Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 binlik ince olandan var 2 günde zor doluyor anlamadım daha önce de 10 binlik küçük şişman olandan vardı 3-4 ayda pert oldu bunlarda genel bir sorun mu var acaba
  • HB satıcısı olduğu ürünler sahte mi acaba?
  • 10.000 ver2 var. Şarj olurken, ederken cızırtı sesi çıkarıyor. Bı sıkıntı olur mu? Aman patlamasında :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfgnay

10.000 ver2 var. Şarj olurken, ederken cızırtı sesi çıkarıyor. Bı sıkıntı olur mu? Aman patlamasında :d
    Siyah renk ise ben iade ettim, sorun olmaz belki lakin uzun vadede sorun çıkartabilir. Diğer 3 tanede sorun yok sadece birinde olunca içime sinmedi...
  • Xiaomi 10.000 Ver2 powerbank im şarj olmuyor artık, ışık felan tepki vermiyor, tuşuna basınca yanıp sönüyor o kadar. Düzeltmenin yolunu bilen var mı?
  • xiaomi 10k mah v3 aldım, gayet başarılı bir powerbank tavsiye ederim.
  • nerden aldın link verebilir misin?
    v2 ile v3 arasında fark nedir bu arada?
  • Xiaomi 10000 mah 3.versiyonu önerir misiniz ?

Orjinal olarak nereden alalım ? Garantili falan ?
  • aliex.den solar lı olanı aldım 20000 mah. 2 usb girişi var. 13,50 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Selam arkadaşlar, bir süredir powerbank alma fikrim vardı. satıcısı hepsiburada olan 20.000 mAh 2C Quick Charge 3.0 özellikli Xiaomi aldım. mobilden alınca kampanyalarla 97.5 tl. ve kargo da bedava.
    orjinalse bu fiyata uygun gibi geldi.

link burada ilgilenen varsa
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-2c-quick-charge-3-0-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000009KB2J
    merhabalar,

2c de type-c girişi var mı acaba ?

• 20000 maH lik type c girişli Xiaomi powerbank var mıdır ?

ya da başka marka tavsiyesine açığım..

teşekkürler
  • alvin55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba type c girişi yok.
  • Xiaomi Mi Pro 10k Type-C nasıldır?

Linki:

• Bim’e de gelmiş.
  • Xiaomi 10000mah ver 2 almıştım bim'den. Ürün iyi fakat kendini şarj etmek için hangi şarj cihazımı kullansam;5v 2a veya 9v 1.8a hatta eski 5v 1a, 10 dk sonra hepsini aşırı ısındırıyor bu alet. Kendi buz gibi ama şarj cihazları bu aleti 3-5 kere daha şarj etmeye dayanmayacak gibi geliyor. Sizlerde de böyle mi? Yoksa iade edeceğim.
  • 1- Bende Xiaomi 20.000 versiyon 1 var. Xiaomi 10000 versiyon 3 ile arasında çok kalınlık farkı var mı? Telefon ile elime alınca resmen yarım kilo taşıyorum çok ağır oluyor

2- Telefonum J5 2015. 5V 1A güç çekiyor. Xiaomi 10000 versiyon 3 alsam hızlı şarj özelliği varmış fakat telefonda hızlı şarj özelliği yok. O zaman powerbank gereğinden fazla enerji tüketmiş mi olacak?
  • Merhaba arkadaşlar, bir süre önce Xiaomi Powerbank 2i 10000 mAh satın aldım (2 USB çıkışlı olandan). Powerbank'i şarj ederken fark ettim ki LEDlerde şöyle bir durum var: Mesela şarj olurken LEDler ne kadar dolduysa orada yanıp sönüyor ya, ben tuşa basmadan güncellenmiyor. Yani mesela 3. LED'in yanıp söneceği kadar dolu şu anda Powerbank, bakıyorum 2.si yanıp sönüyor ama tuşuna bastığımda 4 LED birden yanıyor, sönüyor ve ardından 3.sü yanıp sönüyor. Yani ben tuşa basmadan LED'ler güncellenmiyor. Bu ikinci şarjım ilk şarjda böyle bir durum olmamıştı sanki. Elinde olan arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştı mı acaba? Telefonumun şarj aletini kullanıyorum.
  • Beyler tam yeri değil ama bir şey danışmam gerek

Xiaomi 20000 var ama çok ağır elde taşıyamam. Eski model 5000 var fakat eski ve kalın. Powerbank özellikli cüzdanlara baktım çok çok pahalı. Yeni model ince 5000 mah alsam cepte taşımak tehlikeli olduğu için korkuyorum. Isınır ya da otururken sıkıntı çıkar aklım gider. 2600 lık Trust marka baktım kullanan varsa cepte taşınabilir mi sizce?

Bir de telefonun bataryasından alsam ( 100 TL ) cüzdanda saklasam patlama riski var mı sizce? Samsung'un orijinal telefon bataryası ( 2600 mah )
    link:
    Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy J5 2015 (J500) , Grand Prime (G530) Pil (2.600 mAh) Grand Prime Pro (J250)
    https://shop.samsung.com/tr/j5-batarya-2600-mah

Amaç küçük kapasite de olsa yedekte bir kurtarıcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 12 Haziran 2018; 4:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Beyler tam yeri değil ama bir şey danışmam gerek

Xiaomi 20000 var ama çok ağır elde taşıyamam. Eski model 5000 var fakat eski ve kalın. Powerbank özellikli cüzdanlara baktım çok çok pahalı. Yeni model ince 5000 mah alsam cepte taşımak tehlikeli olduğu için korkuyorum. Isınır ya da otururken sıkıntı çıkar aklım gider. 2600 lık Trust marka baktım kullanan varsa cepte taşınabilir mi sizce?

Bir de telefonun bataryasından alsam ( 100 TL ) cüzdanda saklasam patlama riski var mı sizce? Samsung'un orijinal telefon bataryası ( 2600 mah )
    link:
    Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy J5 2015 (J500) , Grand Prime (G530) Pil (2.600 mAh) Grand Prime Pro (J250)
    https://shop.samsung.com/tr/j5-batarya-2600-mah

Amaç küçük kapasite de olsa yedekte bir kurtarıcı olsun
    Powerbank taşımak cepte pil taşımaktan çok daha güvenli... En azından dahili korumaları var. Lityum polimer olsun yeter cepte hiç bir şey olmaz. Xiaomi Zmi Slim modelini tavsiye ederim baya ince ve hafif.

• phorever kullanıcısına yanıt
    hocam yedek j2 bataryasi almak cokta mantikli degil kullandiktan sonra bitince iki bataryayida sirayla sarj etmeniz gerekecek cok pratik degil bence hem 100 lira cok fazla o fiyata guzel powerbanklar var.

mi'nin ince yeni nesil powerlari var onlari ceket cebinde cantada torpidoda tasiyabilirsiniz ama cepte tasimak pratik olmayacaktir.

ya da en ucuz cozum linkteki gibi parmak seklinde olan idareten bir power alacaksiniz sarjiniz azaldiginda takip gunu kurtaracaksiniz. ben eskiden bu formda hilevel kullaniyordum. bir ucunda ip takmak icin delik oluyordu anahtarliga falan takiyordum. general mobile telefonumda kullaniyordum.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.