Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
40
Favori
95.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla redmagic 8pro kovaladım o köşeli yuvarlak olmayan yapısı çok hoşuma gidiyor fakat bir türlü uygun fiyata bulamadım. poco f5 almayı düşünüyorum fiyatı 18500 şu an mistore'da, sizce indirim olma şansı var mı?

oyun sevdalısı biri değilim, yalnızca pc'den oynarım. fakat film dizi izleme konusunda canımı sıkmayacak bir telefon arıyorum.

ne dersiniz? bu arada telefon uzunluğu çok mu? youtube'dan video izlerken kenarlarda siyah köşeler kalıyor mu?

• Mrcm0808 M kullanıcısına yanıt

Sorun yok gibi duruyor , ihtiyacınızın olmadigi durumlarda wifi, veri yada Bluetooth u kapatın. Bosyere açık jalirsa pil tüketimi artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pssmst kullanıcısına yanıt

Fiyatının düşeceğini sanmam özellikle şu anda herşeyin fiyatı artarken. YouTube videoları genelde 16/9 formatlı dolayısıyla yeni aldığınız tüm telefonlarda kenarlar siyah ama zoom yapıp sorunu cozersinoz videoya göre. Telefon çok uzun değil kullanımı çok güzel.

• idemo kullanıcısına yanıt

MIUI 14 ile dediğiniz özellik ne yazikki kaldirildi. Bu şekilde takip edebilirsiniz ekran pil tüketimini.

Oyun oynamaycaksanız Tecno Camon gibi cihazlara bakın , çok değişik ve işlevsel tasarımları var kameralarda da ilginç teknoloji kullanıyorlar. Amoled ekranlı cihazları da piyasanın çok uygunu.Geçen giriş seviyesi bir modelini inceledim, adamlar "şarja takılıyken bataryaya devre dışı bırak" diye modül koymuşlar. Direk prizden çekiyor akımı. Çok akıllıca.Bunun gibi küçük ama etkili dokunşları var.

Reedmagic'leri çok araştırdım ve 3 sebepten dolayı vaz geçtim

1. fiyatı, yani aynı işlemci kullanan cihazlardan çok daha pahalı
    2. yazılımı. xda'da araştırdım bir geliştiricisi dahi yok cihazlarının.Çinli birisine para verip rom geliştir demişler , o da miui port rom çıkarmış. Adamlar mui port rom çıktı diye seviniyordu
    3. soğutma sistemi, üzerinde dahili fan olsa bile tırt diyorlar. zaten 3 cm'lik fandan birşey beklemiyordum da az işe yarasaydı

bu üç nedenden dolayı hem gereksiz para vermek istemedim hemde desteğinin olmaması beni uzak tuttu. Ha Allah avr tetik tuşlu telefon bulsam ona geçecektim Redmi k60 gaming gelmeyecek açıklaması yapınca F5 alıp geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 4 Ağustos 2023; 10:43:41 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

oyun oynamayacağım, ama belki oynarım fakat öyle deli gibi pubg'dir valorant'dır bu tarz oyunları oynamam. küçük telefon yormayan oyunlardan oynayabilirim.

fotoğraf çekmeyle de pek ilgim yok. umrumda değil aslında kamera seviyesi de.

özetle pili uzun giden, performans odaklı telefon arıyorum diyebilirim.

redmagic tasarımına hayran kaldığım için köşeli telefon çok aradım ama en yakını samsung s23 ultra'ydı fakat ona da para veremem o kadar.

şimdi baktım tecno phantom x2 tasarımı çok hoş. ama poco f5'le karşılaştırdığımda sanırım poco f5 daha üzmeyen bir telefon olacak gibi.

• Hepsiburada üzerinden takipteyim fiyatları. Hafta başına kadar 17.700 civarına bulunuyorken bugün 19 bin üstüne çıkmış tüm satıcılarda. Diğer sitelere bakmıyorum tercih etmediğim için. Fiyat düşüşü olacağını sanmam 14.200'e denk getirmişken almadığıma pişman oldum daha da almam zaten.

