Şimdi Ara

Xiaomi, Oppo ve OnePlus'ın Türkiye'de şansları ne? özel video (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
11.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oppo Tayland'ta 2011-12 arasinda girdi girdiginde de global ureticilerin fiyatiyla neredeyse ayni fiyattan saatti satiyor urunlerini. Ne Turkiyedeki gibi vergi algi mevzusu var nede kur farki gibi ucuk durumlar. 2 sene oldu daha bir halt yapamadilar burada hic bosuna heves etmeyin Turkiyede de farkli bir durum sergileyeceklerini dusunmuyorum.

Ikinci olarak bu firmalar kagit uzerinde cok iyi urunler yapiyorlar ve hatta dizay bakimindan da goze cok hos gelen sik urunler koyuyorlar onumuze ama malesef yazilim konusunda reaalet durumdalar. 2012 yilinda aldim Oppo Gemini Plus modelini hep soyluyorum, tam anlami ile rezil bir telefon.

Su radyasyon seviyeleri vs. mevzulari bir kenera bu kadar seye ragmen Cinli urunlere para vermek risk ve israftir. Ben yine uyariyorum. Eger gercekten cok iyi bir fiyat orani ile gelmiyorlarsa almayin.
  • Garantisinin ne olcağı meçhul telefonlara fiyat artırmaya başlamış millet. 300 dolarlık telefon max 900 tl eder 1 tl yukarısını hak etmez.
  • Oneplus 64gb max 1200

Mi4 16gb max 1100

• kayır firmalara bedava gibi birşey. arycıa o 350 doların içinde satılan ülkenin vergileride var telefon 250 dolardır benim düşüncem bu. fabrika fiyatına gelip tr vergilerini ve karlarını eklesinler çin satış fiyatına değil
  • Mi4 64 gb en fazla 1300 lira one plus one 64 gb ise en fazla 1200 lira olmalı bence.

• 1000 TL civarı gelirse herkes alır. 1000 TL nin üstü gelirse G2, nexus 5 tercin edilir

• Ben bir telefona 1700-1800 lira vermeye karşıyım. 1800 liraya i7 işlemcili 8 gbyte ramlı 1 terabyte hard diskli, 2 gbyte r7 ekran kartlı laptoplar var. Video düzenleme, 3 boyutlu çizim (Auto cad, solid, catia...) programlarını çalıştıracak, 1368x768 çözünürlüklü ekran olduğu için de tüm yeni oyunları da akıcı çalıştıracak bir makinaya sahip oluyorsunuz. Öte tarafta helaya düşürme riskiniz olan, üstüne oturduğunuzda, yanlışlıkla elinizden kayıp düştüğünde kırılabilenb bir telefon söz konusu. Eğer aylık geliriniz 10 000 lira ve üzeriyse pahalı havalı telefonları anlarım. Diğer insanlara karşı hava atmanızı v.b. Ama aylık geliriniz 2000 lira aaltındaysa bir aylık kazancınızı telefona yatırmak ne kadar mantıklı?
    Ben Xİaomi Redmi note 4G'yi bekliyorum. 650 lira altında olursa hem rami 2 gb olması hem pili 3200 MAh olması, hemde ekranı kocaman olmasıyla aynı snapdragon 400 işlemciyi kullanan 650 lira etiketli Motorola Moto Gye tercih edebilirim.

• G3'ü seçtik... Merakınızı gidereyim! :-)

• 1000 tl civarı olursa herkes oraya kayar ve tahminime gore daha bilindik markalarin amiral gemisi fiyatlarida ucuzlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene önce çıktı, buna rağmen tabiki;
    note 3

şşşşşşşşş
    bugün note 4 duyurulacak,

sessizlik lütfen!
    kral yenilendi :)

• sizin sayenizde adamlar istedikleri fiyattan gelecekler bence oneplus one 1000 tl nin 50 100tl üzerinde olsa bile buyuk bi ilgi kaybeder dışardan getirilmiş g3 32gb 1400tl ye gelebiliyorsa 2. el mi bilemem ama gercekten 1400tl çektiler imei çakılmış olarak tutupta şu 350 dolarlık cihazın yurdısında vergisiz 350 olmadıgını bilmeyen yok vergisiyle o fiyatlra satılan bi ürün ulkemizde sadece ötv den bi darbe yer diğer vergilerden zaten fazla bi darbe yiyeceğini sanmıyorum çünkü o vergiler yurt dısındaki ulkelerde de var g2 nin 32 gb ını düşünürsek almanyadan getirtmekten vazgeçtim ya:) 200 tl lik zarar ediyorum belki daha fazla almanyada bile 300eu ya satılan 64 gb oneplus one neden 1000tl nin üsütünde bir fiyatlandırmayla gelsin eet telefon herturlu alınır milletimiz neden sadece vergi bahanesiyle bukadar çok kazıklanır anlamıyorum
    ONE PLUS ONE 64 GB 1000TL OLSA SATAR 1200 OLDUMUGUNDA İP KOPAR VE BASKA SECENEKLERE YÖNELİR
    Mİ4 İSE 1200 LERDE OLMALI 1400Ü GEÇERSE YİNE İP KOPAR HEM MARKASI DUYULMUS YADA DUYULMAMIŞ BUNLAR ZATEN ZAMANLA İNSANIN UMRUNDA BİLE OLMAZ ÖRN GMD
    AKLINDA MARKA OLAN İNSANDA ZATEN İPHONUNU ALMISTIR YADA HALA PARA BİRİKTİRİYORDUR .BENCE ÜLKEMİZE GİRİŞ YAPAN MARKALAR FİYAT POLİTİKASINI DEĞİŞTİRMEZSSE DİĞER MARKALARDAN SIYRILIR VE TABİKİDE ARACI FİRMA SIYRILMA FAKTÖRÜNE EN BÜYÜK ENGEL

