|
Xiaomi'nin sattığı otomobil başına zararı 5 bin dolara düştü
-
-
Ülkemizde satışa başlasın bak nasıl kâra geçerler.
-
Ne alaka kardeş o kârı devlet alıyor üretici değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefonlar nasıl ülkemizde ucuz peynir ekmek gibi satılıyosa arabalarda gelsin satılsın demek istemiş doğru söylemiş
xaiomi arabalar tr ye gelmeli
-
Hükümet üretenden daha fazla kazanıyor vergi yoluyla çünkü sarayın lambaları yanması gerek altın musluklardan zemzem suyu akması gerek.
-
Harbi rakiplerini bitirmek için zararına satıyorlar...
-
Türkiyede ucuz araba olmaz, o işi unutmak ve boşa heveslenmemek lazım. Adam ucuza verse bile 3 katı vergi ödeyip dengelersin. Bir de Çin'den ekstra %40 gümrük vergisi var.
Anca diğer Çin firmaları gibi Türkiye'de montaj yapması lazım bu vergiden kaçınmak için, ama yine de ÖTV yüzünden her türlü pahalı olur. Türkiye'ye fabrika kuran firmaların
araçlarının ilk fiyatları belli oldu, düşüş komik bir orandı. 1.3m'dan 1.2'ye düşmüştü galiba öyle birşeydi. Ucuz araba sadece yurtdışında olur, Türke yasak.
-
Türkiyede üretim yapsa ne olacak?!! Görmedik mi Byd lansmanını! Ötv teviğinden yararlanan markanın araçları Ucuz olması gerekirken nırmal piyasa fiyatlarından girdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu dedim zaten son cümlede, bizim için değişen pek birşey olmadı. Alınan vergi ile dengelediler her türlü.
Sana bana maliyeti yine aynı, ucuz araba yine alamıyoruz. BYD Avrupaya ihraç ederken AB'nin %40 vergisinden kurtulur
Avrupalı ağalarımız zaten ucuza kullanıyordu, Çinliler sayesinde daha da ucuza araç kullanır. Bizler kullanamayız.
-
Ben devlet vergi almıyor (kâr) demedim ki.
BYD Seal U Çinde %13 vergi ve bayi karı ile yaklaşık 841bintlye satılıyor ama ülkemizde %10 gümrük v.+%30 ötv+%20 kdv kabaca 1.443 milyona satılması gerekirken 1.850ye satılacak(lansman fiyatı.) Yani ülkamizde araç fiyatları öyle şişkin ki kar etmemek mümkün değil.
-
Ychpliler anladigi dil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hükümet üretenden daha fazla kazanıyor vergi yoluyla çünkü sarayın lambaları yanması gerek altın musluklardan zemzem suyu akması gerek.
|
Ne alaka kardeş o kârı devlet alıyor üretici değil
|
Ülkemizde satışa başlasın bak nasıl kâra geçerler.
|
Türkiyede ucuz araba olmaz, o işi unutmak ve boşa heveslenmemek lazım. Adam ucuza verse bile 3 katı vergi ödeyip dengelersin. Bir de Çin'den ekstra %40 gümrük vergisi var. Anca diğer Çin firmaları gibi Türkiye'de montaj yapması lazım bu vergiden kaçınmak için, ama yine de ÖTV yüzünden her türlü pahalı olur. Türkiye'ye fabrika kuran firmaların araçlarının ilk fiyatları belli oldu, düşüş komik bir orandı. 1.3m'dan 1.2'ye düşmüştü galiba öyle birşeydi. Ucuz araba sadece yurtdışında olur, Türke yasak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X