Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hangi romu kullanıyorsunuz. Ben global devoloper kullanıyorum her hafta güncelleme yapılıyor hem güncelleme işi uzun sürüyor hemde her hafta her hafta bunaltıyor adamı. Ben gördüğüm kadarı ile sistem stabil hatta son 2 güncellemeden önceki sürüm daha stabildi. Ben bundan sonra güncellemicem telefonu. Çünkü bende de ufak tefek sıkıntılar çıktı son güncellemeden sonra.Allah'tan yeniden başlatınca düzeldi.
  • K0S0VALI K kullanıcısına yanıt
    Bende eu beta kullanıyordum eu stable .Ama yine twrp görmüyor sd kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Allah Allah, bende sıfırlanıyor öyle yapınca ya :-\
    Adb verity diye bi kilit varmış onu açmak için önce bi dosya Flashliyorum twrp yüklemeden önce, sizde de öyle mi?

Eğer bootloader kilidiniz açık ise aşağıdaki linkde bulunan uygulama ile TWRP yükler iseniz kalıcı olur.
    http://forum.xda-developers.com/redmi-3/development/tool-xiaomi-twrp-flasher-mauronofrio-win-t3405199

• genso kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 18 Aralık 2016; 15:34:4 >
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linktekini kullandım telefon açılmaz oldu nedense, kilitlendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Verdiğiniz linktekini kullandım telefon açılmaz oldu nedense, kilitlendi.

Bootloader kilidi açık olması gerekir diye belirttim. Eğer açık değil ise kullanmamaliydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kilit açık çoktan beridir.
    Opt verity diye bişey vardı sanki ama, o galiba engelliyormus.
    Eskiden kalıcı oluyordu twrp ama sonradan böyle olmaya başladı anlamadım.
    Bin türlü yöntem denedim aldığımdan beri telefonu. Herşey oluyo, haftalık güncelleme sorun oluyo falan. Sonra bıraktım uğraşmayı.

• filmlove kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir süre Global Stabil 8.0.2.0 kullanıyordum. Hangi yöntemle TWRP yüklemeyi denediysem her seferinde sadece bir kere TWRP'ye girmeyi başarabiliyordum. Geri siliniyordu TWRP. Ayrıca dediğiniz gibi telefon kilitleniyordu. En sonunda şöyle bir şey denedim. TWRP yükledim ve telefon kendiliğinden TWRP'ye girdi. Eğer telefonu yeniden başlatırsam kilitlenecekti ve TWRP silinecekti. Ben de TWRP'den çıkmadan hemen Swing Rom 8.0.2.0 yükledim. Şuan hem romdan çok memnunum hem de TWRP silinmedi. İstediğim zaman açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1959

Hocam ben bir süre Global Stabil 8.0.2.0 kullanıyordum. Hangi yöntemle TWRP yüklemeyi denediysem her seferinde sadece bir kere TWRP'ye girmeyi başarabiliyordum. Geri siliniyordu TWRP. Ayrıca dediğiniz gibi telefon kilitleniyordu. En sonunda şöyle bir şey denedim. TWRP yükledim ve telefon kendiliğinden TWRP'ye girdi. Eğer telefonu yeniden başlatırsam kilitlenecekti ve TWRP silinecekti. Ben de TWRP'den çıkmadan hemen Swing Rom 8.0.2.0 yükledim. Şuan hem romdan çok memnunum hem de TWRP silinmedi. İstediğim zaman açabiliyorum.

Bu bana da mantıklı geldi. Çünkü ben her TWRP yükleyişimden sonra direk custom roma geçiş yaptım. Stok rom ile sistemi açmaya hiç çalışmadım. Benim telefonun TWRP sinin kalıcı olmasının nedeni bu olabilir.
    Bu arada Custom rom dan kastım xiaomi.eu romu.

• Yaptığınız gibi oluyorsa güzel.
    Ben şöyle yapıyorum, bilgisayar bağlanıyorum fast boot ile twrp yüklüyorum, sonra tüm tuşlara basarak giriyorum twrp ye, oradan lazy flasher diye bişey var onu yükle diyorum, sonra da super Su yu yüklüyorum. Root olmuş oluyor ve twrp ile beraber.
    Diğer türlü telefon brick oluyor ilginç.