• Şami
  • benim maksımum fıyatım 1199 lıra daha fazla olsa almaz bu kadar olsa kesın alırdım...

• Ucuz olunursa alınır, ucuzdan kastım 1.000 TL ve civarında bir fiyat olması. Parasına göre güzel cihaz ama Türkiye'de Donanım Haber gibi siteleri takip ederek ürün alan insan sayısı çok az. Çoğu insan bilindik markaları almaya devam edecek, o yüzden 1300-1400 TL gibi uçuk paralara kimse gidip bu cihazları almaz. Bakın marka söylemiyorum, videoda bahsettiğiniz bütün Çinli markalar için aynı şeyi söylüyorum. Neticede insanlar da ne olduğu belirsiz telefonlara para vermeye sıcak bakmayacaklardır. Kaldı ki bugün LG G2 32 GB modelini bile paralel ithalat ile 1150 TL'ye alabiliyorsunuz ve hâlâ geçerliliğini koruyan bir telefon.
  • İlk başlarda Garantisinin ve servis desteğinin pasif olacak bir çin malı cihaza kimse 1500,1600 tl vermez heleki bu alanda bilgiden yoksun bir toplumuz.çin malı da zihinlerimize ucuz ve dandik bir marka olarak kazınmış iken
    Yeni bir pazara giricek firmada o fiyatlarla hayatta girmez. Adamların satış politikaları zaten belli ama burda kendilerimi satar veya operatör ilemi şu an belirsizlik içinde xiaomi redmi note ile 500,600 tl gibi fiyat ile temel oluşturabilir.ve ilerleyen zaman içinde iyi bir satış yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maksimum
    OnePlus One 64 GB 1.000 TL
    Xiaomi MI4 içinse 1.150 TL
    Oppo Find 7 için 1.150 TL

daha üst fiyat ile paralel ithalat gerçeği ve çinden daha ucuza gelme ihtimali var.

• Fiyat avantajı ile de gelseler bu cihazları satın almam ürün satış sonrası destekleri muamma en baba firmalarda bile teknik servis açısından bir sürü sorun yaşanırken bu firmaların daha çoook yol alması lazım bence..

• telefonlar çok güzel de bizim vergimiz neredeyse telefonun yarısı kadar ekleme yaptığı için fiyata biz de 1500 tlden telefon alıyoruz.

zaten bizim ülkede samsungçu dayılar gidip asla xioami denen markaya para vermezler. neden çünkü samsung var. halkımız sizin kadar donanım bilgisine sahip değiller onlar için önemli olan güzel görünüş ve ucuz olması. yani kimse bunun işlemcisi daha iyi deyip oppoya vb. para vermez söyliyeyim
  • Merhaba ben internet üzerinden aliexpressten yaklaşık 8 ay önce Lenovo A820 cep telefonu aldım.

MTK işlemcili olduğundan elimde bulunan eski bir cep telefonunun IMEI numarasını yazdım ve halen kullanmaktayım ve LENOVO bir çin markası bildiğim kadarıyla.
    Bizim milletimizde çin markası dediğin zaman hemen hemen %90 ının aklına çakma replika telefonlar geliyo ilk başta bu ön yargıyı bir şekilde halkın aklından kaldırmak lazım, tamam çakma telefonlar kalitesiz haklılar ancak gerçek markalı telefonları çok güzel benim aldığım LENOVO A820 telefonun doğal olarak Türkiye de garantisi yok bunu bilerek aldım hala telefonun en ufak bir sıkıntısı yok çalışması gayet stabil ve hızlı 8MP kamerası var flash yok ancak 720p Vıdeo çekiyor yeterli ışık olan ortamda gerçekten çok kaliteli aynı şekilde fotoğraf çekimide ışıklı ortamda çok kaliteli.

OPPO, XIAOMI, gibi markalar türkiyeye gelmeleri biz tüketiciler için gerçekten çok iyi olacağını biliyorum ancak uygun fiyatla çünki uygun fiyatlı ve kaliteli telefonlar ülkemize geldikçe global markalar (SAMSUNG, SONY, GM, NOKIA) gibi fiyatlarında düzenlemeye gideceklerinden eminim çünki mecbur kalacaklar.

ONEPLUS ONE 600,00TL bence hem hayalci değil hemde fazla değil telefonun özelliklerine ve kalitesine göre olmadı gereken fiyat. Tabi Türkiye için yasal yollarla geldiğinde. :)

• oneplus one 16gb 899tl
    oneplus one 64gb 1199 tl
    benim görüşüm budur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.