Şimdi Ara

Xiaomi redmi airdots dip fiyat!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
14.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: niktey

Bende ayni donemde banggood’dan vergi korumalı almıştım ürünü.
    Ürün elime ulaştı ama vergi iadesi konusunda banggood sorun çıkartıyor. 12.06₺ vergi ödememe rağmen 6.16₺ iade ederiz diyor. Böyle yapacaklarını bilseydim ürünü daha ucuza satan yerlerden alırdım!
    Bana da 11.69 iade edebiliriz diyor damga vergisi iadesi olmazmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fizyoterapist.Biri

kullanan arkadaşlar microfonu konusunda yorum yapabilir misiniz önemli bir nokta benim için
    Mikrofon gayet iyi benim tel de Xiaomi mi Max 3 sıkıntı yasamadi. Bağlantı sorunu yok. Macbook pro kullaniyorum o da sorunsuz şansıma

• dreaman kullanıcısına yanıt
    Sarı zarfı çektim, kabul etmediler. PTT in sitesini ss alıp gönderdim, ona da 5 TL öderiz diye cevap attılar. Kabul ettim mecburen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • niktey N kullanıcısına yanıt
    Aynısını bana da dediler. Bu sigorta boş işmiş, keşke almasaydık.

• Evet boşmuş , bende sigorta ücretini iade edin dedim madem parayı vermiyorsanız

• Aliexpressten alacak arkadaşlar dikkat etsin, ürünün sahteleri varmış. Telegram gruplarında bahsedildi sahte gelenler resim atıyor. Kutu üzerinde redmi yerine, Redim ve rrdmi şeklinde yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. haftada sol kulaklık bağlantısı kopar oldu. almayın derim.
  • iyi günler bu kulaklığı aliexpressten satın almak istiyorum ama gümrükte ne kadar ödeyeceğim kaç günde gelecek gibi şeyleri bilmiyorum ilk kez aliexpressten alışveriş yapacağım için. Yardımcı olabilir misiniz?
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Önceki sayfalarda 11.5-12 Lira arasında değişti söyleniyordu. Ne kadara alacaksınız bilmiyorum ama gearbestten 18 dolara sipariş geçebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, alakasız olacak ama ilgili forumda açtığım konuya 2 gündür cevap gelmeyince buradan sorayım dedim. Ben ağırlıklı olarak telefon görüşmelerinde kullanmak için bi bt kulaklık arıyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşlar dış ortamlarda karşı taraf ile iletişim kurma deneyimlerini yazabilir mi acaba? Teşekkürler.

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kulaklıklar görüşme için uygun değil tavsiye etmem.

• Hmmm, teşekkürler hocam. Peki bu kulaklıklar ile kastınız redmi airdots mu yoksa bu kategori airpods, galaxy buds gibi benzer ürünleri de mi kastediyorsunuz?

Ayrıca öneri ürün varsa alırım.

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi serisinden bahsediyorum benim denediğim bluetooth kulaklıklarda istediğim görüşme kalitesini bulamadım.

Samsung ve Apple ürünlerini denemedim hocam maalesef.

Karşıya ses gitmemesi gibi sorunlardan dolayı pek tercij etmiyorum görüşmelerde bluetooth kulaklıkları.

Burda mutlaka tavsiye verecek arkadaş vardır

• Teşekkürler hocam, diğer arkadaşlar beni haberdar ederse sevinirim.

• Bunlar için çok dandik diyorlar ya sanırım airpods, yada samsung icon x dışındakilere para verilmez.
  • qcy tc2 , haylou gt1 , xiaomi airdots arasında inanılmaz kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz?
  • Konuyu açan ben bunu almayın :)

• Ben aldım. Eşleşme pek iyi değil. Daha elime aldım sağ taraf bağlantıyı kesti sol taraf çalmaya devam etti. Kapadım açtım falan anca kendine geldi. Müzik için düşünenler bunun yerine kafa üstü kulaklik alsınlar daha kaliteli müzik dinlerler. Bu ürün genelde konuşma için işe yarar. Onda da görevini yerine getiriyor. Ses gelip gitmesi iyi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.