|
Bildirim
Karşılaştırmak isteyecek arkadaşlar olursa ya da hızlıca bir değerlendirmek isteyen ,
Mi pad 5-Galaxy Tab s7 - Ipad 9.Nesil https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11042&idPhone2=10337&idPhone3=11106 Kişisel yorumum cihazın pahalı olmadığı bizlerin alım gücünün düşük olduğu yönündedir, 4 bin tl ye tablet mi olur diyenler insan onuruna aykırı olmayan sağlıklı 1 kalıp peyniri 68TL'ye aldım. 2 gündür dolabı açıp bakıyorum ne güzel şeysin öyle diye .Bu güzelim ülkeyi bu duruma düşürenlerin intikamını şeytan alsın ,kederli ve aşağılanarak can versinler ,soyları kıyamete kadar uğursuz ve şanssız olsun. |
Gereksiz pahalı şöyle pahalı böyle pahalı diyenler olmuş arkadaşlar kusura bakmayın da dolar 8.8 Euro 10 larda çocuğuma uygun tablet bulamıyorum yok fazla yok şöyle diyeceğinize 19 yıldır bunları başta tutmadan önce düşünecektiniz o tabletin parası fazla falan değil senin ülkenin parası değersiz ve vergileri fazla ben memur olayım polis olayım doktor olayım kazık atıyım bi yere kafasıyla geldiğimiz bu noktada kazığı geri bize sokuyolar hadi iyi günler.
|
Kuzey ıraktan malum yolla ülkemize giriş yapar yakında fiyatıda 2500 -3000 civarı olur bu fiyata da rakipsiz olur bence kayıt vs derdi yok en temizi o yol.
|
Aynen herkes ev sahibi oldu o yüzden millet kiralık ev bile bulamıyor kalacak. Samsun gibi bir şehirde bile kiralar 1500 den başlıyor oda 1+1 telefon konusu zaten tamamen saçmalık kuzenime 2500 tl ye düzgün telefon bulamadık saatlerce çarşıda gezip ikinci el realme alabildik ve bu para neredeyse asgarî ücret bilmiyorum nasıl yerde yaşıyorsunuz yada telefonunuz eviniz arabalariniz mi var ama ülkenin böyle olduğunu düşünmek tamamen fanatik bir baglilikla kör olmanın alameti.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 7 Ekim 2021; 20:34:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 7 Ekim 2021; 20:44:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 7 Ekim 2021; 20:47:41 > |
|
aksesuarları kutudan çıksaydı iyi olurmuş. set olarak güzel görünüyor. iş görür gibi geldi bana. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |