< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar Miu Türkiye sitesinde 365 Pro fiyatı 3970 TL.Stoklarında hem kırmızı hem sarı reflektörlü versiyon mevcut. Uye olup iletişim formlarindan bilgi ve destek alıp siparişimi geçtim. Xiaomi Türkiye garantili.
MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktası
MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktasıhttps://market.miuiturkiye.net/?tracking=forum
Aynı gün kargoya veriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 25 Haziran 2020; 12:24:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar bende pro alarak ama bi sorum var scoteri katladigimizda o arla taraftaki plastigi cikariyormuyuz yoksa plastikle mi duruyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 25 Haziran 2020; 13:50:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
Selamlar bende pro alarak ama bi sorum var scoteri katladigimizda o arla taraftaki plastigi cikariyormuyuz yoksa plastikle mi duruyor?çıkan bir plastik mi var arkada?
-
Evet hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: kara7557
90 lastik 90 kargo birde kdv ötv gelince saçma rakamlara gelir.posta ile alışverişte %20 vergi(gümrük vergisi) dışında son zamanlarda 12-15TL civarı ek bir ücret çıkartıyorlar... ÖTV, KDV meseleleri ticari olarak ithalat yapmak isterseniz var... kişisel alışverişte yok...
-
zil halkasının takıldığı çengelin etrafındaki silikonumsu plastikten söz ediyorsan, onu çıkartma... hatta çok kolay çıkıyorsa da çift taraflı bir bantla yapıştır ki çıkmasın diyebilirim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: GCGorusuzil halkasının takıldığı çengelin etrafındaki silikonumsu plastikten söz ediyorsan, onu çıkartma... hatta çok kolay çıkıyorsa da çift taraflı bir bantla yapıştır ki çıkmasın diyebilirim :)
Saolun hocam çiksa bile o çengel de iyi bence çizmez zil halkasini bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 25 Haziran 2020; 15:2:27 >
çiziliyor... o varken bile çiziliyor, yapacak bir şey yok
ulaşım aracı bu, kilit de çiziyor, kilitlediğimiz direkler de çiziyor... çok takılmamak lazım...
-
Benim o plastik çift taraflı bant kullanmama rağmen düştü
zil malesef çiziliyor o olmadan. Benimki çizildi beyaz birşey çıktı. @GCGorusu
Bu aletlerin hergin fiyati degisiyor arkadaslar. Ben pro olmayan duz versiyona bakiyorum bi gun 2642ye vardi amazonda, sonra o 2700kusur oldu trendyol 2650 oldu, sonra yine terse dondu. Simdi her yerde yuksek 😀 sanirim saticilar algoritma yapmis bi yerde yukselince hepsi yukseliyo indirim yapinca hepsi dusurup dengeliyo.
Beyaz rengi takip ediyorum verdigim fiyatlar onun icin. Hem kendime hem esime alicam (kendine alirsan bende istiyorum diyor 😒) o yuzden 1 beyaz alip sonrada acaba pro mi alsam diye dusunuyorum ama 1400tl farkada degmez sanirim, kilom 65-70 yokusta kullanmayacagim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
siz pro alin esinize duz yeterli,
quote:
Orijinalden alıntı: Pipo18
siz pro alin esinize duz yeterli,Dostum 2 adet alırsam zaten baya masraf yapıcam, boşuna 1400tl fazladan da vermek istemiyorum ama bir yandan da pro almak istiyorum. Mantığım pro ya gerek yok diyor, gönlüm pro al diyor ikilemdeyim çok
-
Siz ikisinide almayin 😅
normalde pro almanız daha iyi ama 2 tane alacaksanız çokta ağır değilseniz günde 15 kmden fazla kullanmayacaksınız çok uzun aralıklarla şarj etmeyecekseniz düz versiyon yeterli olacaktır ben düz versiyon kullanıyorum 50 kiloyum düz yolda ılık havada sabit hızda eco modda beni 50 km götürüyor yani hafif kişiler için düz versiyon yeterli
Merhabalar,
Şok markette cumartesi gunu m365 modeli 2799 dan satilacak. Katalogda gordum.
Alip almamakta hala kararsizim. Ne yapsam bilemiyorum.
Bir taraftan da yaş 39, cok mu sırıtırız kaygim var :)
Tamamen eglence amacli. İşe yada markete gidip gelme degil amacim. Parka bahceye gittigim zaman 15-20 dk binerim diyorum.
Birde bir sorum var normal modelde son hiza yaklasik kac sn de cikiyor cihaz?
-
Merhaba öncelikle ben internetten almanızı öneririm sabit satış mağazalarında genel olarak daha pahalı oluyor, bazen babam benim scooterımı alıp gidiyor 50 küsür yaşında genelde babam değil scooter dikkat çekiyor (yaşadığım yerde tek elektrikli scooter bende scooter kiralama uygulamaları küçük yerlere daha girmediği için insanlara tuhaf geliyor alet)birde max hıza çıkması kiloya bağlı ben hafif olduğum için ittirmeden itibaren 3-4 saniyede son hıza ulaşmış oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeU220 -- 26 Haziran 2020; 0:20:4 >
quote:
Orijinalden alıntı: YSN_94
Selamlar bende pro alarak ama bi sorum var scoteri katladigimizda o arla taraftaki plastigi cikariyormuyuz yoksa plastikle mi duruyor?arkadaşlar merhaba bugün aldığım scooterımı paketinden çıkartır çıkartmaz arka lastiğinden ses gelmeye başladı disk bir yere sürtüyor sanırım
birkaç vidasını sıktım ancak kesilmedi daha çok arttı yalama olmasından korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeYMerhabalar,
Şok markette cumartesi gunu m365 modeli 2799 dan satilacak. Katalogda gordum.
Alip almamakta hala kararsizim. Ne yapsam bilemiyorum.
Bir taraftan da yaş 39, cok mu sırıtırız kaygim var :)
Tamamen eglence amacli. İşe yada markete gidip gelme degil amacim. Parka bahceye gittigim zaman 15-20 dk binerim diyorum.
Birde bir sorum var normal modelde son hiza yaklasik kac sn de cikiyor cihaz?
Ben internetten aldım pro modelini.Tercih edilen firmalardan sipariş verirseniz sıkıntı yaşamazsınız ve de daha ucuza malolur.
Benim yaşım 43 hem eğlence hem de ulaşım amaçlı kullanıyorum ara sıra.
Sırıttığını düşünmüyorum.Sırıtsa bile bu cihazı kullanırken yüzümdeki sırıtma ifadesi beni çok daha fazla mutlu ediyor :)
-
Kaliperin vidalarını biraz gevşetip balataya sürtmeyecek şekilde ayarlayın sonra vidaları sıkın eğer kesmezse rulmanlarda sorun olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X