Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
40
Favori
96.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni tanılan Poco M6, X6 serilerine baktığımızda Xiaomi' nin güncelleme sözünü arttırdığı görülüyor. Daha önce tanıtılan 13T serisi için de güncelleme ömrünün uzatıldığını açıklamışlardı. Poco F5 de böyle bir şey olmadı. Sizce Poco F5 de en azından 3 yıl android güncellemesi alır mı yoksa 2 yıl güncelleyip bırakırlar mı? Poco F5 gibi güçlü bir cihazın güncelleme konusunda geri kalması çok saçma olur. Zamanında bu güncelleme konusunu dile getirince bazı arkadaşlarca linç yemiştim. İnsanlar işlemcisi için alıyor, ucuz olmasının sebebi bu yüzden vs demişlerdi. Xiaomi, Poco serisinde de güncelleme ömrünü arttırması güzel bir adım. Fakat bizim Poco F5 lerin de almaması için bir neden yok. Almazsa üzülürüm. Bu arada hypros güncellemesi gelmedi bana. Size nasıl geldi? Ben kontrol ettim gelmedi gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Poco F5 Hyperos güncellemeyi aldım yükledim. Nasıl yüklediğime gelince sabah saat 06:30 da bölge birleşik krallık olarak seçilmişti. Dün de sabah bu civarda gelmiş ancak yüklenmeyince çekilmişti. Bugün tekrar aynı saatlerde geldi hemen indirip yükledim, yüklemek isteyen bu taktiği uygulasın, sabah 06:30, birleşik krallık bölgesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracofire -- 14 Ocak 2024; 11:13:17 >
  • Turkiye icin guncelleme yine yayinlanmis. Yine geri cekmeden indirin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drspawn D kullanıcısına yanıt

Ben indirdim yükledim. Boşta ram miktarım artmış galiba biraz. Ne değişmiş henüz fikrim yok. Bildirim çubuğu değişmiş. Tema falan değişeymiş bari o da aynı duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 14 Ocak 2024; 14:15:43 >
  • F5 proya henüz gelmemiş günlerdir kontrol ediyorum ama daha yok.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

valla benimde gordugum sadece kozmetik iyilestirmeler yapilmis.. miui nin asiri ram tuketmesinden rahatsizdi kullanicilar sanirim sirket buna yonelik bir adim atmis.. cihazin pil tuketiminden memnundum bakalim bu guncellemeyle fark olacak mi

• Arkadaşlar normalde S23U kullanıyorum. İş yerimde kullanmak için yan telefon olarak bunu aldım. Xiaomi sağolsun bir kamyon dolusu saçma sapan uygulama doldurmuş yine. Hele şu Mivideo insanı çileden çıkarıyor. Hepsinin içinden geçeceğim.
    Öndeden Poco F3 kullanırken Endonezya romu kurup orijinal çevirici ve mesajlar uygulamasını kullanabiliyordum. Bu cihazda böyle bir şey mümkün müdür acaba?
    Teşekkürler.

• Mi Video uygulamasını kullanmıyorum ben. Tiktok youtube karışımı saçma bir şey yapmışlar. Kapanmıyor da. Galeriden hallediyorum her şeyi. Saçma sapan uygulamalar işte.

@drspawn benim beklentim yüksekti ya ne bileyim uygulamalar falan da değişir diyordum her şey aynı.

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

Hocam Hyper Os sürümünde arama ve mesajlar uygulaması Google'nin mi yoksa xiaominin kendi orijinal uygulamaları mı söyler misiniz. Sırf bu yüzden Taiwan rom kurmayı düşünüyorum.

• T Square kullanıcısına yanıt

Google devam

geçen böyle bilgi vardı xiaomi arama ve mesajlar olsa çok güzel olur

➤ Google RCS Testing Started for Xiaomi Messaging App in China

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Googlenin uygulamalarından nefret ediyorum.

• T Square kullanıcısına yanıt

Google ın fakat bu bence önemsiz detaylardan biri. Telefonda 2 tane uygulama kasası simgesi vardı baktım dosya boyutları farklı ve biri kaldırılabiliyor kaldırdım. :) güvenlik adı altında bi google ın bi xiaominin uygulaması var. Mi video hala telefondan kaldırılamıyor. Uygulamayı açar açmaz karşına tiktok benzeri video çıkıyor oynatmaya başlıyor falan çok sinir bozucu :) Ben hyperos ile baya değişim bekliyordum da en büyük değişim kilit ekranı özelleştirmeleri olmuş. Kilit ekranındayken basılı tutunca özelleştirme seçenekleri geliyor. Bir de biraz daha az ram kullanıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 15 Ocak 2024; 13:8:13 >
  • Mİ videosu Bilgisayara bağlayıp rahatlıkla kaldırabilirsiniz .

• Dün Hyperos ve Android 14 güncellemesi geldi 5,2 GB boyutunda. Bildirim merkezi değişmiş onun dışında pek bir değişiklik göremedim açıkçası.

• Youtube da bir video paylaşmışlar: Poco F5 `e hyperOS yüklemişler Hardware Plus kanalında eksisi artısıyla anlatılmış.

• Arkadaşlar poco f5 de hyperos güncellemesinden sonra pil daha hızlı bir şekilde tükeniyormuş. Pil verimi konusunda çokça şikayet görünüyor. Daha yapmadık biz. Ona göre yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 16 Ocak 2024; 0:55:33 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

ilk bi kaç gün olabilir ama sonra rayına oturuyor .

22 Aralıkta İlk yükleyenlerdenim pil konusunda fark algılamadım .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

poco x6 pro geldi ve f5 efsanesi bitti mi acaba?

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

x6 pro modeli daha önde tabi lansman fiyatı da uygun

Kronik sorun çıkmazsa x6 pro iyi tabi  

• Arkadaşlar bildirim panelini çektiğimizde çıkan konum, nfc, ekran döndürme gibi seçenekler daha önce android 13 de simgesiyle beraber altında ne olduğu yazıyordu. Şimdi android 14 güncellemesiyle birlikte sadece simge gösteriyor. Neyin ne olduğu belli değil. Altına ne olduğu hakkında isimlerini de nasıl getirebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.