Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer SS alabildim. Gece 12 den sabah 7 ye uçak modu etkin. Onun dışında full wi-fi, veri kullanimi açık. Dışarıda veriden içeride wi-fi den bağlı. Parlaklık auto. Onun dışında şarjı uzatmak ya da ekran suresini artırmak için özellikle yapılmış bir şey yok.

Bu kullanımın 3 saati oyun, 2 saat civarı TLF görüşmesi, 2 saate yakın da twitter, Facebook, email, internet sörf.

Ek; can alıcı bir noktayı atladim. Sürekli 2g kullanıyorum.

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 24 Nisan 2016; 16:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Maşallah.

3 günde 8 saat ekran süresi bence çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun bootloader kilidini açmaya çalıştım. Fastboot mode ekranında kaldı. Nasıl çıkarım bu ekrandan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşlar telefonun bootloader kilidini açmaya çalıştım. Fastboot mode ekranında kaldı. Nasıl çıkarım bu ekrandan?

Pcden ayır usb kablosunu çıkar power tuşuna sürekli basılı tut hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARDO -- 25 Nisan 2016; 12:54:51 >
  • BARDO B kullanıcısına yanıt
    Sağolun, ecel terleri döktüm resmen. Hayli uzun basmak gerekiyormuş.

Bootloader açma mesajı da gelmesine rağmen %50 lerde hata veriyor. Cihazdaki hesapla aynı bilgilerle oturum açılmadı gibi bir uyarı. Ama aynı bilgiler halbuki.
  • Selamun aleykum, imei tamir işlemi denenmiş olup sıkıntısız uzak bağlantı ile yapılabilmektedir. Yaptırmak isteyen olursa özel mesaj ile irtibat kurabilir. Hayırlı günler
  • @ müşavir Bootloader kilit ekranında bende buradaki Developer sürümünü kurup öyle başarıya ulaştım ve kilitli açtım
    Bardo arkadaşın tavsiye etiği costum romu kurdum twrp kurdum rootladim cihazı şimdi IMEI işlemi kaldı

http://en.miui.com/download-298.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 25 Nisan 2016; 15:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: has_başkan

@ müşavir Bootloader kilit ekranında bende buradaki Developer sürümünü kurup öyle başarıya ulaştım ve kilitli açtım
    Bardo arkadaşın tavsiye etiği costum romu kurdum twrp kurdum rootladim cihazı şimdi IMEI işlemi kaldı

Bilgilendirme için teşekkürler.

Developer sürümü ne kadar süre kullandınız? Memnunmuydunuz? Dil sorun değil, çat pat öğrenmeye de yardımcı olur. Eğer sorunsuzsa developer sürüme güncelleyebilirim. Birde dev sürümde oto güncelleme alıyor mu? (Bildiğim kadarıyla dev sürüm kurmak için bootloader kilidini açmak şartı yok)

• Hiç kulanmadim sadece Bootloader kilitini kaldırmak için kurdum ve geri costum rom kurdum Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Arkadaşlar aramızda kilidi açmayı başarabilen var mı? Unknown error 501 veriyor sürekli.

Hesap tanımlı ve cloud da online görüyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

Merhaba, cihaz üzerinde de unlock yetkisi alınmış olan aynı hesabın açık olması gerekiyor. Ben bu şekilde hata almıştım.
    Onun dışında sürücüleri de kontrol etmekte fayda var.

Telefonu aldiginiz kişi yapmıyor mu bu işleri..
    Ben de alicam ilerde

Aldığım kişi bu işlerden çok anlamıyordu. Ben yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: has_başkan

@ müşavir Bootloader kilit ekranında bende buradaki Developer sürümünü kurup öyle başarıya ulaştım ve kilitli açtım

Bilgilendirme için teşekkürler.

Developer sürümü ne kadar süre kullandınız? Memnunmuydunuz? Dil sorun değil, çat pat öğrenmeye de yardımcı olur. Eğer sorunsuzsa developer sürüme güncelleyebilirim. Birde dev sürümde oto güncelleme alıyor mu? (Bildiğim kadarıyla dev sürüm kurmak için bootloader kilidini açmak şartı yok)

Telefonu alınca dev ürünü kurdum. Normal miui bir sorun yok. Güncelleme alır.
    Yalnız root yetkisi olmasına rağmen sisteme tam erişim vermiyor. Sistem uygulaması kaldırma kurma ya da reklam engelleme gibi.
    Recovery ile superuser kurmayı deneyeceğim şimdilik. Hafta sonu geniş zamanda da resmi olmayan evrensel rom kurabilirim.

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Otg var, İlk gönderiyi güncelleyebiliriniz.

• ibribr kullanıcısına yanıt
    Edit: Tamam hallettim, fat32 olması gerekiyormuş. Ntfs görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 26 Nisan 2016; 0:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Edit: Tamam hallettim, fat32 olması gerekiyormuş. Ntfs görmüyor

O sorunu başka bir telefonda Paragon exfat ntfs adında bir uygulama ile çözmüştüm. Root izni gerekiyor.

• Telefonun sar değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • Dün biraz rahatsizdim, günü evde geçirdim. Sabahtan akşama TLF elimden düşmedi. Çoğunlukla nette gezinti.

11+ saat ekran süresi aldım. full şarjdan sonra aralıksız kullanilsa ,15-16 saat görülebilir gibi.

Bu mesaja eklenen görseller:

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 27 Nisan 2016; 9:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Genious91

Telefonun sar değerleri hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Kuvvetle muhtemel diğer xiaomi (ya da diğer tüm çin markaları) modelleri gibi yüksektir. En azından sınır değerlerdedir. (Ne derece güvenirsiniz bu verilere size kalmış) Mitsubishi bile 25 yıldır yakıt tüketiminde resmi makamları yanılttıklarını açıkladıktan sonra.
  • Genious91 G kullanıcısına yanıt
    1.33 yazıyordu bi sitede

• arkadaşlar bende yeni aldım sar değerini bulamadım yüksekmi acaba teşekkürler ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanTrkmn96

1.33 yazıyordu bi sitede

çokmu acaba sar değeri ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.