Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnunmusun mudur aletten kipada 60 tlye satiliyo 10000 mah yalniz alip almama konusunda kararsiz kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Dolduramıyorum onun haricinde sıkıntı yok
  • 3000 lik bi telefon 3saate yakin fulleniyo 10000 9 saatte falan dolar. Hizli sarj ozelligi olanda biraz pahali internetteki ucuz urunlerede guvenemiyorun orijinallik konusunda.

• Arkadaşlar bugün 3. Nesil olanını aldım. Üzerindeki 2 usb den hangisi 2.1a hangisi usb hızlı şarj nasıl anlarım? Ayrıca şarjı en iyi nasıl yapılır iphone başlığını takarak prizde bi 7 saat şarj ettim 4 ışık dolmadı henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren35fb -- 10 Eylül 2018; 23:56:36 >
  • Xioami powerbank arıyorum en uygun fiyat olarak nerden alabilirim. Amazon.com.tr de buldum 10000 Lik 89 TL daha uygunu var mı? Teşekkürler

• arkadaşlar nesil konusunda kıyaslamalı olarak bilgi alabileceğim bir site varmı. powerbank alacağım ama onda bile kafa karıştırıcı birçok şey var. birde çok acil olmadığı için 11.11 beklemek mantıklı olur mu yoksa direk yurt dışınamı yoğunlaşayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Xioami powerbank arıyorum en uygun fiyat olarak nerden alabilirim. Amazon.com.tr de buldum 10000 Lik 89 TL daha uygunu var mı? Teşekkürler
    En uygun Amazon şimdilik. 11.11 de n11 den daha ucuza alınır tahminim. Özellikle 100/25 lik kupon varsa

• N11.com dan hangi satıcıdan almalıyız tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin. Teşekkürler

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    semers olabilir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Ben bunu sipariş verdim.

Baseus 20000mAh Quick Charge 3.0 Power Bank Dual QC3.0 18W Type C PD Ports Fast Charging External Battery Charger Powerbank

http://s.aliexpress.com/32iimuUZ?fromSns=Copy to Clipboard
    hocam ürün elinize kaç günde ulaştı ve performansı nasıl acaba? bence hem şık hemde çok kaliteli bir ürün. tavsiye edermisiniz kullanan birisi olarak. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

Arkadaşlar bugün 3. Nesil olanını aldım. Üzerindeki 2 usb den hangisi 2.1a hangisi usb hızlı şarj nasıl anlarım? Ayrıca şarjı en iyi nasıl yapılır iphone başlığını takarak prizde bi 7 saat şarj ettim 4 ışık dolmadı henüz
    Usb den herhangi birini kullanırsın QC3.0 ile şarj eder ama ikisini de kullanırsan yarı yarıya düşüyor diye biliyorum. Powerbank ı şarj ederkende hızlı şarj destekli şarj aletiyle şarj etmeniz lazım o zaman yaklaşık 5 saat civarında full dolacaktır.iphpne şarj başlığı ile 8 saat civarında full dolar diye düşünüyorum.
  • 11.11 de de
    urun.n11.com
    Huawei 10000mah Slim,hızlı Şarj (microusb+c-type) Powerbank+hdmı - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/huawei-honor-10000mah-slimhizli-sarj-microusbc-type-powerbank-P282510099
    bu üründen alacağım 1 tane. yurt dışında baya övülen sorunsuz bir ürün deniliyor.denemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

N11.com dan hangi satıcıdan almalıyız tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin. Teşekkürler
    şuan için en uygun amazon.com.tr(89 tl olması lazım 2. versiyon) ve hepsiburada(99 tl olması lazım 2. versiyon) galiba..

• erkutamca kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Versiyon 3 çıkmış şimdi. Ona ne diyorsunuz,kasa daha ince şık duruyor?
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOR?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CjwKCAjwo_HdBRBjEiwAiPPXpGSeVxZVTxecFBHm9FqbNqWILgSEHQbXX799kF1kq0ELb62Gp6m9ixoC4sUQAvD_BwE
    çıktı ama tavsiye etmem. çok fazla sorunla karşılaşan arkadaş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

Tavsiye ederim.
    teşekkürler cevabınız için. dolar 4 civarıyken çok mantıklıydı ama şuan 200 tl nin üzerinde bir fiyat etiketi var.dolar düşer şaşarsa 1 tane de baseus 20bin mah çift QC3.0 çıkışlı alacaım.
  • 10.000 mah Quick Charge 3.0 destekli powerbank arıyorum.
    İnternette Xiaomi 10000 mah 3. nesil yazılı powerbankler var fakat resmi site dahil hiçbir yabancı sitede bulamadım.
    Bu ürünün sahte olma olasılığı var mıdır?
  • 3 Adet Powerbank arasında kalmış bulunmaktayım.

1.ci'nin Genpa garantili olması ve tasarımı çok hoşuma gitti.https://www.sanalpazar.com/cellular-line-10000-mah-powerbank-tasinabilir-sarj-cihazi-genpa/i-87411187?malid=cimri_xml

2.ci'nin 12150mAh olması ve fiyatının ucuz olması cazip ama gerçekten o kadar olup olmadığını bilmiyorum. 12150 o fiyata zor gibi. QC2.0 sahip işimi görür gibime geldi.

3.cü'de

• Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş (İnce ve Hafif Kasa)https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-gumus-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000002BV8E?magaza=Hepsiburada 78,99tl suan , bu fiyat aralığında başka tavsiyeniz varmı arkadaşlar yada bunu alıyım mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.