Merhaba arkadaşlar ben de bir Xiaomi M365 almayı düşünüyorum, nereden almamı tavsiye edersiniz? Xiaomi Türkiye garantili olması önemli mi? Veya Amazon'un müşteri hizmetleri iyi oradan mı alsam? Diğer yandan N11'den kuponla 1.550 TL'ye alınabiliyor. Üste para vermeye değer mi? |
XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2550 demek istediniz sanirim dimi? 1 haftadir falan fiyatlari takip ediyorum surekli 3000tl ile 2750tl arasinda degisiyor. Gerci bu dedigim beyaz renk icin gecerli. Siyah olan ortalama 2750tl. N11de hangi kupon ile indirim oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarı ile xiaomi de hazır kasayı özelleştirip marka basıyor. Önemli olan teknik destek.
-
-
Hız tuşunu nasıl sabitliyoruz? Bu seçenek var biliyorum ama bir iki kombinasyon denememe rağmen bir türlü yapamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O tuş sabitlenmiyor sadece hız sabitleniyor. Telefonda miapp üzerinde hız sabitlemeyi açık duruma getirin önce. Sonra 5 sn aynı hızda gittiğinizde bir uzun bip sesi gelicek o zaman gazdan elinizi çekerseniz hız sabit olarak devam eder. Tekrar gaza dokunur, frene basarsanız veya çukura sert girerseniz hız sabitleyici devreden çıkar.
-
Hocam bende asetat kağıdı koymuştum. Ama sonra bunu aldım daha iyi olur diye şimdide kapanmıyor.
tamamdır deneyeceğim teşekkürler.
O kalın plastik kısımdaki oyuğu bıçakla biraz genişletince kapanıyor. Ben öyle yaptım. Çok azcık zorlayacaksınız ama kapatmak için. İlk 100 km de ses olmadı benim hiç kullanmadan. Sonra başladı ve plastik kullanmaya başladım.410 km yaptım şuan ses yok hala aynı taktığım şeyi kullanıyorum.
-
Bende düz m365 modelinden siparis verdim az once. N11 den 2524TL ye geldi çek ile. Magazanın elinde 1 tane vardı ona da dün stok girdi. İnsallah bir yamuk olmaz :)
-
2.550 evet N11'de 2.699'a vardı dün bitmiş şu an 2.759 var en uygun 175 TL lik kuponlarla hala 2.600 altına alınabiliyor. Bende 1250/111 kuponu var mesela.
-
Hocam sen miydin onu alan :) Bende gözüme kestirmiştim hayırlı olsun. Şu anda da 59TL fazlasına var. Umarım fiyatlar düşer biraz daha. İkinci el fiyatları baya absürd.
-
Tesekkurler. Evet gozume kestirmistim. 1tane olunca fazla dusunmeyeyim dedim. Daha ucuzu sizin olsun :)
-
Sahibindende bi ilanını görmüştüm baya bizim scooterlara benziyo gösterge bölümü biraz daha değişik ilan bilgilerinde maserati milano bayisinden alındığı yazıyordu ama ne kadar doğru bilemem birde renault r.s. Scooter vardı bizimkinin bire bir aynısı bence markalar baktılar bu scooterlarda para var neden yapmayalım dediler
Hız yükseltme durumunda garanti kapsamından çıkıyor doğal olarak. Ama ben ciddi ciddi 35-40 bandına çekmeyi düşünüyorum. Yapıp da memnun olan var mıdır? Yazılımı ile oynamak ileride cihazın ömrü konusunda ciddi sorunlar doğurur mu? Bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim.
-
Son hız değilde bu scooter lar da tork yükseltme yapılamıyor mu? Yokuşlarda çok ihtiyaç oluyor gerçekten. Bana 30km hız gayet yeterli geliyor daha üstü kontrol sizden çıkıyor en ufak bir kasis ve bozuk satıhta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
m365.botox.bz
Buradan kendi isteginize gore firmware yapabiliyorsunuz. Cihaz gelsin birkacgun stock romun performansini test edeyim bende kendime gore yazacagim. Bu ayarlarda motor power var, torku etkilerse bu ayar etkiler. Deneyip gormek lazim.
Tabi bu riskli bir işlem. Ne yaptiginizi bilmiyorsaniz girişmenizi tavsiye etmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nir-vah-nahHocam sen miydin onu alan :) Bende gözüme kestirmiştim hayırlı olsun. Şu anda da 59TL fazlasına var. Umarım fiyatlar düşer biraz daha. İkinci el fiyatları baya absürd.
Hocam düşeceğini sanmam daha. Çin fiyatları tr fiyatlarına yaklaştı. Ne zaman böyle olsa yüklü bir zam geliyor.
Gücü çok yükseltmez sadece hız sınırını kaldırırsanız pek bişey olacağını sanmıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X