Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 8 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
15.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, oyun olayı hiç yok. yalnız şebeke çekim olayı biraz kafama takıldı şu an. Tekirdağ'ın merkeze baya uzak bir ilçesinde yaşıyorlar. Normal şartlarda bir sıkıntı çekmiyoarlar gerçi..
  • ruuuuud kullanıcısına yanıt
    Ankara'nın 1 milyon nüfuslu ilçesinin bir köyünde başıma geldi hocam, ama can sıkılacak bir sıkıntı değil, belki operatörden dolayıda olabilir türk telekom kullanıyorum)
  • Herkese selamlar internet olarak komşunun modeminden faydalaniyordum. Daha önceki telefonlarda sıkıntı yaşamıyordum ama xiomi note 8'de " Ağ bağlandı ama internet yok" uyarısı almaktayım. DNS ayarlarını değiştirdim, bazı ayarları kapattım ama sorun çözülmedi. Bu sorunu nasıl cözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redmi 8 mi? Galaxy M20 mi? Beyler :)
  • deneme355 D kullanıcısına yanıt
    Ya da m30s mi

• deneme355 D kullanıcısına yanıt
    Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    M20 de ekran ve klavye sorunu var. Yoksa ekran çözünürlüğü vs cok daha iyi redmi 8 e göre. Diger ozellikler yakin zaten.

M30s ise imkan varsa tabiki daha iyidir. Heleki yakin fiyati varsa.

• Mi a2 lite,den bu telefona ekranı diğerine göre büyük diye takasla aldım
    İnternette ağ hatası veriyor bazen bağlantı varken
    Mi a2 liteye göre ekran ve hız biraz daha orta karar
    Sorun edilecek şeyler değil genel olarak memnunum
    İki hafta oldu
    Mi a2 liteyi takasladığım eleman pubg oyununda sorun yaşıyormuş geri vermek istedi ben olur dedim şimdide para yok olunca geri verelim diyor
    Ben şimdi onumu bekliyecem aradan iki hafta geçmiş
    Redmi 8 yeni alışmışken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar redmi 8 yada 8a arasında kaldım ,sizce hangisini almalıyım ??
  • 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Telefonum bozulduğu için acil telefon arayışına girdim. 2 gün sonra a101'e redmi 8 4/64 gelecekmiş 1400 liraya. Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Çok ağır telefon kullanan biri değilim. Belki ufak oyunlar, sosyal medya, youtube vs. Telefonu kullananlar tavsiye ederler mi? Kronik bir arızası var mı telefonunun? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaasink

Merhabalar. Telefonum bozulduğu için acil telefon arayışına girdim. 2 gün sonra a101'e redmi 8 4/64 gelecekmiş 1400 liraya. Fiyatına göre gayet iyi duruyor. Çok ağır telefon kullanan biri değilim. Belki ufak oyunlar, sosyal medya, youtube vs. Telefonu kullananlar tavsiye ederler mi? Kronik bir arızası var mı telefonunun? teşekkürler.
    Anneme aldık 32gb modelini, 1346 tlye. 4 gün şarjı gidiyor, batarya baya iyi. Ufak tepek oyunlarda ve youtube birebir telefon, sorun çıkmaz merak etme.

Annem okuma yazma bilmiyor, whatsapp felan gösterip kardeşleriyle ses gönderebiliyor, lakin rehbere resimli ekledim .çoğu kişiyi ama biri aradığında üstte ufak ekranda çıkması, bunu tam ekran yapamadık, deli oldum arkadaş, ekran kilitli iken tam ekran oluyor ama bir uygulamada yada başka bir şey açıkca üstte çıkıyor arama, bir türlü tam ekran yaptıramadım, o kadar miui ekleme yaparsın, bir arama ekranını eklememişsin be, bileniniz varmı arkadaşlar . Yardım edin

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Anneme aldık 32gb modelini, 1346 tlye. 4 gün şarjı gidiyor, batarya baya iyi. Ufak tepek oyunlarda ve youtube birebir telefon, sorun çıkmaz merak etme.

Annem okuma yazma bilmiyor, whatsapp felan gösterip kardeşleriyle ses gönderebiliyor, lakin rehbere resimli ekledim .çoğu kişiyi ama biri aradığında üstte ufak ekranda çıkması, bunu tam ekran yapamadık, deli oldum arkadaş, ekran kilitli iken tam ekran oluyor ama bir uygulamada yada başka bir şey açıkca üstte çıkıyor arama, bir türlü tam ekran yaptıramadım, o kadar miui ekleme yaparsın, bir arama ekranını eklememişsin be, bileniniz varmı arkadaşlar . Yardım edin

Alıntıları Göster
    Aynen dostum bende 78 yaşındaki babama aldım. Okuma yazması var Facebook kullanıyor. Uygulama açık iken arama gelince şaşırıyor nasıl açacağını 😊😊😊 radyo'nun kulaklık takmadan çalışması apayrı bir güzellik onun için. El radyosu gibi açıp dinliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar herkese hayirli aksamlar.

Yilbasindan bu yana redmi 8 64gb/4g ram olam modeli kullanıyorum ve bu modelden memnun oldugum icin eşime ve yegenime de ayni modelden aldık.

fakat

Esimin telefonu bundan 2 ay önce sarj olmamaya basladi ve bir iki saat sonra kendi kendine duzeldi. Ne hikmetse bugunde ayni sorunu yasadik.
    Fakat su sekilde;

Telefon sarj edildigine dair bir uyari vermiyor. Ve sabaha kadar sadece %7 sarj etti.gece en son sarja taktigimda %13 idi, sabah uyandığımda %20 olmuştu. Sorun acaba donanimsal mi yazilimsal mi? Daha önce buna benzer sorun yasayan var mi? İnternetten okuduğum kadari ile teknik servis ile ilgili cok kötü yorumlar var servise göndermek en son carem olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 15 Mayıs 2020; 22:56:39 >
  • x e deger veren adam X kullanıcısına yanıt
    Oncelikle Kablonuzu sonra sarj aleti ile birlikte kabloyu degistirin. Son çare soketinde sorun olabilir oda sikinti tabi, garantiye gondermeniz gerekebilir.

Sizin normal calisan sarj aleti ile dedigim siralama ile denemenizi oneririm. Ozellikle kablolar çabuk bozulabiliyor.

• Evde ayni telefindan iki tane var biri ayni kablo ve şarj aleti ile sorunsuz şarj oluyor iken digeri anlattigin sekilde hata veriyor. Su ana kadar 2 gunde %13ten %34e geldi. Yasak bitince mecburen servise gidedegim.

• arkadaşlar sizce note 8 mi redmi 8 mi

birisi 1700 lira note 8 2400 civarında. aradaki 700 liraya değer mi sizce? çok yoğun kullanıcı değilim.
  • x e deger veren adam X kullanıcısına yanıt
    Diger telefonun sarj aleti ile de sarj olmuyorsa sorun telefonda demek ki. Calisan telefonda muhtemelen bozuk olanin sarj aleti ile normal sarj oluyordur.

Elektornik isi sans isi derler genelde, demek ki talihsizlik olmus sizin icin. Servise bir ada birakirsiniz artik. Gecmis olsun.

• Aynen oyle hocam sans işi elektronik, sagolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

arkadaşlar sizce note 8 mi redmi 8 mi

birisi 1700 lira note 8 2400 civarında. aradaki 700 liraya değer mi sizce? çok yoğun kullanıcı değilim.
    a101 den 1400 liraya redmi 8 alın. onun haricinde söylediğiniz rakamlara ikisinide almayın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.