3gb? şaka mı 3 yıllık mi note 3 6gb rame sahip ikinci elde 1200tl. 3gb bırak 4 bile alınmaz artık. |
XİAOMİ NOT 9S 128GB, NOT 8PRO 128GB 2699TL. (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Doğrudur. Evofone garanti yazıyor sitesinde bunlar resmi ithalatçı ysa sorun yok da merdiven altı tiplerle ugrasmayalim.Evofone dan uzak durulması gerek bence. Oneplus markasını da onlar tedarik ediyor. Ekran camım çatladı para ile yaptırayım siz yapın yine dedim hiç bir şekilde yardımcı olmadılar 800 tl istediler kabul ettim bize cihazı bırakcaksınız 2 hafta sonra alacaksınız dediler... Gerçekten çok büyük zaman kaybı.
-
"Siz garantiyi sadece ekran kırılması, sıvı teması olarak düşünüyorsunuz sanırım."
iyi de zaten verdiğiniz örneklerde garantiye girmiyor. Örneği bile düzgün verememişsiniz..
Tr 'de garantili cihaz almak pek mantıklı bir olay değilde özellikle xiaomi evofone garantiliyse direk almayın!
Mi 5s'i 5 kez garantiye gönderen birinin tavsiyesi.
-
3/4gb yeterli aslında ama oyun telefonu yapacaksan 6/8 bakmanız daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.3/4gb yeterli aslında ama oyun telefonu yapacaksan 6/8 bakmanız daha iyi
hayatta yemez, instagram whatsapp 4 tane mail sahibinden, letgo vs bir sürü arka planda çalışan gizli uygulama var aslında bunun yanında uygulama açınca kanser eder.
-
Bunun not 8 pro versiyonunu almıştım. Gece açık unutursanız sabaha başınız zangır zangır ağrıyor. Sar değerleri yüksek ama bu Xiaomi modelinde Sar değeri açıklananın çok daha üzerinde sanıyorum. Zaten ilk duyurduklarından farklı bir sar değeri verisi var. Belli ki bir tezgah dönmüş.
Ha bir de Not 8'de reklam meklam işlerinden gına gelmişti. Umarım Not 9'da çözmüşlerdir. Kimse "ama işte ayarlar mayarlar reklam kapat" filan demesin. Bazı uygulamaların reklam gösterme ayarı başka yerlerden yapılabiliyor ve malesef her güncelleme ile uygulama default ayarlarına dönebiliyor. Tiksindirmişti. Ucuzluk bir yere kadar, seneler boyu kullanacağım cihazın bana eziyet etme çabasında olması adamın sıtkını sıyırıyor.
-
J7 pro var bende 2 gb ram . Hâlâ canavar gibi çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala kalmış mıdır acaba, hiç alan oldu mu 1 2 gün içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@eridim Turkcell'den çeşitli tarihlerde 3 cihaz aldım. 2 si sorunlu çıktı, biri de sonradan sorun çıkardı. İade ettim. (T50, Experia, iphone 6)
2 Hafta olmuş alalı, cihazda bir sorun var mı?
Çünkü ben de Turkcell'den Poco X3 almayı düşünüyorum. Piyasada 3.049 TL, Turkcell de 2.999 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: ray2Bunun not 8 pro versiyonunu almıştım. Gece açık unutursanız sabaha başınız zangır zangır ağrıyor. Sar değerleri yüksek ama bu Xiaomi modelinde Sar değeri açıklananın çok daha üzerinde sanıyorum. Zaten ilk duyurduklarından farklı bir sar değeri verisi var. Belli ki bir tezgah dönmüş.
Ha bir de Not 8'de reklam meklam işlerinden gına gelmişti. Umarım Not 9'da çözmüşlerdir. Kimse "ama işte ayarlar mayarlar reklam kapat" filan demesin. Bazı uygulamaların reklam gösterme ayarı başka yerlerden yapılabiliyor ve malesef her güncelleme ile uygulama default ayarlarına dönebiliyor. Tiksindirmişti. Ucuzluk bir yere kadar, seneler boyu kullanacağım cihazın bana eziyet etme çabasında olması adamın sıtkını sıyırıyor.
Yatarken telefonu hep uçak moduna alırım. Sar ve radyasyon az da olsa korunmaya çalışıyorum böylece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ing 'nin 10 taksit kampanya hangi cihazlar için geçerli? Ya da soruyu baştan şöyle sorayım. Bu kampanya hala mevcut mu? Bilgisi olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X