< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (10. sayfa)
-
-
rkadaşlar fiyatı kaç bunun siz kaça aldınız? imei olayı oluyor mu buna?
-
Imei olayı oluyor da, öncelikle cihazın arka kapağı açılarak, main board üzerinde direnç değişimi yapılmakta... Sonra yazılım ile imei değişikliği yapılabilmektedir.
Yani sıfır cihazın arka kapağını açtırıp, main board'u sakatlamak, başlı başına mantıksız bir işlem oluyor yani...
-
Arkadaşlar 35 derece sıcaklıkta telefon hz değerini anlık düşürüyor ve bu gerçekten can sıkıcı hal almaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19
Poco F5 ile neler oynuyorsunuz.
Genshin Impact - Wild Rift - Fortnite - Harry Potter Sihir Uyanıyor oynuyorum genellikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey oynamıyorum ama 2 sene sonra günde 4 saat oyun oynayacağım her oyunu açar herhalde değil mi ?
İyi geceler dilerim, iPhone 11 kullanıyorum ve poco f5’e geçmek istiyorum. Geçme sebebim android klavyesi daha kolayıma geliyor, NFC ödeme ve telefondan evrak düzenleme vb işlemler sanki androidde daha kolay oluyor. Geçmemi önerir misiniz?
Kamera pek kullanmam oyun da oynamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece klavyeyse lüks
selamlar nacizene iPhone karşıtı biri olarak geçin derim.Ben poco x5 pro kullanıyorum,eşime de aldık , 5 arkadaş ta eşlerine kendilerine aldılar memnunlar.Özellikle 120 hz e alıştıktan sonra,120 hz olmayan tüm telefonlar kasıyor gibi geliyor gözüme.Şu saatten sonra bu akıcılığı alıştıktan sonra ancak iphone 14 pro max gözüme akıcı geliyor.13 pro maz ehh işte.
Şahsen iPhone tarafında pro max serisi alma gücünüz yoksa 120 hz orta segment yada orta segmentin bir üstü 1 poco x5 pro , bütçe varsa f5 işinizi fazlasıyla görecektir.
Bahsettiğiniz gibi nfc ile zibilyon tane kart taşımadan nfc ile ödeme yapmak çok kolay ve mükemmel bir özellik.Kart değiştirmesi de 2 sn lik olay.tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco F5'de uygulama kapanıyor sürekli. F5 için uygun mu apk?
-
Poco F5 için kendi kullandığım gcam ve ayar dosyası. Tekrar kaldırıp deneyin bakalım
Sonunda ben de F5 aldım. Kararsız kaldım ama baktım fiyatlar yerinde durmayacak, aldım gitti.
Miui 14'te ekran açık kalma süresi görünmüyor, nasıl bakabiliriz.
Ekrana vidget olarak ekleyebilirsiniz ekranın açık kalma suresini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 3 Ağustos 2023; 12:4:42 >
Müzik dinlerken sesi fazla açmamak gerek. Sesteki berraklık ve netlik kayboluyor ve boğuk ses çıkmaya başlıyor. Sesi orta seviyede açınca sorun yok.
Arama ve Kişiler listesi, google'a ait. Xiaomi'nin arama ve kişiler listesi daha kullanışlı idi. Ama Xiaomi'nin arama ve kişiler listesi, global yazılımlı modellere yüklenemiyor.
Zamanla google'un arama ve kişiler listesine de alışılıyor ama... Sorun yok yani...
Ekran en - boy oranı( aspect ratio ) 20:9 ... Yani telefon uzaktan kumanda gibi biraz uzuncana duruyor. Zamanla alışılıyor.
Bunun dışında 10 numara telefon. Temiz kullanılırsa, 10 yılı rahat çıkarır.
-
Bu günlük olarak sıfırlanıyor galiba. Ben eskisi gibi son %100 şarj sonrası ne kadar ekran süresi aldığımı görmek istiyorum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X