Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selimonay

Arkadaşlar merhaba,

redmi 3s prime kullanıyorum,
    miui 8.1.1 sürümü
    video kayıtlarında normal konuşmalarda her hangi bir problem yok ancak müzik seslerini bozuk alıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?

sorun halledildi arkadaşlar. miui sürümüyle alakalıymış.
  • telefon redmi 3

bootloader kilidini kaldırdım.
    ilk sayfadaki gibi twrp kurulumu yapmaya çalışıyorum.
    fakat twrp dosyasını atacağım C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Google\Android yolu yok.
    yolu kendşm oluşturdum ama komut satırını açıp yazdığım komutta hata veriyor.
    eksik yaptığım ne olabilir ?
  • zekirdekx Z kullanıcısına yanıt
    Yol önemli değil, ADB klasörünün içine kopyalayıp ADB'nin olduğu yolu gösterebilirsiniz. ADB driver yüklü değilse olmayacaktır.
  • twrpyi yükledim
    şu romu yüklüyorum. başarılı diyor fakat telefon mi logosunda kalıyor.
    miui_HM3Global_V8.1.3.0.LAIMIDI_ce0e15fb43_5.1

hangi romu kurmalıyım telefon redmi3

bana twrpden sorunsuz kuracağım bi rom linki atabilir misiniz ?
  • zekirdekx Z kullanıcısına yanıt
    Haftalık güncellenen sürüm kullanıyorum, root da edilebiliyor.

http://miui.celogeek.com/7.4.6/xiaomi.eu_multi_HM3_7.4.6_v8-5.1.zip
  • Arkadaşlar benim redmi 3s prime 3g ve 4g çalışmaz oldu aldıktan 2 hafta sonra. Wifiye bağlıyken 4g gözüküyor yoksa ancak 2g çalışıyor. Var mı bu konuda bilgisi olan bir arkadaş lütfen yardım edin.
  • Arkadaşlar bende kararlı 7.1.3 yüklü ve güncelleme görünmüyor. Ekran süresi çok düşük. Bu alete ekran süresinin 1ü saatin üzerine çıkması için hangi romu tavsiye edersiniz ve nasıl atacağım bi yardımcı olsanız?

@genso hocam

Eu 8.1.1.0 stabil kullanıyorum, 110 uygulama yüklü (biri gta:sa) ne kasma var ne bir sorun. Şarjıda oldukça iyi, full wifide 2 günde 15 saat ekran süresi görmüşlüğüm var

demişsin. Benim romu aşağıda verdim. Bu romdan seninkine nasıl geçebilirim?

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Hocam, sizin bootloader kilidi açık mı?
    Merhaba,

beni de etiketlemişsiniz mesaja. Benim öyle uçuk kaçık ekran sürelerim yok. Sürekli 4g + wi-fi + mobil ile twitter, oyun (candy crush + street fighter -kızım oynuyor-) günlük telefon, sms, whatsapp kullanımı ile 1,5 günde (36 saatte bir şarj ederim genelde) 5-6 saat ekran süresi alıyorum ancak.
  • bolobolo kullanıcısına yanıt
    Nasıl bakıyoruz hocam ona? Şu an işyerindeyim. Menü üzerinden bakabileceğimiz bir yer ya da yöntem var mı

Bilgisayarınızda adb driver kuruluysa telefonunuzu fastboot moduna alıp bilgisayara bağladıktan sonra adb'ye "fastboot oem device-info" komutu vererek(tırnaklar yok) bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolobolo -- 24 Nisan 2017; 15:18:11 >
    Tamam hocam yapayım eve gidince. Bir de şunu sorayım. Eğer açıksa ne şekilde atacağım kısaca yardımcı olur musun?

Açıksa iş kolay, haber vermen yeterli.

Kapalıysa da fastboot modunda yükleme yapılıyor ama onu yapmayalı çok zaman oldu, biraz okuma yaptıktan sonra yine yardımcı olmaya çalışırım.
    device unlocked false yaazıyor hoca sanırım kilitli. nasıl yükleyeceğiz şimdi buna
    Oncelikle 64 bit MiFlash uygulamasi kurmaniz lazim bilgisayariniza. (Bu linkte step 1 adiminda var sanirim.) Sonrasinda asagidan Redmi 3 için olan Global Stable romu indirin.

http://en.miui.com/a-234.html

Sonrasinda bu linkte anlatım var, bir bakin isterseniz. Mobil durumda olduğum için bu kadar bakabildim.

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/

Telefon tamamen sifirlaniyor, ona gore yedeklerinizi vs alin.

Hocam dün akşam bootloader kilidi başvurusu yapmaya çalışmıştım. You've been granted the permission to unlock your device şeklinde bi mesaj geldi bu sabah. Bu ne anlama geliyor?

Aa süper, kilit açma onayın gelmiş. Şimdi hocam, eskiden Çin Developer rom yüklenmeden bootloader kilidi açılmıyordu ama sanırım artık bu zorunlu değil diye birkaç şey okudum. O yüzden deneyerek gideceğiz. Bu konuda ilk mesajda nasıl bootloader kilidi kalktığının anlatımı var. En güncel program linki aşağıda, anlatımdakini yüklemenize gerek yok.

http://miuirom.xiaomi.com/rom/u265827351/2.2.406.5/miflash_unlock-2.2.406.5.zip

Eğer yarıda hata verirse China Developer rom yüklememiz gerekecek, onu yine fastboottan yükleyeceğiz. Önceki mesajda verdiğim linkte China Develeloper rom da var.

China Developer rom yüklemek için yine bootloader kilidi olmasının zararı olmuyor mu?

Yok hocam, fastboot rom yükleyeceğiniz için bootloader kilidi önemli değil.

Siz bootloader kilidini açtıktan sonra TWRP gibi 3. parti bir recovery yüklüyorsunuz ve TWRP üzerinden ROM ya da ROOT yönetimi çok daha kolay oluyor. Buna ihtiyacınız yoksa açmayabilirsiniz bootloaderi. Bu durumda sadece yayınlanan fastboot romları yükleyebilirsiniz.
    Hocam ben sadece şu anki developer global romu yükleyeceğim. Başka bişey istemiyorum

Hatta bana şarjı en uzun giden romu söylerseniz onu yükleyeyim

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.