|
XİAOMİ NOT 9S 128GB, NOT 8PRO 128GB 2699TL. (4. sayfa)
-
-
128 olanlarda KVK ve evofone garantili vardı. Ben KVK aldım. -
Migros ile alakalı başımdan geçen bir kaç denk geldigim olayı ve orda çalışan arkadaşların anlattığı olayı anlatayım.
Müşteri 4 sene önce aldığı kahve makinesini getirip faturası ile iade etti. Kullanım ömrü dolmadigi için ve tamir ettirmek için servis bulamadigi için. Firma batmış tamir ettirmeye servis ve parça yok.
Müşteri yoğurt almış yoğurt bozuk diye boş yoğurt kutusunu geri getirmiş bozuktu döktüm kutuyu yıkadım getirdim demiş ücret iadesi yapıldı.
Müşteri şeker alıyor mağazadan çıkıp dolmuşa binerken poşet yırtılıp şeker dökülüyor, müşteri elinde sadece poşetin sapı ile geliyo mağazaya , dandik poşetiniz yüzünden şeker yere döküldü paramparça oldu diyor. Yeni şeker verdiler (bizzat yanımda oldu )
Bu sadece benim bildiklerim , kim bilir daha neler var.
Mı 5s konusunda forumlarda okuduğum ise Migros ilk zamanlar neredeyse bütün iade edilebilecek koda sahip telefonları iade almış. Sonra mevzuyu cakmislar sadece su firmaya ait olanlar alınacak diye. Ama o sürede telefonu geçirebilen geçirmiş :D
-
TUM İNDİRİMLİ URUNLERİN LİSTESİ EKLENDİ ARKADASLAR KONUYA -
2 kat fiyat farkı vardır, bozulur atar yenisini alırsın ama o kadar yoksa garantili almak daha mantıklıdır. Aynı sigorta mantığı gibi işler.
Burda sizin fark vererek satın aldığınız şey güvendir.
Yıllarca arabanıza kasko yaptırırsınız ama kaskoyu hiç kullanmazsınız, zararda olarak görürsünüz kendinizi halbuki buna kar-zarar olarak bakmak yanlış olur.
Siz orda riskleri bertaraf etmek için fazladan para veriyorsunuz.
İnsanlar sıfır araba alıyor ve 5 sene yetkili servise söğüşleniyor ne için? Tabi ki herhangi bir arızada başım ağrımasın diye. Onun gibi düşünün.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 11 Ocak 2021; 13:22:13 > -
Çok sağ olun. Faiz biniyor mu hocam son olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Realme 7 bakın derim Xiaomi de durumlar hiç iyi görünmüyor.
www.sikayetvar.comXiaomi Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/xiaomi
Realme 7 daha iyi gibi.
m.gsmarena.comCompare Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs. Realme 7 (Asia) - GSMArena.comhttps://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10217&idPhone2=10416
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 18 Aralık 2020; 12:17:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 taksit yapınca binmiyor hocam -
Hocam emin misiniz? 2700 e bir telefon alsam 10 taksit mesela. ayda sadece 270 lira mı öderim yani. Başka bir masraf yok mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam. -
Başka herhangi bir masraf yok. Ama umarım telefon bulabilirsiniz. Mağazalar talan edilmis gibi. En son 5m Torium da 4 tane 9s kalmıştı bildiğim. Diğer mağaza atıklarından haberdar değilim -
Umarım hocam bakicam artık, teşekkür ederim
Iphone 6 plustan sonra hangisi tatmin eder bu modellerden? -
quote:
Orijinalden alıntı: albatiAlıntı
metni:migrostan iade alanlar kesinlikle garantili diye iade almadı Burda zırvalamışsın. Ben migrostan almayıp kayıtsız vs almış olsaydım nasıl iade alacaktım?