O cihaz sizi üzmez hocam .Dimensty 9000 zaten tam snap 7+gen2 karşısına konumlandırılmış denk işlemcilerdir.

F5 kesinlikle sizi üzmez ama fiyatı çok şişti bunun.Gerçi phantom x2 fiyatını bilmiyorum. İki cihazda çok güçlüdür. Benim gibi root ,rom, modül falan uğraşmaaycaksanız ucuzda bulursanız phantom x2 alıp geçin

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

phantom x2 19.999 :) F5 pahalı da olsa en alınır cihaz şu an gözümde. hatta pahalanmadan bu haftasonu alayım diyorum. teşekkürler bilgilendirme için.

bu arada beyazını kullanan varsa önerir mi? yoksa siyah alıp geçeyim mi?

Valla internetten baktığımda siyah daha karizma gibiydi ama aldığım yerde siyah olmayınca beyaz aldım ,çok daha güzel gözüküyor. Buz mevisi ve beyazı harmanlayıp çeşitli desenler çizmişler hoş olmuş.

Birde zaten hayatımız karanlık daha fazla siyaha yer olmasın, al beyazı geç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 4 Ağustos 2023; 15:46:52 >
  • Kutudan çıkan kılıfı mı kullanıyorsunuz. Şöyle bir kılıf gördüm, hoşuma gitti. Kamerayı koruması güzel olmuş. Kaba olmayan kılıf tavsiyesine açığım.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 264,80TL 34%OFF | Xiaomi Redmi için not Note 12 Turbo durumda NILLKIN CamShield Pro Luxuly gizlilik koruma slayt kamera kapak için Redmi Note12 Turbo
    https://www.aliexpress.com/item/1005005497122074.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=21079948164&aff_fcid=724a12acaafc400f8896344ab2a21ccb-1691156994924-06800-_mtxLjC6&tt=MG&aff_fsk=_mtxLjC6&aff_platform=default&sk=_mtxLjC6&aff_trace_key=724a12acaafc400f8896344ab2a21ccb-1691156994924-06800-_mtxLjC6&shareId=21079948164&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=105aa7c2af8946d5b134d8ca14c2c8b5&afSmartRedirect=y

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

bence uzun bir telefon. en/boy oranı 20:9 tercih edilmiş, keşke 19:9da kalsalarmış diyorum.

Edit: Uzunluğu hakkında fikir vermesi için ekleme yapayım.

eski telefonum xiaomi mi 8 ile kılıfsız hallerinin karşılaştırması. parmak izleri için kusura bakmayın Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

telefonu tutuşumu değiştirmeden başparmağımın ulaşabildiği yeri göstermeye çalıştım. Shrek gibi elim yanıltmasın diye de cetvelle beraber gösteriyorumXiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 5 Ağustos 2023; 12:46:11 >

• idemo kullanıcısına yanıt

Qichengda For Poco F5 Yumuşak Iş Deri Cep Telefonu Kılıfları (Yurt Dışından)

https://www.hepsiburada.com/qichengda-for-poco-f5-yumuak-i-deri-cep-telefonu-kiliflari-yurt-diindan-p-HBCV00004DCY9P?magaza=QICHENGDA&url_src=ios-product-detail

zamanında bunu almıştım her marka telefon için kullanıyorum gayet güzel

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kamera koruması var diye sevmiştim. Şu da güzel aslında

https://www.hepsiburada.com/qichengda-for-poco-f5-cilt-hissi-manyetik-emme-cep-telefonu-kiliflari-yurt-diindan-p-HBCV00004C8282?magaza=QICHENGDA&url_src=and-product-detail

• Merhaba
    Bende bugün alarak aranıza katıldım
    Tam emin olamadım ama ekranda ekran koruyucu var sanırım . Bilgisi olan var mıdır

• planer05 P kullanıcısına yanıt

Ben de merak ettim şimdi

• İnce film var, çizilmeyi engeller ama düşerse çok korumaz.

