< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Poco F5 pro kullanan arkadaşlar ekran süreleriniz nasıl takribi?
Bir de Snapchat ve Instagram kamera desteği nasıl? Samsunglar düzeldi o konuda. Pocolar nasıl? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 10 Ağustos 2023; 2:9:31 > -
Telefon ekranı kapalı iken ara ara iki yan tarafından ışık çıkıp yavaşça kapanıyor. bunun sebebi nedir, bilen var mı?
-
Bildirim ışığı yok onun yerine efekt yapmışlar. Ayarlarda bildirim efekti diye ararsanız çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler.
-
Teşekkürler... Bahsettiğiniz yerden ben de ayarladım.
Ancak bildirim efekti bir defa uyarı veriyor. O efekti, belli aralıklarla uyaracak şekilde ayarlamak mümkün mü ?
-
Bunu daha önce konuştuk. Ben sürekli açık ekranı gerçekten sürekli yaptım, bildirimlere oradan bakıyorum. Nasıl yapıldığının videosu önceki mesajlarımda var.
@KayhanK ; Ben de bildirim gelince, bir defa yanlardaki ışık yanıp söndü.
Siz ara ara yanıp sönüyor demişsiniz. Ayarlarınızı paylaşabilir misiniz ?
@idemo ; bir önceki sayfada paylaştığınız video'yu izledim. Ancak o video'da; ekranda saatin devamlı gösterildiğine dair bir anlatım var.
Yandaki ışıklı efektler ben görünceye kadar ara ara işaret verse yeterli olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 10 Ağustos 2023; 12:11:34 > -
Telefonda bildirim ışığı yok, ne yazık ki efekt bir kere çıkıyor. Bu soruna karşılık benim çözümüm bu oldu.
Bildirimin tekrarlanması için daha önce glimp notification diye bir uygulama kullanıyordum. Onda ekranı belirli aralıklarla açıp sizin istediğiniz süre kadar açık tutuyordu. Belki deneyebilirsiniz.
Teşekkürler... Bir de Kayhan'ın yanıtını bekleyeyim bakalım. On da ara ara nasıl yanıp sönüyormuş.
-
Mesaj falan geldikçe ara ara yanıyordur.
-
Şu işlerden bi anlasam.
Hakikaten anlamadığımız için elimiz kolumuz bağlı izliyoruz. Arkadaş telefonun suyunu çıkardı biz hala bildirim ışığı niye yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneye anlatır gibi anlatsa biri yapar mıyız bilmiyorum.
Ben yıllar öncesinde yapıyordum hocam ama symbian nokia cihaz zamanlarıydı şimdi her şey çok değişti. Yine de yaparız daha kolaylaşmıştır sistem.
Hocam zor birşey değil ki . YouTube yazın bir sürü video var.
TecVers kanalını tavsiye ederim mesela. Güzel anlatıyor.
Bu romda geliştirici flash ışığını bildirim ışığına dönüştürmenin yolunu bulmuş. Bildirim gelince flash ardı ardına patlıyor iş görür
Hocam ben de dil yok en büyük sorun bu. Bir diğer sorunumuz kullanılan terimlere aşina değilim artık ama bunlar sadece bahane. Uğraşmaya niyetim olsaydı türkçe bir kaynaktan sıfırdan başlayarak hangi programın, uygulamanın vs ne işe yaradığını öğrenerek başlardım. Bir şeyi kullanmadan önce ne amaca hizmet ettiğini bilmek önemli. Neyse kısaca niyet yok :) teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Rica ederim hocam. Ben cihaz almadan önce geliştirici desteği var mı yok mu ona bakarım. 7 yıldır bir fiil Xiaomi telefonları kullandım.Hepsi de F/P ürünleriydi. Miui 10'dan sonra nasıl bozup nasıl tırt bir yazılım halien geldiğini bildiğimden, bunu alır AOSP kurar performansı da ortaya çıkar diye hesap ederek aldım.
Cihaz henüz yeni olduğu için Miui kamera port edilmedi daha . Ama Gcam da işimi görüyor. miui cam gelirse zaten efsane olur.
Poco F5 gelecek vaad ediyor. Potansiyelini ortaya çıkarmak gerekli
-
Ben hiç kullanmadım Xiaomi ve yan markaları o nedenle ilk cihazımda bu işlemleri yapacağımı sanmıyorum zaten. Bilen birisi için basit işler ve paylaştığınız bilgilerde bu sıcaklıkta verimliliği koruyor cihaz. Keşke fabrika çıkışlı bu şekilde olsa uğraşmak zorunda kalmasak ama yıllar öncesinde bu işlerle uğraşmak aşırı keyif veriyordu zevk alıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X