|
XİAOMİ NOT 9S 128GB, NOT 8PRO 128GB 2699TL. (3. sayfa)
-
-
9S yerine niye note8 pro tercih ettiniz veya genel olarak ediliyor? Sanki böyle bir yaklaşım var gibi genelde?
-
quote:
Orijinalden alıntı: albatiMi 5s geçen sene önce piyasadan toplatıldı. Ben migrostan aldığım için para iademi kuruşuna kadar aldım.
Kaçak alanlar avcunu yaladı.
Şimdi millete kaçak alın vs yazarken yanlış yönlendirmeyin insanları.
Kaçak alanlar çok uyanıklar ama biz enayiyiz garanti için para veriyoruz.
Siz garantiyi sadece ekran kırılması, sıvı teması olarak düşünüyorsunuz sanırım.
Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Benim mi 5s seri numarası birebir aynı olmasına rağmen migros iade almadı. Neymiş sadece evofone garantililer iade alınıyormus. İlk başta 3 5 kişinin iadesini aldılar. Sonra baktılar bu is çığ gibi büyüyecek sadece evofone garantilileri iade aldılar. Yani migros da düşündüğünüz gibi güvenilir değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi benim yazımda mi 5s ile ilgili her garantili olanlar iade aldı gibi bir ifade var mı? Ben garantili aldım ve bundan dolayı iade aldım. Migros amcamın oğlu değil bana kıyak yapacak. Mesela tüm hb'den alanlar hemen hemen iade aldı.quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRDyanlış bilgilendirme yapmayalım bence, ithalatçısı evo be a7-s yazmayanlara iade yapmadılar. migros başta buna dikkat etmeden 3-5 kişiye iade etmiş olabilir ama sonrasında evo olmayan ve model bilgisi uymayan telefonlara aide yapmadılar. yaptıysalar da dikkatsizlik sonucudur.
miturkey sitesinde telefonu senin deyişinle resmi garantili olup iade alamayan onlarca kullanıcı var, onlar da kaçak alanlarla beraber avucunu yaladı
Alıntıları Göster
Ben 1550 tlye aldığımda 1200e alanlar bize enayi gözüyle bakıyordu.
Bir tek bu mu hayır değil.
2017de de aynı şekilde Lg G4 iadesini almıştım ve o da garantiliydi ve her tr garantili thh ya da başka yollarla iadelerini aldılar.
Garantisiz malı savunuyorsan bunu argümanlarla desteklemelisin.
-
Benim telefon evo değil Sandıklı iletişim garantiliydi. İade edecek ilk merci telefonu satandır garanti firması değil. Ama elinde faturan olduğu için en azından thhye gidebiliyorsun.
Ha mi 5s neden toplatıldı bunu hala bilen yok orası da ayrı bir mevzu ama 2 yıldan fazla kullanıp paramı geri aldım çünkü faturam vardı. -
Migros’ta alışveriş kredisi var mıydı? Bilgisi olan var mı? Varsa 2700’ü kaç taksit yapıyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
64 gb evofone , 128 gb baska firma ( ankara merkezli ) 64 gb olanlarda turuncu mi kare etiket var. -
Faturam da vardı. Garantim devam ediyordu. Migros geri almadı mağdur etti beni. THH başvurdum. O da beni haksız buldu. Ama hepsiburada delta veya evofone farketmeksizin ürünleri iade aldı. Tekrar söylüyorum Migros diye öyle güven vermesin. Düşünüldüğü kadar güvenilir değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben migrosa güvenin falan demiyorum. İlk mesajım, ucuz diye kayıtsız faturasız telefonun tercih nedeni olmaması gerektiğiydi.
Mi 5s özelinde konuşuyorum, hepimiz cayır cayır kullanıyorduk telefonu, hiç bir sıkıntısı da yoktu ama şu btk denen kurum, hala tam açıklamadığı bir nedenden aklımızı bulandırıp toplama kararı aldı. O yüzden thh de mantıklı bir neden bulamadı kendince. Ben de şansımı denedim, zaten garanti de dolmuştu.
Farzetki thhden olumlu karar çıktı, o zaman sadece fatura ibraz edenler iade alabilecekti. Nitekim benim lg g4te öyle oldu. -
Kayıtsız kçak tel alanlar parayı çöpe atar. Benim gibi şansız olanlar özellikle.
Sanırım 9 pro 5g geleceği için ellerindekini ucuza çıkarıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Şimdi benim yazımda mi 5s ile ilgili her garantili olanlar iade aldı gibi bir ifade var mı? Ben garantili aldım ve bundan dolayı iade aldım. Migros amcamın oğlu değil bana kıyak yapacak. Mesela tüm hb'den alanlar hemen hemen iade aldı.
Ben 1550 tlye aldığımda 1200e alanlar bize enayi gözüyle bakıyordu.
Bir tek bu mu hayır değil.
2017de de aynı şekilde Lg G4 iadesini almıştım ve o da garantiliydi ve her tr garantili thh ya da başka yollarla iadelerini aldılar.
Garantisiz malı savunuyorsan bunu argümanlarla desteklemelisin.
Alıntıları Gösterben garantisiz mal savunmuyorum, senin desteksiz atmana garantisi olan herkes iade alır argümanına laf ediyorum. thh ye gidenler bile btk nın yazısındaki (evo) kelimesi yüzünden reddedildi.
migrostan iade alanlar kesinlikle garantili diye iade almadı, tamamen migrosun başta yaptığı hata yüzünden aldı, aynı şekilde hb de evo, delta vs farketmeden herkese iade yaptı, ama sonradan onlar da btk kararındaki evo lafına dikkat çekerek iade taleplerini reddetti, hatta ödeme yaptıklarından paraları geri istedikleri de oldu. hatta evo ithalatlı olup arkasında a7-s yazmayana bile iade vermedi firmalar.
tam hakim olmadığın konuda bu kadar kesin yorum yapma bence :)
lg g4 telefonunda kusur varsa elbet thh ye gider başvurursun uygun görürlerse iade alırsın, bunun konumuzla alakası yok. garantisiz alan bu riskleri de bilerek alıyor zaten.
