Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmaz herhalde çünkü swing adlı uygulamadan aktif ediyorsun çift tıkla uyandırma özelliğini. O uygulama da daha bir sürü özellik mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faraza- kullanıcısına yanıt
    Eğer standart bir kernel management uygulamasıysa olabilir aslında, açıklamaları okumak lazım :)

Ben müsait bir zamanda bakarım.
  • bolobolo kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam

Acayip dediğim işte aşağı doğru açılması. Neyse alıştım artık güzel rom.
  • Bunlar dışında ciddi bir sorunum var, gerek global romda gerekse eu romda aynı. Whatsapp'dan bildirim gelmiyor. Otomatik başlat, tüm izinler, tüm bildirimler, açık. Uygulama için pil tasarrufu ayarlarından pil tasarrufu kapalı. Hafızadan attığım zaman hala bildirim gelmiyor. Aynı şekilde müzik uygulaması da hafızayı temizlediğimde 1,2 yada 3.seferde müzik kesiliyor. Hafızada kitlemeden başka çözümü yok mu bunların?
  • genso kullanıcısına yanıt
    Whatsapp için bu uygulamayı yükleyip dener misiniz? Genelde işe yarıyor. Bir de pil tasarrufu ve otomatik başlat komutlarını tekrar verip deneyin.
    Hangi program? Tekrardan vermeyi çok yaptım.

Link silinmiş herhalde. Push Notification Fixer - Root
    Denedim onu olmuyor. Benim anlamadığım neden global stabil romda sorunlu. Çin'de whatsapp yok ama global romda sorun olmaması lazım.

• Beyler benim cihazın 4 ayı dolmak üzere imei işlemlerini yapayım dedim lakin en başta diag portu tuşlama yaparak açamadım *#*#71717#*#* yaptıgımda hiçbirşey olmuyor adb ile yapayım dedim bu defada bootloader kilidini açmak gerekiyor mi unlock programı kilidi açerken %50 de verfity gibi bir hata veriyor nasıl halledecez bu işi daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımcı olursanız sevinirim
    Ben arka planda veriyi kisitlama dedigim zaman hic sorun yasamadim. Tum romlari denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Beyler benim cihazın 4 ayı dolmak üzere imei işlemlerini yapayım dedim lakin en başta diag portu tuşlama yaparak açamadım *#*#71717#*#* yaptıgımda hiçbirşey olmuyor adb ile yapayım dedim bu defada bootloader kilidini açmak gerekiyor mi unlock programı kilidi açerken %50 de verfity gibi bir hata veriyor nasıl halledecez bu işi daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımcı olursanız sevinirim

64 bit win7 ve 64 bit mi flash ile deneyin birde. Ben o şekilde çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolobolo

Ben arka planda veriyi kisitlama dedigim zaman hic sorun yasamadim. Tum romlari denedim.

Neyse kitli dursun,zararı yok. Şimdi başka bir sorun çıktı.Spotify çalarken, bildirim ekranında siyah arkaplan üzerinde siyah yazı yazdığı için okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 9 Kasım 2016; 0:26:52 >

üstat bootloader olayını developer sürüme geçerek hallettim lalin şimdi de imei yazma işeminde problem yaşıyorum

Şöyle ki : bütün adımları geçiyorum partition ları bozmak gerekiyor komutları yazıyorum adb de 13.14.16 için imei hatası vermesi gerekirken sim yok hatası veriiyor bu nedenle imei atamıyorum
    Dinledigin albumde sorun olabilir mi? Bende yok oyle bir sorun.

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Buradaki yontemi deneyin.

https://youtu.be/8X0eFlkAFfs

Uygulamayla alakalı galiba crackli.

Sizde neden sorun yok acaba

Bu bütün xiaomi telefonlarda olan bir sorun diye biliyorum

Ben de abonelik var siyah görünüyor yazılar okunmuyor

Siz ek bir şey yaptınız mı

En son global beta yüklü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O sorun vardı son 2 gündür düzeldi. Uygulamaya gelecek güncellemeyle düzeltecektir

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende eu haftalık son sürüm (6.11.10) yüklü, özel bir şey yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.