Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crackli kullanıyorum güncellenmiyor.
  • genso kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var uzun zamandır. Spotify haricinde, chromeda video oynatırken de aynı şekilde o ekran ya siyah ya tamamen beyaz oluyor. Belki son eu sürümde düzelmiştir ama kardeşimin kullandığı mi5 (global miui8 rom) telefonda da var aynı sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 13 Kasım 2016; 1:20:20 >
  • Telefona buff gibi dayanıklı ekran koruyucu bilen var mı? Cam çok kaba duruyor,hemen kırılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faraza-

işte hocam indirme linki:https://www.androidfilehost.com/?fid=457095661767100444

Gerekli açıklamalarda burada:http://en.miui.com/thread-352648-1-1.html

Bu swing rom olduğu için gömülü geliyor

twrp ile romu kurduktan sonra ayrıca MykernelRedmi3 adlı dosyayıda flashlıyoruz sonra aktif oluyor.

Merhaba bunu nasıl aktif edeceğiz romu ve karneli kurdum..not swing uygulaması nin icindeymis ayar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 15 Kasım 2016; 11:57:42 >

• has_başkan kullanıcısına yanıt
    Other seçeneğinin altında double tap wakeup tikini aktif etmeniz gerekiyor. Gerçi Bn kaldırdım romu şarj %20 nin altına düşünce ekran titreme yapıyor. Kendi kendine gelip gidiyor ☺

• Redmi 3s Prime 32gb kullanıcısıyım alalı 1 hafta oldu şarj konusu mükemmel.Tek sorunum klavyede hızlı yazamıyorum.Google Klavye ve swift key kullandım ama nafile bendemi sorun anlamadım:) .
    Birde çif sim kart ve micro sd takmak zahmetli iş. keşke bi çözüm bulsalardı onun dışında cihaz fena.
  • Selam bende 1 hafta oldu alali 3s prime modeli genel olarak memnunum ama 7 saat ekran suresi aliyorum ben daha fazla bekliyordum.sizce iyimi yada yapmam gereken seyler varmi global son sürüm var uzerinde birde Google uygulamalarini devre dışı birakamiyorum .

• Detcenx D kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanım şartlarına göre değişkenlik gösteriyor bekleme ve ekran süreleri. Ben sürekli evdeyim dolayısı ile hat 2g de net ile işim olunca wifi den bağlanıyorum. Evde zaten parlaklıkta yüzde 20 civarında falan oluyor. Bu şekilde 8 gün bekleme süresi 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Ama kimisi 8-10 saat dışarda hat en azından 3g. Güneş ışığından dolayı parlaklık yüzde 70-80 civarında olur birde netle işiniz olursa veriyide açık tutunca pil daha çabuk bitiyor.
  • Teşekkürler. Demekki normal kullanimda 2 gün 7 saat gibi ortalama. Birde otomatik isik sensoru pek duzgun çalışmıyor gibi sizdede oylemi son sorum global sürüm de guncelleme sıklığı nedir ortalama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Detcenx

Teşekkürler. Demekki normal kullanimda 2 gün 7 saat gibi ortalama. Birde otomatik isik sensoru pek duzgun çalışmıyor gibi sizdede oylemi son sorum global sürüm de guncelleme sıklığı nedir ortalama ?

Bende de 3g ile 2 gün ve 6-7 saat ekran süresi veriyor, 2g ile 3 gün ve 9 saat civarı ekran süresi alıyorum.

Otomatik parlaklık ayarı geç tepki veriyor, sanırım tüm romlarda aynı.
  • Dün miui 8.1 güncellemesi geldi hoş olmuş.
  • Root ettikden sonra Twrp ye grerken Tus kombinasyonlarinda sknti cekerseniz.Assagidaki yontemi uygulayin

marketten terminal emulatoru indirin.Ardina gris yapip once "su" komutu daha sonra "reboot recovery" yazip enterlarsaniz telefon yeniden baslar ve twrp de acilir.

• danqer kullanıcısına yanıt
    Redmi 3 mü kullanıyorsunuz? Yoksa pro yada 3s mi acaba?
  • YenerA Y kullanıcısına yanıt
    3s prime hocam.
  • Telefonda 2 gün önce birden bire hava durumu konum bulamıyor,ağa bağlanamıyor hatası veriyor. Güncelledim hala düzelmedi,verileri temizledim yine düzelmedi, bunun başka çözüm yolu var mıdır?

• Sadece sim 1 kayıtlı olsa yeterli mi acaba.Sim 2 yide kullanabilirmiyiz o zaman?

• danqer kullanıcısına yanıt
    Tşkler hocam resmi 3 için yayınlanmadı sanırım 8.1 güncellemesi

• 3pro ile 3s prime arasinda kayda değer ne farklar var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaylalı. Y kullanıcısına yanıt
    sim takmayacaksanız sorun olmaz

• Hava durumu olayını bir fix ile çözdüm.

-Bu linkten modlu hava durumunu indirin:https://goo.gl/6jeRzl
    -/system/priv-app/Weather içinde bulunan apknın yedeğini alın
    -Modlu apkyı yenisi ile değiştirin (ES File Explorer, Root Explorer, vs.)
    -İzinleri bu şekilde ayarlayın: rw- r-- r--

Kaynak:http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=418617&pid=7803364

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.