Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 8 - 4 64 GB 1.199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Redmi 8 - 4 64 GB 1.199 TL Hepsi pil 5000a aşağı pil almayın pili biten telefonu kullanamazsın.

Xiaomi Redmi 8 - 4 64 GB 1.199 TL

1.199

1.299
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-8-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000NRZM6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 26 Kasım 2019; 14:12:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil gücü sadece mah ile ölçülmez. Redmi 8 de 6.22" lik LCD ekran var, A3 te 6" lik Amoled ekran var. Bu ekran farkı kullanım sürelerini çok etkiler.

Saf Android'in pil tüketimi de miui ye göre daha az.

A3 le 15 saat ekran süresi gördüm, redmi 8 de imkansız gibi bu süreler.

Ayrıca Redmi 8 in işlemcisi GPU olarak 3 kat, CPU olarak 2 kat geride. Bu devirde SD 660-665 in altı fazla götürmez.
  • Redmi Note 8 makbul olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Redmi Note 8 makbul olanı
    360 tl daha pahalı o ne açıdan onuda yazsana millet öğrensin onun pil 4000 olması ekran pixeli fazla olması nedeniye çabuk pil bitirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 26 Kasım 2019; 13:36:7 >
  • 3 ram 32 hafıza alsam migros 999 dan satıyor.ne farkı var telefonda face internet ve konuşma yapılacak sizce yeterli midir.1 ram fazla için bütçeyi yukseltmeye gerek varmı.butun özellikleri aynı

• Note 6 pro 4/64gb hiç kampanya yok nedense.. Beş gündür takipteyim. İstanbul bilişimde uygun ama 15 iş günü kargo süresi
  • sağol aslaotocum

• trendyol da 1200Tl migros satıyor
    babam için almayı düşünüyorum en fazla yaptığı Fotoğraf çekip wp felan giriyor yeterli gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1200leri gördü bu tel ama hd ekran ve sd400ler de düşük günlük kullanıma anca yeter

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    istanbul bilişime bulaşma üzülürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

3 ram 32 hafıza alsam migros 999 dan satıyor.ne farkı var telefonda face internet ve konuşma yapılacak sizce yeterli midir.1 ram fazla için bütçeyi yukseltmeye gerek varmı.butun özellikleri aynı
    200 TL fark değer, ram 3 de 1 hdd iki katı artmış oluyor kapasite açısından, performansı baya etkiler önemli, kapasite çok fiyat az, 3 yıl önce bazı markalar bu kadar kapasite için iki katı telefon ücreti vardı

• Xiaomi mi max 2 telefonumu 1 yılı aşkın kullanmakdan çok memmunum 2 defa ekran üzeri düşlürdüm hiç bişey olmadı, 5300a pil pili filan zayıflamadı Xiaomi bu işi iyi yapıyor Xiaomi ye güvenin iphone güvenmeyin çok para vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 26 Kasım 2019; 14:18:12 >
  • Pil için alacaksanız 1500 e Mi A3 alın. Saf Android, Amoled ekran ve daha tasarruflu işlemci Redmi 8 den daha iyi ekran süresi verir.

Ayrıca kamera,işlemci,tasarım ve kalite olarak da çok daha üstün A3

• Mi A3 de pili düşük 4000a fiyat yüksek pil herşeyden önce gelir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Mi A3 de pili düşük 4000a fiyat yüksek pil herşeyden önce gelir bence
    Pil gücü sadece mah ile ölçülmez. Redmi 8 de 6.22" lik LCD ekran var, A3 te 6" lik Amoled ekran var. Bu ekran farkı kullanım sürelerini çok etkiler.

Saf Android'in pil tüketimi de miui ye göre daha az.

A3 le 15 saat ekran süresi gördüm, redmi 8 de imkansız gibi bu süreler.

Ayrıca Redmi 8 in işlemcisi GPU olarak 3 kat, CPU olarak 2 kat geride. Bu devirde SD 660-665 in altı fazla götürmez.

• modellerin forumdaki konularına kullanıcı tecrübelerine mutlaka bakın

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanacak olan ağır işler yapmayacak.face de gezinip internette haberlere bakacak arada fotoğraf falan.telefonda en fazla 5 6 uygulama yüklü olacak.yasli telefonu diyebiliriz.boyle kullanılacak yani telefonda ağır iş olmadığı için 3 GB ram olanı 4 5 sene götürür galiba.

• ben redmi 7 bekliyorum açıkçası .. oldukça araştırdım redmi 8 iyi ama işlemci açısından Snapdragon 439 kullanıyor malesef .. ama redmi 7 ise Snapdragon 632 kullanıyor. Zaten 2 haftadıır redmi 8 çok fazla indirim görmesine rağmen remdi 7 hiç görmedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

Hocam kullanacak olan ağır işler yapmayacak.face de gezinip internette haberlere bakacak arada fotoğraf falan.telefonda en fazla 5 6 uygulama yüklü olacak.yasli telefonu diyebiliriz.boyle kullanılacak yani telefonda ağır iş olmadığı için 3 GB ram olanı 4 5 sene götürür galiba.
    3 32 idare eder fakat 200 tl farkı verip 64 aldım iyikide aldım, zaten face kaynakların en fazlasını kullanıyor, face dediğin çok fazla veri çekiyor kullanıyor

• faceden sonra herkesin kullanacağı alışveriş siteleride çok veri çekiyor, tecrübeyle sabittir, bütün sitelere bakıyım araştırma yapıyım dediğinde ram hdd doluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.