde su sicramasina dayanikli olmasi lazim. En iyisi koruyucu o zaman.
Aslında bel altı korunaklı tek su alabilecek nokta düğme göstergenin kapağında yapışkan bir madde vardı ısıtarak çıkardım her yeri yapmışlar ama işte düğmeyi yapamamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 22 Haziran 2020; 19:47:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X