karış boyum 25 santim benim elim küçükse nba oyuncuları baz alınıp tasarlanıyo olması lazım telefonların Note 4 ile aynı boyutlarda lg v10 kullanmıştım, tek elle kullanırken avuç içinde hareket ettirmeden her yerine erişmek mümkün değildi maalesef. Aslında telefon speclerini belirtirken 16:9 kısmı şu kadardır diye belirtseler ak koyun kara koyun ortaya çıkacak Tabletiniz de hayırlı olsun 5,5 yetmiyorsa yetmiyordur herkesin ihtiyacı bir değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 5 Ağustos 2023; 11:57:59 > |
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (12. sayfa)
-
-
Benim karış ölçüm de, 24 cm hatırladığım kadarıyla... Ama parmaklarım dolma gibi kalın değil. Bu nedenle Mi Max telefonu tek elle pek güzel kullanıyordum.
Akşamları yemekte 1 saat kadar, youtube üzerinden canlı haber tv kanallarını Mi Max telefonumla izliyordum. İlk mesajımda belirttiğim gibi, Poco F5'e geçince, gerçekten de berbat ötesi bir deneyim oldu, benim için...
Dayanamadım ve tablet almak zorunda kaldım. 266 dolar'a Teclast T50 Pro modeli bir tablet aldım. Aspect ratio'su, 16:9 ekranlı ve 6 nano metrelik işlemcisi var. Video izlemeye rahatlıkla yetiyor. Oyunlarla zaten işim olmaz.
Teşekkürler... Daha iyisi size olsun.
-
DerpFest+Nova KSU Kernel. Thermal Throttling test : %89
Arkadaşlar şöyle özetleyeyim AOSP ram ile cihaz çılgın atıyor. Üstelik bu romlar daha açık kaynak kernel üzerine inşaa edilmemiş, miui ile bağımlılığını koparamamış romlar. Birkaç ay sonra çıkacak sürümler çok daha iyi olacaktır.
Geliştiricisi olan cihazları tercih ediniz derken işte bundan bahsediyoruz.
Benim açından Throttling tartışmaları tarihe karışmıştır.
-
Beyler zoom yapmadıkça ve sabit nesneleri güzel çekiyorum ama en ufak hareketli bir anda kamera saçmalıyor bulanık ve görüntü uzuyor bunun Bi ayarımı var ben mi beceremiyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco f5’te bildirim ışığı yokmuş ya arkadaş. Alırken diğer özelliklere odaklandık bunu pas geçmişiz. Yedi senelik eski telimde bile var,bunda nasıl olmaz. Mesaj,cevapsız çağrı,bildirimlerde ekranı açmadan anlıyorduk. Bildiğiniz bir uygulama var mı arkadaşlar işimizi görecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel856 -- 6 Ağustos 2023; 15:8:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aod normalde 10 sn sonra kapanıyor. Onu süresiz yaptım, bildirimler orada sürekli görünüyor.
Daha önce glimp notification diye bir uygulama kullanıyordum. Herhangi bir bildirimde ekranı belli aralıkla açıp bildirimi gösteriyordu.
F5'te ayarlarda bildirim efekti animasyonlarında 'nabız mavi' vs.seçenekler var. Mesaj vs.geldiğinde yanıp sönüyor ama birkaç saniye. İstediğim ben ekrana bakıncaya kadar sürekli yanıp sönmesi. Öbür türlü bildirim var mı diye sürekli ekranı açmak gerekiyor.
-
Benim içinde en büyük eksikliğin bildirim ışığı olmaması. Bazı uygulamalar kamera deliğinin çevresine ışıklı halka ekleyip bildirimi açasıya kadar yanıp sönüyormuş tıpkı gerçek ışık varmış gibi. Bunu araştırmak lazım.
AOD sürekli açmak batarya tüketimine neden olur, ama küçük bir alanda ışık yanıp sönmesi bataryaya pek etkisi olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 6 Ağustos 2023; 17:36:34 > -
Onlar da güzel ama ben yukarıdaki gibi kullanıyorum.
Eyvallah hiç yoktan iyidir, bende aynısını yaptım. Bu arada 10 saniye açık kalıyor bu ekran, sonrasında ekrana dokunman gerekiyor değil mi.? Siz sürekli açık kalıyor yazmışsınız, atladığım bişey yok herhalde.
Hiç kapanmıyor.
Burada anlatılan Miui optimization kapatırsanız hiç kapanmıyor.WebPro EducationyoutubeRedmi Note 11 Always On Display - How To Remove 10 Seconds Limithttps://www.youtube.com/watch?v=fS3g89mCpy4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 6 Ağustos 2023; 18:34:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar 2 gündür telefonun gps i patladı bende nedense google haritaları açıyorum ilerlemiyor çubuk gps aranıyor da takılıp kalıyor bazen saçma sapan yerlere götürüyor ne oldu buna acaba?
Düzeldi kendi kendine ilginç şehir değiştirince sapıttı demekki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 8 Ağustos 2023; 11:27:20 >
bundan hiçbir şey anlamadım
kısaca iyi midir? kötü müdür?
bu arada telefonu almadım hala.
"Doğum tarihinizin olduğu ay, %10'luk bir doğum günü kuponuna sahip olmak için tarih bilgilerinizi doldurun!Doğum gününüze 1 ay kala doğum günü bilgilerinizi doldurun, doğum günü kuponu kazanın"
kupon bekliyorum cuma'dan beri.
-
İyi değil Mükemmel hocam. Verilan kuponlar genelde elektronik ürünlerde geçerli olmuyor Müşteri hizmetlerine sorun.
Valla alırım AOSP ve yukarıdaki kerneli kurar kullanırım diyorsan maksimum faydayı sağlarsın.Alcaksan da acele etsen iyi olur zira her hafta 500, 1000 koyuyor üstüne yurtdışı olanlarında bile 13.000 tl.Pro olanı ile fiyat olarak çok yaklaştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Ağustos 2023; 10:26:38 > -
Arkadaşlar telefonu yeni aldım hemen bir güncelleme geldi.Yapayim mi güncellemeyi tavsiye eder misiniz? Teşekkürler
Gmail hesabıma mail geldiği zaman bildirim düşmüyor ekrana. Ya ekranı açınca yada Gmail hesabıma girince mail düşüyor,sebebi ne olabilir arkadaşlar. Eski telde böyle bir durum yoktu.
Beyler whatsapp da durum paylaşıyorum foto, video çamur gibi çıkıyor başkalarının attıkları cam gibi yaşayan varmı bunu? Ayarlarından fotograf kalitesini en yüksek yaptım bişey değişmedi whatsapp dibe kadar düşürüyor kaliteyi..?
Kılıf almış arkadaşlardan bir ricam var. Tercih ettiğiniz modeli ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok faydası olur. Tüm seçenekler etiket firmalarının ne geleceği pek belli olmayan ürünlerinden ibaret. Güvenip de alamadım hiçbirini. Yıllarca her telefonumu spigen rugged armorla kullanmıştım, şimdi kara kara düşünüyorum bu ayarda ne bulabilirim diye.
-
1 sayfa geride paylaştığım ve paylaşılan kılıf var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X