• Murat.92 kullanıcısına yanıt

Iphone 14 Pro Max bile, 19,5 : 9 ... Yani iphone bile 20:9 'a çok yakın, diyebiliriz.

Her yıl çıkarılan yeni modellerde, ekranlar daralmaya devam etmektedir. 21:9 ekranlı telefonlar da var.

Esasında bu ekran daraltma olayı, genç kullanıcıların telefonlarla oyun oynama isteğinden kaynaklanmaktadır. Malum ince - uzun ekranlı telefonlarla oyun oynarken, kullanıcılar telefonu yan yatırdığında, ekranın her iki kenarında yeterli boşluk oluşmaktadır.

Diğer taraftan ekranların eni daraldıkça, cm2 bazında ekranlar küçülmektedir. Tabi dar - uzun telefonlarla video izlerken, gerçekten berbat ötesi bir deneyim ortaya çıkmaktadır.

Üreticiler yeni model telefon çıkarırken; "oyuna uygun ekranlı model" ve "video izlemeye uygun ekranlı model" şeklinde üretseler keşke...

F5 model telefona sahibim. Telefonun ekranının dar olması nedeniyle, youtube'daki video'ları izlemek için, tablet satın almak zorunda kaldım.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Siz tableti biraz keyiften almışsınız Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya Ekranın video izlerken kullanabildiğimiz 16:9luk kısmı halen 5,5 inçlik İphone 8 plus ekranı kadar büyük. Boyuna kıyasla eni dar kalsa da daraltılmış bir telefon dememiz yanlış olur. Zaten 16:9luk alanı biraz daha büyüyünce tek elle tutulamayan telefonlara doğru gidiyoruz.

Uzunluğun yatayda oyun oynarken ya da dikeyde ekranı 2ye bölüp kullanırken avantajı olsa da kesinlikle biraz daha kısa olmasını tercih ederdim. 21:9u hayal etmek bile istemiyorum artık kumanda gibi bişeye doğru gidiyoruz orada. Katlanan telefonlar yüzünden boy konusunda biraz gaza gelinmiş gibi duruyor.

• Murat.92 kullanıcısına yanıt

Senin elin biraz küçük galiba ? Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

Yani 16:9 ekranlı telefonlar çok da güzel tek elle kullanılıyordu.

Aspect Ratio değeri, 16:9 ekranlı Samsung Note4 kullanıyordum.

Samsung bazı işlemlerde yavaş kalınca, Aspect Ratio değeri 16:9 olan Xiaomi Mi max model kullanmaya başladım.

Sonra bazı işlemlerde Mi Max telefon da yetmeyince, 20:9 aspect ratio'lu Poco F5 telefon aldım.

Samsung Note 4 ; 5.7"

Xiaomi Mi Max ; 6.44"

Poco F5 : 6.67" ( Güya ekran büyük ) Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

Çıplak gözle değerlendirmelerime gelince;

Poco F5'in ekranından istifade edilen alan, Samsung Note 4 kadar ancak...

Poco F5 'i Mi Max 'ın üzerine koyduğunuzda, yavrusu gibi kalmaktadır. Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

Yani anlaşılacağı üzere; bir önceki telefonum Mi Max olduğu için, tableti keyiften değil, ihtiyaçtan satın almış bulunmaktayım. Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

Her neyse... Önceki mesajımda değindiğim gibi, oyunculara ortada yeterli alan bırakmak için telefonların boyunu uzattıkça uzattılar. Tabi oyuncuları daha küçük ekranlı telefon kullanmaya mahkum ettiler. Tabi oyuncular oyun oynamaktan uyanamadığı için farkına varamadı. Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Ağustos 2023; 11:48:22 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.