< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam iphone 7 nin sıfırı 3bin tl zaten,adam nasıl satacak 3bine onuda bi anlatıver istersen...
Konu sahibi bana soracak olursanız macera aramayın.Android kısmında alacağınız cihaz sizi memnun etmezse ve satacak olursanız fazlasıyla zarar edersiniz(tecrübeyle sabit). |
Hocam bende 7 den sonra Redmi Note8 pro ya baktım
Sonra Mi9T ye baktım. Hepsi kağıt üzerinde çok iyiler ama İnan geçmeye bir sürü problemleri var. Ya telefonunda kal yada 8 e falan geç. Ben 7 den XR geçtim tavsiye ederim |
iPhone dışında saydığınız cihazlar alınmayacaksa iPhone kullanmanın anlamı yok demişsiniz hocam ama ben buna katılmıyorum.
Evet ekosistem olduğunu kabul ediyorum fakat kullanıcı deneyimi olarak hiçbir cihazını kullanmasa dahi iPhone kullanmak büyük rahatlık. Evet macbook kullanıyorum, Apple watch kullanıyorum. Mesela ekosistemden kastım beni çok memnun eden durumlar var. Gün içinde iPhone'uma aldığım not'u akşam macbook'umu açtığımda orada da görüyorum. Örneğin mac'i açıyorum şifre girmiyorum saat kolumda saat benim yerime şifreyi giriyor. Buna daha bir çok örnekler verilebilir ama ben yine de hiçbirini almasa bile bir insan iPhone her halükarda öneririm. Bir kere donmuyor, restart etmiyor, saçma sapan kamera ayarları yok, kullanıcıyı yormuyor. Bence bunlar önemli şeyler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|