Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gelmiş. Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye geldi ki lütfetmiş xioami bey, garpuz keseceğidik daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.0.2.0.OEGMIXM (Global)https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.OEGMIXM/miui_HM5PlusGlobal_V11.0.2.0.OEGMIXM_f74369de0c_8.1.zip

ben hala 9 kullanıyorum, xposed uyumsuzlukları olabilir diye hiç güncellemedim
  • Bana daha gelmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza android 9 yükleyip stabil kullanan var mı?

8 den yükseltmeye gerek var mı?

• Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi wifi den yapayım dedim şimdi kontrol ediyorum sabah olan güncelleme şimdi yok.

• Güncellemeyi yükleyenler günlük kullanımı etkileyecek bir sorun var mı

• Arkadaşlar ben telefonu bir arıza nedeniyle genpa'ya göndermiştim yalnız sayfasından sorgulama yaptığımda aşağıdaki şekilde bir ekran çıkıyor.

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

Yalnız ben göndermeden genpa'yı aramıştım garanti durumunu sormak için, ordaki vatandaş modelin Xiaomi olduğunu duyar duymaz "tamam hocam, gönderin telefonu" demişti, imei falan sormamıştı hiç. Hem benim aldığım zaman Xiaomi Türkiye garantili diye almıştım, kutunun içinde genpa'ya ait servis kağıdı falan vardı ama nasıl garantisiz cihaz olarak görünüyor bilmiyorum. Ne yapabilirim bu durumda acaba?

• Forbearing F kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yaptım üstad ama sonuç değişmedi. Sesi hala kafasına göre değiştiriyor.

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan5241

Dediğin gibi yaptım üstad ama sonuç değişmedi. Sesi hala kafasına göre değiştiriyor.

Kulaklığın giriş yeriyle, kablosuyla yada tuşuyla ilgisi olabilir mi? Bir de farklı oynatıcıları deneyin, sonuca bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbearing -- 27 Kasım 2019; 0:55:6 >
  • sano kullanıcısına yanıt
    Benim lenovo varken aynısı oldu, aradım düzeltiler. Usb girisindeydi sorun sonra kullanıcı hatası dediler zaten.

Merhaba, bundan önce Philips kulaklık kullandım, gm'nin kulaklıklarını kullandım böyle yapmamıştı. Kulaklığı takıyorum müzik çalar açık olmasa da ses açıp kapanıyor.

• şu imei repair işini bir deneyeyim qnc yedeği alayım bulunsun dedim, mi hesabını kaldırdım qcn yedeği aldım bu adıma kadar bir sorun yaşamadım ama hex editor ile bakınca 088a satırını bulamıyorum

kullandığım qpst versiyonu build 422, ondan daha güncelini kuramadım kurulmuyor, ondan olabilir mi?
    build 472, 437 de denedim, bunlardan aldığım yedeklerde de olmadı. Telefonda zaten klon imei var, onunla mı ilgilidir anlamadım.
    Benim cihaz MET7 belki ondandır, herkesinki MEG7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 28 Kasım 2019; 10:51:24 >
    Kulaklık jackının bittiği yer plastikle kaplanmamış. Kulaklık girişinin olduğu yere gelince şase yaptığı için oluyormuş. Arkadaşımda da aynı kulaklık var karşılaştırdım.

• hattımı iphone'a takıp volte etkinleştirdim, denedim volte araması yapabiliyorum

internetteki anlatımlara göre *#*#86583#*#* yaptım, söylendiği gibi menüye Volte seçeneği geldi ve açtım, ancak Volte aktif değil, simgesi yok ve arama yapınca 3G'ye düşüyorum

bu anlatılan yöntem sadece MEG7'de mi oluyor? bende MET7 var eşimde MEE7 var, ikisinde de olmadı.

MIUI 9 kullanıyordum, şimdi Mi Room 11 yükledim volte geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Aralık 2019; 23:42:42 >
  • Arkadaşlar selamlar MEG7 versiyonuna miui güncellemesi geldi mi 11?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Arkadaşlar selamlar MEG7 versiyonuna miui güncellemesi geldi mi 11?
    bana gelmedi pof.
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    4-5 gün oldu ben geçeli..otayı beklemeyin gelmediyse indirip yükleyin..

• Benim telefona bu gün geldi global model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 2 Aralık 2019; 12:58:25 >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.