|
Xiaomi Redmi 14C tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Ekranı o kadar büyüttünüz bari fhd yapın. Onu yapmadanız bari ekranı ufaltın.
Kamera dizilimi efsane :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kamera + 1 flash ışık ve 1 sahte donanım. Çift flash ışık konulabilirdi madem tasarım uyumlu olacak denildiyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 31 Ağustos 2024; 19:39:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xiaominin azıcık aklı olsa 6inçten büyük olmayan ucuz bir model çıkarır. En çok sattığı modeli olur
-
Özellikler kısmına + yüzlerce zorunlu ugulama reklamlarını da koysunlar, onca para ver sonra onca rekalama ve uygulamaya maruz kal, çekilecek bişey değil Xiaomi artık
-
120hz yapacağına 90 yap fullhd yap. İlla c serisi diye hd ekranda kalsın istiyor xiaomi.
-
şu reklam saçmalığından bi vazgeçin kurban olayım... zorunlu uygulamalarda gelen reklam nedir arkadaş
-
Ufak boyutlu, 144hz, çentiksiz deliksiz, 1080p çözünürlük, ön arka 60 fps tek kameralı, çıkarılabilir büyük boyut'ta batarya'lı modeller niye gelmiyor?.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 31 Ağustos 2024; 23:24:55 >
-
O kadar para verdiğim telefonun en temel uygulamalarında reklam görmek istemezdim açıkçası. Bir arkadaşta Note 9S var telefon yağ gibi akıyor ama orada burada abuk sabuk reklamlar çıkıyor. Görünce inanamadım resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar para verdiğin? kaç vermiş arkadaşın note 9s'e? ayrıca 2 sene note 9s kullandım yemin ederim tek reklama rastlamadım. teknoloji özürlüsü biri bile google'a ''xiaomi telefon reklamlar nasıl kapanır'' yazabilecek kapasiteye sahipse ortalama 30-45 saniye içerisinde telefonda reklamları kapatır.
-
var zaten sadece 50 dolar fazla vermen gerekiyor. ha yok ben vermicem diyorsan bu paraya verilebilecek özellikler bunlar demiş xiaomi
-
kimse de almaz. 6 inç telefonlar bundan 3-4 sene öncesinin 6 inç telefonları gibi değil. ekran kasa oranı dediğimiz olay sayesinde çok ufak zaten bu telefonların boyutları. adamlar 6-7 inç ekranları cebe sığdrıdı yüzde 85-90 ekran kasa oranlarıyla. eskinin tablet boyutlarıydı bu 7 inçler falan. kısacası kimse şimdi gidip de 5 inç falan telefon almaz. öyle bi talep yok. olduğunu sananlar 5 inç ekranlı telefonu elinde aldığında küçük ve işlevsiz olduğunu anlayıp telefonu almaktan vazgeçerler. ekran boyutuyla telefon boyutu arasında çok fark kalmadı artık. eskiden olsa kalas gibi telefonlar olduğu için dediğiniz mantıklıydı. şu an satılmaz 5 inç 4 inç teelfon
-
Aynı telefonların arka kapağını değiştirip değiştirip her sene piyasaya sürüyorlar??
-
Anne babaya. Çocuklara, gerçekten telefonu sadece alo alo kullananlara çokça satarlar. Anneme telefon alıcam. Bakıyoruz hepsi büyük diyor. Kendince haklı sadece telefon edip WhatsApp dan torun videosu bakıyor. En azından Bir model lazım piyasayA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikler kısıtlı yapılmış bence ve Xiaomi serilerinde Google sesli asistan çok zayıf kalıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X