Bildirim
Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (373. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Android 9 mi11 cikti mi? Ben dışardan kurdum ama android 8 versiyonu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok zaten android 8 olarak geldi miui11. Redmi 5 plus a %99 gelmeyecek android 9
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi 5 plus dokunmatik sorunu düzelmiş mi?
ekran daha canlı geldi bana...
Ayrıca güncel yamalarda gelmiş ,artık seneye miui 12 ye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 3 Aralık 2019; 15:11:6 > -
Meg7 mi sizin telefon?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Android 9 gelmicekse bence gucellemenin manası yok. Disardan kendim kurdum mi11 suan geride donemiyorum. Eski Android 9 mi10 surumu nasil yükleyebilirim?
Aynen ben de sürüm düşürmek istiyorum özellikle şarj süresi için yapabilirsen beni de bilgilendirir misin
Aynen meg7 hocam.
Teşekkürler cevap için. Bölge Türkiye'de mi yoksa değiştirdiniz mi güncelleme ya da başka birşey için?quote:
Orijinalden alıntı: Cém
Aynen meg7 hocam. -
Kutudan çıktığı gibi kullanıyorum hiç değişiklik ekleme yapmadım ayarlarda.
Bende redmi 6 kullanıyorum fakat güncelleme bana gelmedi. Siz bilgisayar üzerinden mi yüklediniz yoksa telefona mı geldi.
Redmi 6 konusu varsa oraya bakın yada internete. Burasi redmi 5 plus konusu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Miui 11 sürümü nedir şuan? Paylaşırsanız sevinirim
Benim de telefon 20 aylık oldu, batarya daha çabuk bitiyor. 3300 mAh'e inmiş, sanırım yakında değiştirmem gerekecek.
Redmi 5 plus telefonunun bataryasını değiştirenler nerden satın aldı ve memnunlar mı?
n11 de bir çok redmi 5 plus bataryası satılıyor, ama hiç bir orjinal değil sanırım. Tavsiye edebileceğiniz bir satıcı var mı?
Deji batarya kullansnlar memnun fakat 5 plus için yok galiba? Başka modelinki uyar mı? Bilmiyorum.
Videolarda izlediğim kadarı ile batarya değiştirmek pek zor değil. Eskiden iphone telefonlarımın bataryalarını değiştiriyordum..
Redmi 5 plus için koruyucu cam önerebilir misiniz? 2dir alıyorum telefona uyumsuz geliyor geri yolluyorum
kaça indiğini nereden görüyorsunuz?
7 8 saat ekran süresi alıyorum ben sürekli 4G kullanımı orta parlaklık. sizin kaç oluyor genelde?
Redmi5plus
http://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.OEGMIXM/vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99.tgz
miui 11 geldi ancak aşırı kasıyor. son uygulamalara bakarken bile kasıyor şu an
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X