Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de haftalık var ama güncelleme yapmıyor, full rom u indir diyor. Onu da yapamıyor sıfırdan sistem kurmak gerekiyor, öyle yapınca da herşey sıfırlaniyor. Siz nası yapıyorsunuz acaba? Zamanında çok araştırmıştım olmamıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genso kullanıcısına yanıt
    Ben zenfone un hava durumu kullanıyorum daha güzel tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Bende de haftalık var ama güncelleme yapmıyor, full rom u indir diyor. Onu da yapamıyor sıfırdan sistem kurmak gerekiyor, öyle yapınca da herşey sıfırlaniyor. Siz nası yapıyorsunuz acaba? Zamanında çok araştırmıştım olmamıştı.

Bende haftalık eu rom yüklü. Yeni çıkan sürümde çok sorun bildirilmezse xiaomi.eu sitesinden sd karta indiriyorum (telefona uygun olanı) daha sonra twrp ile yüklüyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Allah Allah, bende sıfırlanıyor öyle yapınca ya :-\
    Adb verity diye bi kilit varmış onu açmak için önce bi dosya Flashliyorum twrp yüklemeden önce, sizde de öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: filmlove

Allah Allah, bende sıfırlanıyor öyle yapınca ya :-\
    Adb verity diye bi kilit varmış onu açmak için önce bi dosya Flashliyorum twrp yüklemeden önce, sizde de öyle mi?

İlginç

Ben dediklerim dışında hiç bir işlem yapmıyorum.
  • filmlove kullanıcısına yanıt
    Bildirim ekranında gözükmüyor 3.parti uygulamalar.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Her neyse, zamanında çok uğraşmıştım da, atıyosun sıfırlanıyor, sonra twrp kalıcı yüklenmiyor root olmuyor falan filan çok dertliydi. şimdi bi sürüm var bildirim çubuğu açılan olan o sorunu yok devam ediyorum.
  • Ekran koruyucu cam tavsiyesi olan var mı, kullanıp memnun olduğunuz? (Nillkin ve 1-2 dolarlıklar hariç)

• Cyanogen mod sevenlere güzel bir haberim var. Anik_khan kullanıcı adıyla costum rom geliştiren cengaver 14.1 üzerinde çalışıyordu ve bunu tamamlayıp resmi olarak cyanogen onayından geçiriyor. Her şey başarılı tamamlanmış sanırım birkaç gün içerisinde resmi olarak yayınlanması bekleniyor.. bekle bizi android nougat
  • Detcenx D kullanıcısına yanıt
    Üstat bence 2 gün 7 saat bu batarya ve bu donanım icin çok az söyle ki

Bende S7 Edge de vardı 48 saat hep 3G genelde kapalı ortamda 9 saat ekran alıyordum 3600 mah batarya,5.5 inc ekran ve daha yüksek kapasiteli işlemci ile
    Ayrıca bu cihaz 4K batarya olmasına rağmen çok hafif geldi bana 5k batarya li lenovo p1 de elim yoruluyordu bu iphone dan hafif lg g2 sd800 le 6.5 - 7 saat ekran veriyordu bu değerler hep 3G de Homtom vardı 6k batarya li 19 saat kesintisiz film izledim ve büyük batarya isteyen ve telefonlarımı buna göre seçen biri olarak kesinlikle az gidiyor sarji

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Üstat bence 2 gün 7 saat bu batarya ve bu donanım icin çok az söyle ki

Bende S7 Edge de vardı 48 saat hep 3G genelde kapalı ortamda 9 saat ekran alıyordum 3600 mah batarya,5.5 inc ekran ve daha yüksek kapasiteli işlemci ile
    Ayrıca bu cihaz 4K batarya olmasına rağmen çok hafif geldi bana 5k batarya li lenovo p1 de elim yoruluyordu bu iphone dan hafif lg g2 sd800 le 6.5 - 7 saat ekran veriyordu bu değerler hep 3G de Homtom vardı 6k batarya li 19 saat kesintisiz film izledim ve büyük batarya isteyen ve telefonlarımı buna göre seçen biri olarak kesinlikle az gidiyor sarji

Siz lg g2 de 6,5-7 saat ekran süresi alırken ben g2 ile 3-4 saat ekran süresi alıyordum. Redmi 3 ile aynı kullanımla. Kullanım şekli çok farkediyor.
  • redmi3 pro cihazımın navigasyon tuşlerının hiçbiri çalışmıyor.fabrika ayarları yaptım stabil romdan haftalık roma çevirdim nafile.acaba donanımsalmıdır. başına gelen varmı
  • yokmu
  • irf1603 kullanıcısına yanıt
    Alttaki tuşlar bozulmuş hocam. Ekran değişmeyecek, o parça ayrı satılıyor.

Emin olmak için ayarlar/hakkinda/cekirdek sürümünün ustune 5 kez tıklayın. Donanım testi açılır. Ordan tuşları kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 7 Aralık 2016; 0:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Cyanogen mod sevenlere güzel bir haberim var. Anik_khan kullanıcı adıyla costum rom geliştiren cengaver 14.1 üzerinde çalışıyordu ve bunu tamamlayıp resmi olarak cyanogen onayından geçiriyor. Her şey başarılı tamamlanmış sanırım birkaç gün içerisinde resmi olarak yayınlanması bekleniyor.. bekle bizi android nougat

https://download.cyanogenmod.org/?device=ido

Bu mu bahsettiğiniz rom?

Deneyen olursa haber versin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Alttaki tuşlar bozulmuş hocam. Ekran değişmeyecek, o parça ayrı satılıyor.

Emin olmak için ayarlar/hakkinda/cekirdek sürümünün ustune 5 kez tıklayın. Donanım testi açılır. Ordan tuşları kontrol edin

hocam o parçayı bulamadım.adı nedir acaba o parçanın.
    Tuş flexi,tuş bordu,tuş boardı diye geçiyor Türkiye'de İngilizcesini bilmiyorum.

Aliexpress'te "Redmi 3 Buttons" diye aratabilirsiniz.
  • Telefonumu güncelledikten sonra hafıza kartını okumadı, format atmak zorunda kaldım. Şimdi ext3 oluşturmaya çalışıyorum ancak TWRP hafıza kartını görmüyor. Önceden görüyordu nasıl düzeltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.