Şimdi Ara

Xiaomi redmi airdots dip fiyat!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
14.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ptt görevlileri makbuz vermiyor, paket üzerine yapıştırılan vergi etiketi var tek kullanılabilen.
  • 5 gün oldu ptt girişi yok hala uçakta sanırım :d tahmini varış 19 eylül görünüyor. bekleyeceğiz bakalım.
  • 10. Gün Türkiye'ye girmiş ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bende banggood dan aldım 125 e geldi fakat iade sigortası aldım mı bilmiyorum ? Size ne kadar vergi çıktı ? Çıkan vergiyi iade edebilir miyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kulaklıkları 26 temmuzda almıştım. En son hareket 10 Ağustosta Belçika'dan Türkiye'ye gönderilmiş. Hala girişi olmadı. Bayram yoğunluğu mu acaba? Gelir inşallah.
  • cycloner kullanıcısına yanıt
    27 temmuzda aldım bugün anca girdi ülkeye. belçika post baya yavaş geldi.
  • Benimki de İstanbula gelmiş. Nasıl gönderilmişse gümrükte beklemedi, direkt pttye yönlendirilmiş. 11 tl vergi çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Benimki de İstanbula gelmiş. Nasıl gönderilmişse gümrükte beklemedi, direkt pttye yönlendirilmiş. 11 tl vergi çıkmış.
    Benimki de aynı. Herhalde aynı kargodaydılar.
  • Gümrük Vergisi : 6.16 TL
    Damga Vergisi : 0.7 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 5.2 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
    Toplam: 12.05 TL

Dağıtıma çıktı 31 temmuzda almıştım. Belçika post yavaş baya. Gemi ile gelmiş sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet177

Dostlar bende banggood dan aldım 125 e geldi fakat iade sigortası aldım mı bilmiyorum ? Size ne kadar vergi çıktı ? Çıkan vergiyi iade edebilir miyim ?
    İade sigortası ile 133tl ye geldi sigorta 8tlydi.

• Ürünü aldım sağ kulaklık cızırtı yapıyor sirun ne acaba. Cızırtı sorunu çok saçma bir şekilde düzeldi. Kaucuk kulağımı tam kapatıyordu sanırım hava almıyordu. Küçük kauçuk tsktim cızırtı gitti. Direk bağlanıyor bağlantı sorunu yok. Şarjı da fullledim. Şimdilik gayet iyi. Vergi iadesi isteyeceğim. 12 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 26 Ağustos 2019; 14:36:56 >
  • Vergi 12 TL çıkıyorsa gearbestte daha uygun fiyata gelir.

İndirim kodu ile 18 dolara sipariş verebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer konudan görüp banggooddan almıştım, siparişten tam bir ay sonra geldi. 12 tl vergi çıktı.
  • Ben de bugün teslim aldım ama hiç memnun değilim. Sol taraf kutudan çıkarınca telefona bağlanmıyor, sağ taraf direkt bağlanıyor. Bazen soldan ses düşük geliyor, bluetoothu açıp kapatınca düzenliyor. Daha önemlisi sağ-sol senkronu tutmuyor, biri önce diğeri sonra ses geliyor. Keşke almasaydım, pişman oldum. Yurtiçinden alsaydım iade ederdim.

edit: ben yanlış bağlamışım, iki kulaklığı da değil, birini bağlamak gerekiyormuş. birini bağlayınca ikisi de çalışıyor. Ondan senkron sorunu olmuş. Şimdi hiçbir sıkıntı yok. Mükemmel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 28 Ağustos 2019; 17:10:4 >
  • Benimki sorunsuz mail attım vergi iadesi için iade edilecektir diye cevap verdiler .

• dreaman kullanıcısına yanıt
    Bende fatura istiyorlar, fatura vermedi ptt elemanı. Siz ne gönderdiniz?
  • Arkadaşlar bilgisayardan bağlantıda cızırtı problemi yaşıyor musunuz ? Telefonda sıkıntı yok ama bilgisayar bağlantısında çok kötü.
  • kullanan arkadaşlar microfonu konusunda yorum yapabilir misiniz önemli bir nokta benim için
  • Bende ayni donemde banggood’dan vergi korumalı almıştım ürünü.
    Ürün elime ulaştı ama vergi iadesi konusunda banggood sorun çıkartıyor. 12.06₺ vergi ödememe rağmen 6.16₺ iade ederiz diyor. Böyle yapacaklarını bilseydim ürünü daha ucuza satan yerlerden alırdım!

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Sarı zarf içinde geldi kargo sarı zarfın üzerinde kileri çektim yolladım maille

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.