< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XİAOMİ NOT 9S 128GB, NOT 8PRO 128GB 2699TL. (5. sayfa)
-
-
3 migros gezdim biri 5m note 8 yok tamamıyla müşteri çekmek için yapılmış migros kurnazligi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 19 Aralık 2020; 21:53:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni serilerde bazı kronik sorunlar var gibi ama realme den daha çok satıldığı için daha çok şikayet gelmeside normaldir seri üretim elektronik cihaz sonuçta şans işi
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexxson
3 migros gezdim biri 5m note 8 yok tamamıyla müşteri çekmek için yapılmış migros kurnazligiZaten sanalmarket ve migroskop katalogda da yok. 9C ile karıştı sanırım.
Saçma bir yorum, ama gözümle görmesem yazdığınıza inanacağım. Torium da da Beylikdüzü Migros da da Silivri 5m de de not 8 , not 8 pro , not 9s Huawei p40 lite vardı tek tek aradım ve sordum mağazalara ilk gün indirimde. Toptancılar telefoncular al satıcılar talan etti mağazaları. Ben sans eseri gördüm indirimi. -
Ümraniye meydan AVM deki migrosta hemen her model var, telefon edip istediğiniz modeli sorun almaya gidin. İng den de 10 taksit krediyle hemen alabiliyorsunuz . Ben mi9ss 128 GB aldım 2700 e . Teşekkürler konuyu açan arkadaşa
Migros çalışanlara burdaki paylaşılan ekran görüntüsünü gösterdim öyle bi fiyat yok dediler dürüst satıcıysan bu pandemi günlerinde koyarsin sanalmarkete stok satarsın! note 8 pro etiketi bile çıkmıyor şimdi ben sanamı inanayım migros calisanlarinami ?
Not:9s ve diğerleri burdada var nfc yok diye tercih etmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 20 Aralık 2020; 19:0:25 >
Hocam o görüntüyü de bana Migros çalışanı verdi -
-
Kullananlar son yorumları alsak burdan bulamasak bile nette de uygun fiyatlar gördüm trendyolda yaklaşık fiyata var gibi kız kardeşim pubg canavarı elindeki telefonu yedi
8 pro mu 128lik
yoksa 9s 128lik mi
Almalıyım sizce
Note 9s nfc yokmu ah olsaymis keske -
9s 64gb Trendyol da 2600 tl.aldikbakalim nasıl acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nfc hangi durumlarda cok ise yariyor hocam, kullanmadigim icin bilmiyorum. Bilgi verebilir misiniz? -
Ben de 9s 128gb ve poco x3 nfc arasinda kaldim hocam. Hepsi birbirine cok yakin telefonlar. -
Poco x3 tabiki daha iyi ama arada yaklaşık 600tl var
Pos cihazina telefonu dokundururken -
İstanbul kart bakiye yüklemek için. Pos cihazında mobil ödemede kullanılıyor. Şimdi istanbul kart dijital versiyonu çıktı iett otobüslerinde ödeme yapılıyor.
kimseye enayi demem ama 20 yildir telefon kullaniyorum ne zaman goturduysem garantiye kullanici hatasi dendi bu saatten sonra garantili telefon almam urunun yari parasini yurtdisi alirim bozulursada elimde patlasin. Bu zamana kadar garantili aldim da ne oldu.quote:
Orijinalden alıntı: albatiMi 5s geçen sene önce piyasadan toplatıldı. Ben migrostan aldığım için para iademi kuruşuna kadar aldım.
Kaçak alanlar avcunu yaladı.
Şimdi millete kaçak alın vs yazarken yanlış yönlendirmeyin insanları.
Kaçak alanlar çok uyanıklar ama biz enayiyiz garanti için para veriyoruz.
Siz garantiyi sadece ekran kırılması, sıvı teması olarak düşünüyorsunuz sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: orislevin
Sadece 5m lerde mi arkadaşlar diğer migros larda da bulunur mu?bulunabilir ben ilk çıktığı zamanalrda almıştım mmigrosta
-
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Şimdi benim yazımda mi 5s ile ilgili her garantili olanlar iade aldı gibi bir ifade var mı? Ben garantili aldım ve bundan dolayı iade aldım. Migros amcamın oğlu değil bana kıyak yapacak. Mesela tüm hb'den alanlar hemen hemen iade aldı.
Ben 1550 tlye aldığımda 1200e alanlar bize enayi gözüyle bakıyordu.
Bir tek bu mu hayır değil.
2017de de aynı şekilde Lg G4 iadesini almıştım ve o da garantiliydi ve her tr garantili thh ya da başka yollarla iadelerini aldılar.
Garantisiz malı savunuyorsan bunu argümanlarla desteklemelisin.
Alıntıları GösterHerşey değerinden 2-3 kat misli arttı. bu devirde garantili tel almak mantıklı değil fiyat makul değilse. 150 dolarlık telefon ülkede 3000 TL ye satılıyorsa kimse garantili almaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X