Cep telefonu toplatma ya da iade tarihinde ilk defa böyle absürt bir durum yaşanmış (bu da bizim ülkemizdeki BTK'nın saçmalaması) ve bunun üzerinden yola çıkıp "garantili alanlar da mağdur oluyor yeaaw" diye kuyruğu diremenin mantığı nedir? Kaldı ki azımsanmayacak derecede iade alanlar oldu. Konunun Miui Türkiye'de sayfası var orda özellikle HB'den iade alan dolu.
Tek bir markanın tek bir modeli dışında bana başka örnek gösterebilir misin?
Bak ben sen görmezden gelsen de konumuzla tam olarak alakalı şekilde LG telefonu örnek veriyorum ama sen işine gelmediğinden konumuz başka diyosun.
Garantisiz malı savunmuyorum diyosun ama tam olarak yaptığın da bu.
Yok ben senin örneğine takıldım, sorunum onunla diyosan geç bir dahaki örneğe bak.
bak hocam senin ilk mesajın bu,
"Mi 5s geçen sene önce piyasadan toplatıldı. Ben migrostan aldığım için para iademi kuruşuna kadar aldım.
Kaçak alanlar avcunu yaladı."
ne demişsin, garantili aldığım için paramı kuruşuna kadar aldım. ben de sana dedim ki garantili almış olmalarına rağmen iade alamayan bir sürü insan oldu. bunun nesini anlamadın da garantisiz mal savunduğumu iddia etmeye ısrar ediyorsun ?
adını verdiğin sitedeki yorumları okumuşsan benim dediğimi neden anlamıyorsun ?
ithalatçısı evo olan ve arkasında a7-s yazılan telefonlar iade edildi, başta migros olsun hb olsun buna dikkat etmedi, delta olsun ritzy olsun iade aldılar. ama bir süre sonra onlar da almadı. üstelik telefonun modeli uymasına rağmen alamadı, sebebi de ithalatçının evo değil de diğerleri olması.
yani migrostan garantili olup ücret iadesi almayan insanlar var.
daha nasıl anlatayım bunu ?
sana neden başka örnek göstereyim ? toplatılan başka telefon mu oldu ?
ben de zamanında thh ile bozuk telefonların iadesini aldım, ama konu thh den iade almak vs değil. konu senin garantili alanlar ücret iadesi aldı ddmen lafı. ben de almayan da var diyorum. sen de okumuşsun zaten.
hadi ısrar ettiğin garanti olayına da gelelim, xiami özelinde garantiden şikayet edilen onlarca konu okudum, ufak çizikleri bahane edip garanti dışı saymalar, olmamasına rağmen sıvı teması var denmesi vs vs.
herkesin aklı var, hesabını yapar hangisi mantıklı geliyorsa onu alır.
ben kimseye garantili almayın kayıtsız alın demedim. hiç bir mesajımda da bu ima yok. bu sefer de anlamazsan daha da muhatap olmicam senle.
-
Off sıktı sizin de şu karşılıklı tatavaniz. Özelden yazin
quote:
Orijinalden alıntı: engineerolduenginar
Başka herhangi bir masraf yok. Ama umarım telefon bulabilirsiniz. Mağazalar talan edilmis gibi. En son 5m Torium da 4 tane 9s kalmıştı bildiğim. Diğer mağaza atıklarından haberdar değilimÇakal telefoncular, millete telefon mu bırakır, tabiki yağmaladılar.
Fatura konusunda hak veriyorum. Fatura mutlaka olmalı ki bir hak iddia edebilesin. Ama Migros özelinde konuşacak olursam bir mağduriyet yaşadım. Hepsiburada mağdur etmezken Migros sadece evofone garantilileri iade alarak aynı seri numarası olmasına rağmen iade almadı.
Migros işi çakmış derken? Hepsiburada enayi miydi de süre sınırı olmaksızın evofone, delta vs farketmeksizin iade aldı? Yoksa migros mu uyanıklık yaptı? Bence uyanıklık yapmaya çalışan migros. Çünkü seri numarası belli birebir uyuyor iade alması gerekirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X