-
İndirimli hali bile ne kadar pahalanmiş.
Ben ablama 9s almış biri olarak bildim kadarı ile anlatayım. İlkin Note 8 Proda 9S de olmayan NFC özelliği var ben kendime telefon alıyor olsam mutlaka NFC li olanı tercih ederdim. Note 8 Pronun hem 64 hem 128 gb olan modelinde 6gb ram var 9S'in sadece 128 Gb olanında 6 Gb Ram var. Note 8 Pro'da 64 Mp 9S de 48 Mp kamera var ki bu tamamen aldatmaca aşağıdaki incelemeyi izlerseniz 9S in fotoğraf kalitesi Note 8 Pro dan daha iyi en kötü ihtimalle aynı diyelim. Note 8 Pro'nun ekranı daha küçük olduğu için Ekranda birim alana düşen piksel 9S'den fazla olduğundan ekran daha güzel görünüyor ve Note 8 Pronun ekranı diğerinden daha yüksek parlaklık sunuyor. 9S'in ise Note 8'e göre en önemli farkları, İşlemcisinin verimi (Hızı demiyorum hızları hemen hemen aynı) Pilinin Daha kapasiteli olması ve ne olursa olsun 1 sene daha yeni telefon olması. Umarım ufak bir özet olmuştur sizin için
-
Alıntı
metni:migrostan iade alanlar kesinlikle garantili diye iade almadı Burda zırvalamışsın. Ben migrostan almayıp kayıtsız vs almış olsaydım nasıl iade alacaktım?
Cep telefonu toplatma ya da iade tarihinde ilk defa böyle absürt bir durum yaşanmış (bu da bizim ülkemizdeki BTK'nın saçmalaması) ve bunun üzerinden yola çıkıp "garantili alanlar da mağdur oluyor yeaaw" diye kuyruğu diremenin mantığı nedir? Kaldı ki azımsanmayacak derecede iade alanlar oldu. Konunun Miui Türkiye'de sayfası var orda özellikle HB'den iade alan dolu.
Tek bir markanın tek bir modeli dışında bana başka örnek gösterebilir misin?
Bak ben sen görmezden gelsen de konumuzla tam olarak alakalı şekilde LG telefonu örnek veriyorum ama sen işine gelmediğinden konumuz başka diyosun.
Garantisiz malı savunmuyorum diyosun ama tam olarak yaptığın da bu.
Yok ben senin örneğine takıldım, sorunum onunla diyosan geç bir dahaki örneğe bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 17 Aralık 2020; 22:4:23 >
-
İmei atılan ( note5 pro-AI , note 6 pro haric ) bir cok cihaz son iki yıldır ÇİFT İMEİ olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: İnterest
Bu mesaj silindi.
Fatura ve garantili cihaz , kkartı kampanyası varsa almak daha mantıklı,
Bu hafta bir üye 1.5 aylık note 9 pro 6/128 : 1.850 TL satti. Böyle olsa alınır ancak, -
Herkes Xiaomi ye odaklanmış, neden Huawei düşünmüyor sunuz?
Kaçak Xiaomi almanın çok cazibesi yok artık çünkü tamamı tek hat kullanılıyor artık, fiyatlar da eskisi gibi değil pahalı 9s 128gb 2500 TL şu an ee 2700 e faturalısı burda varken,kaçağını almak saçmalık..9 serisi de ayrı saçmalıkta neyse.. ayrıca şaka maka Huawei de marketini oturtuyor iyice,yarın öbür Çinlileri de çekti mi yanına,artık Google düşünsün..tıpış tıpış o cezayı da kaldıracaklar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jumaruu
Herkes Xiaomi ye odaklanmış, neden Huawei düşünmüyor sunuz?Çünkü Google servisleri yok. AppGallery, APK ya da alternatif marketler demeyin çünküsü var. Çünkü bazı uygulamalar, oyunlar google senkronizasyonlu çalışıyor, hesabına erişemiyorsun vs vs. Eğer Google servisleri olmayan bir Huawei telefon konusuna girerseniz google servisleri yüklemenin zorlukları, yarattığı hatalar, pil tüketimi ve optimizasyon gibi şeyleri de görebilirsiniz. Bunları yazıyorum diye de Huawei kötülüyorum sanmayın. Aksine Huawei marketini daha da geliştirsin, uygulama geliştiriciler ile kendi servis ağlarını birleştirsin, herkes hesaplarına ve uygulamalarına kolayca ulaşsın istiyorum fakat sanırım bunun yolu Android'den değil Harmony OS'den geçecek ki benim de gönlüm artık bundan yana. ABD'nin gölgesinde kalmak yerine alternatifler türeyip herkes pazarda kendine pay edinmeli, dişini göstermeli.
-
Cevap yazanlardan farklı olarak ben şunu yazmak istiyorum. Kaçak ile vergisini ödeyip aldığın telefon arasındaki fiyat makası çok büyük. Adam bu farkı görünce bunu gayet kabul edilebilir bir risk olarak görüyor, haklı olarak. Garantili alan ds kendini pek kârda zannetmesin. Redmi Note 9 Pro aldım yakın zamanda. Aklımdan geçirmedim de değil. Ama sonra boşver dedim garantili aldım. Arada 1500 TL filan oynuyordu gördüğüm rakamlara bakılırsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X