< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 31 Temmuz 2019; 10:14:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 31 Temmuz 2019; 10:14:53 > |
Mayıs'ta verdiğim siparişlerden biri dün elime ulaştı, 2$'lık ürüne 22 lira vergi ödedikten sonra ben de kestim. Hatta mümkünse diğer siparişlerimde gelmesin.
şuraya da bir iç ses koyayım; *sövüyor* Yurtiçi denk gelirse ne ala, yoksa çok elzem şeyleri ya kendim çıkınca bavula atıp geleceğim ya da eşe dosta rica edeceğim. Aliexp vs. bişi gördükçe korkar oldum artık, anında kapıyorum. Bi keyfimiz vardı sağolsunlar onu da kurbağa ettiler. |
Konuyu açan ref'li link vermiştir. Ondan kaldırmışlardır.
|
Açıkçası ben artık Çin'den ürün sipariş vermiyorum, mutlaka problem yaşıyorum, gelmiyor ve bıktım.
O konuya bir çözüm geliştirildi mi ? (kendime Türkiye'den bu ürünü aldım ama hediye olarak tekrar almak istiyorum, cesaret edemiyorum) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 30 Temmuz 2019; 10:6:17 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msavural -- 30 Temmuz 2019; 11:19:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|