Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gg da cepport magazasi satiyordu bunlari. Hatta bir hafta 150 lira indiirmle 3750 lira oldu. Sonra cepport 4300 liraya cekti fiyati. Sonra da tamemen kaldirildi ve youtuba a video geldi a101de satilan scooter diye. Yani yuksek ihtimal ayni mallar sari reflektorlu. Cepport zaten mi distributoru.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün sirkeciye gittim ve fiyatlar çok yüksek internete göre. pro daha güzel ve iyi ama normali de 60-70 kilo için iş görür. üstü için kesinlikle pro derim. normali tabi daha küçük ve hafif.

• maksutalkan M kullanıcısına yanıt

aynen ben de öyle düşündüm teyit etmek lazım muhtemelen yeni stok geldi ve a101 e sattılar a101dekiler satılsın diye koymuyorlar kendi sitelerine  

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Anlasmalari vardir. Butun stogu vermislerdir. Ama 4000 lira bence a101 icin pahali.zaten cepport 3900e satiyordu bunu.haftasonunu bi bekleyin. Mi store lar babalar gunune ozel indiirm falan diyo.

• maksutalkan M kullanıcısına yanıt

mantıklı babalar gününde indirim olur zaten 1 er tane gönderirler a101 e ugrasmaya değmez şöyle 3500 olacak ki:)

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Magazalara gelir mi bilmem. Boyle urunleri geneldd gidip siparis veriyosun. Evine kargoyla geliyo. Aynen ben de 3500 olur diye beklemistim. Trendyol hepaiburada gg 3800 3900 birsuru satici var

• Pro nun kırmızı reflektörlü olan versiyonuyla sarı reflektörlü olan versiyonu arasında ne fark var. Bilen birisi aydınlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 18 Haziran 2020; 1:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    reflektör sadece etiket, bayaa araştırdım arada fark yok. bazıları kırmızı etiket bazıları sarı etiket. belki ileride mavi etiket yapıştıracaklar. ürünler arasında hiçbir fark yok bence..

• empheo E kullanıcısına yanıt
    Bence gece görünürlüğü arttırmak için sarı koymaya başladılar çünkü kırmızı gece çok belli olmuyor

• Evofone dan almak ile teknomosh dan almak arasında kararsız kaldım. Fiyat farkı 180 tl. Evofone un teknik servisi iyi mi bilgi veren olursa sevinirim. Hemen almayı planlıyorum.

evofone dan PRO modelinden 2 tane aldik hicbirsekilde sorunla karsilasmadik, gereksiz yere fazla paralar odemeyin, fakat amortisor ve sogutma takirmanizi oneriyorum.

• Pipo18 P kullanıcısına yanıt
    Hocam soğutma olarak ne taktınız pirate diye bi youtuberın soğutma sistemi var türbin şeklinde ama sadece vidalı tarafına takılıyor diye gördüm 1 taneside 150 liraydı

Hocam soğutma gerektiğini bilmiyordum. Soğutma ve amortisörü nereden, kaç paraya aldınız? Paylaşabilir misiniz? Soğutma almazsam sorunla karşılaşır mıyım?

Amortisör aliexpressde var monorim diye bir firma üretiyor v1 ve v2 modeli var fiyatları mağazaya göre 150-350 tl arasında değişiyor

amortisor turkiyede yok, yurt disindan getirmeye calisiyorum, detayli bilgi var youtube da (monorim v2) yaz cikabilir, sogutma ise 3d yazicilar ile yapiliyor turkiyede yapan yine yok ama ben yurt disindan getirttim 110 TL ye geldi, sana ilerde gercek gorselinide atabilirim, enteresan bir hobi surekli para harciyosun aksesuarlara fln ama hoc pisman degilim kesinlikle PRO al düz versiyonundan uzak dur.

Soğutma çok uzun süreli kullanımda (mesela aralıksız 10-15 km gibi) veya yazılım attıysanız uzun süreli son hız kullanımda lazım olur diye düşünüyorum soğutmayı pirate diye yabancı bir youtuber 3D yazıcı ile yapmıştı şimdi 2. Modelini yapmış internette satıyordu ama tek parça 150 lira çok gereksiz pahalı

110 tlye nereden aldınız? Link atabilirmisiniz

arka tekere de lazim diye ben 2 cift aldim ama gerek yokmus, ihtiyac sahibine satabilirim

• sahsi olarak havayolunda calisan kardesime getirtmistim

3 parçalı olan mı yoksa vidalananmı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.