Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.140
Cevap
41
Favori
97.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

Aldığımdan bu yana güncelleme yapmadım sizce yapmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 2 Mart 2025; 0:59:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

18 Mb güncelleme yollamışlar

Heyperos 2 Android 15 bekliyoruz ey poco

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme pek stabil değil bende. Bildirim olmamasına rağmen bazı uygulamalarda bildirim rozeti gösteriyor. Telefon daha uzun sürede şarj olmaya başladı. Android autodan çıktığında şarkı açıksa eğer ve bluetooth kulaklık takılıysa kısa süreliğine kulaklığa bağlanıyor. Bu güncelleme sonrası temiz kurulum şart gibi ama onunla da uğraşmak istemiyorum. Şimdilik devam böyle.

+Kilit ekranında yazı fontlarını, rengini ayarlama olayı güzel

• Ghost0791 kullanıcısına yanıt
    Abi global rom kullanılamaz ya gül gibi cihaza yazık

• Berk 4406 B kullanıcısına yanıt
    Valla dediğin gibi gül gibi. Telefon Poco F5 PRO yurt dışı global rom da işimi görüyor fazlasıyla. Alalı 2 sene oluyor daha 2 3 sene daha götürür beni.

Valla ben hâlâ değiştirmek istemiyorum çok yerinde yani fazlası fazla şu 2 sene bana batarya değişsem gideri var pil sağlığı 74 e düşmüş hata ayıklama dan hesaplamama göre acubatery de 68 diyio sağlığa bulamadım orj pil

• Güvenlik güncellemesi Şubat 5.3 gb. Ne iş anlamadım.

• idemo kullanıcısına yanıt

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 

• Poco F5 PRO modelini 07/2023'ten beri kullanıyorum. Pil sağlığı %82. Nasıl sizce iyi mi?

• Ya bu nalet ara yüzü kullanıp memnun olan var mı arkadaşlar! Xiaomi'nin salak saçma optimizasyonları yüzünden ne erişilebilirlik araçlarım ne de ana ekrandaki widgetlerim doğru düzgün çalışıyor! Belli süre sonra erişilebilirlik ayarları kapanıyor. Batarya optimizasyon seçeneklerimin hepsi doğru ayarlı olmasına rağmen ana ekrandaki widgetlerim bir süre sonra çalışmayı durduruyor! Çektiğim yavaşlatılmış videoları oynatacak uygulaması mı yok bir sıkıntı mı var ama normal video gibi oynatılıyorlar telefon tarafından...

Gm9 Pro kullanıyordum ne güzel saf android vardı ondan bu hyper os saçmalığına geçince telefonun şahane özellikleri maalesef beş para etmiyor!

Var mı bu sıkıntıları çözecek bir yol?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 20 Mart 2025; 9:29:20 >
  • Yolu kapanmadıysa bootloader kilidini açıp istediğiniz aosp (Saf android) custom romu yükleyebilirsiniz. Evolution X fena değildi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt

İki yıldır kullanıyorum neredeyse.Anlattığın sorunlarından hiçbiri başıma gelmedi hocam.

Lansman zamanı almıştım yani sizden bir kaç ay evvel şu anki pil sağlığı %76 da sizinki seksen üstü gayet normal

• gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal poco nun kendi başlatıcısı ile kullandığınız ve bir virüs programı kullanmadığınız içindir.

• Bekleyeni var ise :)

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

• Hyperos 2.0 hala verilmedi, redmi pad se tabletime bile geldi ama poco f5 e hala gelmedi. Satis stratejisi diye görüyorum ben bunu. Yoksa f6 f7 satamazlar hele ki f5 in performansi hala cok iyi iken.

• Dousk kullanıcısına yanıt

Sanirim siz kendiniz indirip yüklediniz, tr hesaplarina guncelleme gelmedi daha diye biliyorum

• Yakında gelecektir. Benim kurduğum çin romu baz alınarak yapılmış bir rom tr global rom alıyor.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.