Bende haftalik güncelleme gelen sürüm var, bilmiyorum xiaomi.eu mu oluyor olmuyor mu.. (gerçi kendi sitesinde otomatik gelmeyecek yazıyor ama bildirim geliyor her hafta. Ben yüklemyorm tabi yoksa hem root gidiyor hem de bazen güncellemeyip hata veriyor.)

Telefona bişey oluyorsa rom atıp bu şekilde hallediyorum root ve twrp işini.
    Yalnız bazen işlemlerden sonra bazı programlar hiç açılmayblyor.o da ilginç.

Farklı custom Rom lara pek iyi bakmıyorum ya çoğunda hep bi hata oluyor hep bi eksik (bkz. Cyanogen) . O yüzden kendisi güzel iş görüyor. Üstüne başka launcher yüklüyorum güzel oluyo.

filmlove kullanıcısına yanıt
    @OtoburPirana Dediğim Swing Rom da xiaomi.eu tabanlı sanırım. Muhtemelen stok rom TWRP'yi engelliyor hocam.

@filmlove Hocam ben normalde stok rom ve Nova Launcher kullanıyordum ama birkaç ay sonra çok şişti rom. Bir hayli kasmaya ve pil performansı düşmeye başladı. Swing 8.0.2.0 ve MY Kernel yükledim. Pil performansı düzeldi ve stok romdan daha hızlı geldi bana. Ayrıca nedense stok launcher hoşuma gitmeye başladı. Bu arada sanırım MIUI 7 pil performansı konusunda MIUI 8'den daha iyi.
  • Artyom1959 kullanıcısına yanıt
    Miui 7 eskide kaldı ya dönüş yapmak iyi gelmiyor bana, zaten telefonu aldığımda 8 çıkmıştı galiba.

Siz root atmamış mıydınız o zamanlar? Nasıl yapıyordunuz?

• filmlove kullanıcısına yanıt
    Root atıp atmadığımı hiç hatırlamıyorum hocam. Ben aldığımda daha 8 çıkmamıştı. Çoğunlukla 4G kullanmama rağmen 11 saat civarında ekran süresi alıyordum 7'de. Şuan 8'de WIFI ile bile 10 saati zar zor görüyorum.
  • Tamam sağolun.

Bende 4g çalışmıyor ama acaba neden.
  • Selam Arkadaşlar,

2 ay önce Redmi 3 pro sahibiydim 1 hafta kullanıp satmıştım. Geçen hafta da Redmi 3s prime aldım. bu modelin işlemcisi düşük olmasına rağmen daha performanslı çalışıyor gibi geldi bana. sizin düşünceleriniz nedir?

***benim asıl sorum;
    -ekran kapalıyken çift tıklamayla, sensorle vs ekranı uyandırma uygulamaların neredeyse hepsini denedim. hiç biri stabil çalışmıyor. yandaki güç tuşunu kullanmak istemiyorum. buna bir çözüm var mıdır?
  • Arkadaslar seffaf kilif alicam.Nette istediklerim yok olanlarda yaninda cam vs ile satiyorlar.

2 adet veya 3 adet kargo dahil.pembe beyaz mavi tonlarindan alicam.Bildiginiz biyer varmi?
  • Rekor! Telefonu aldığımdan beri ilk kez bu kadar dayandı.30 dakika telefonla görüsme,

full wifi, genelde YouTube,Whatsapp ve internet, onun dışında Sofa Score ve Spotify kullandım arada, oyun hiç oynamadım. Rom: Miui Eu Stable 8.1.1.0

• Arkadaşlar redmi3s için acil modem1-2 ve fsg blokları lazım elinde yedeği olan varsa verebilirmi
  • Miui Foruma girip ülkeni destekle! 🇹🇷 🇹🇷

http://api.en.miui.com/hd/en/award2016/vote?gid=8

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.