Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lastiğin içini tamamen köpükle dolduruyor değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epidemi kullanıcısına yanıt
    Köpük benzeri bişeyle sadece hortumun dışından gördüğüm için bilmiyorum

Ben formulax sıktım lastiklere, henüz hayatımda değişen bir şey yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Slime kullandım. Farkedilir bir değişiklik yok. slime sız 200 km e yakın kullanmıştım herhangi bi patlama olmamıştı sonra dedim ne olur ne olmaz yolda kalmaktansa dedim.

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    İnşaallah olmaz da :) kaç ml kullandınız?

• Çok patlama haberi geliyor. Ben de 50 km kadar kullandım. Ne olur ne olmaz diye ikisinden birini kullanayım diyorum

Biraz göz kararı ama yaklaşık 50-75ml her tekere kullandım... N11de her tekere 125ml demişlerdi ama ürünle gelen klavuz çocuk bisikleti(15-17'') için bile 100ml demiş...

Tamam, teşekkür ederim

• ürün şuanda gg idefix'te 3899₺'den satılıyor. almayı düşünüyorum fakat yakın zamanda idefix'ten alan varsa 2 sorum olacak. idefix'in garantisi resmi distribütör mü yoksa ithalatçı garantili mi? bir de kutudan sarı reflektörlü olan mı çıkıyor kırmızı olan mı?

• merhaba arkadaşlar sarı reflektörlü olanı nereden bulabilirim yakın zamanda alan var mı?

• esekherif E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Vapur,Deniz Motor,Halk otobusu,Cift katli otobus,metro hepsi ucretsiz ve saat kisitlamasi olmadan kullanabiliyorsunuz. Ne kadara kadar bu sekilde olur net bir bilgi yok.

• Bende aldim :) fakat halen daha kullanmadim. Lastik ivindeki doluluktan denge sorunu yaratiyormu? Her astik icin ne kadar dolum yaptiniz? Kullandiktan sonra kac psi sisirdiniz? Bendekiler suan 50psi

• asak45 A kullanıcısına yanıt

Ben formulax sonrası yine 50psi şişirdim de hortumu sökerken hep bir kaçak oluyor, muhtemelen 40psi filan kalıyordur içinde :)

• empheo E kullanıcısına yanıt

Nisan başlarında idefix'e ben soru gönderdim, servisi neresi diye... İnceleyip cevap vereceklerdi... Hala inceliyor olabilirler :))

forumda idefixten alan arkadaş, resmi distribütör garantili ve sarı reflektörlü olduğunu belirtti. bende sipariş verdim gg idefix'ten. aksi birşey olursa iade ederim

Ben 60 ar ml kullandım.

Ben 60 ar ml kullandım. İnternetten baktım herkes öyle önermiş. Denge sorunu yaratmadı hiç. Ben biraz uzunum kilomda ona göre olduğu için ikisine de 55 den aşağı koymuyorum

• Tesekkurler bende yapim o halde. 2 sene omru var. İki sene sonra mecbur ic lastik almak sart.

Ben onu yapacağım zaman direkt lastik değiştircem. Daha kalın lastikler ve iç tüpler kullanıcam. Zaten o zamana dişleri gitmiş olur lastiklerin.  

• Lastik degisirken eski lastik ici kesilip yeni lastik ivine ilave koyuyorlar. Kullanan arkadasim var bu zamana kadsr orman yolunda da kullandir bir sorun yasamadi ilave bir patlak onleyici sikmadan.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.