Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasai

Sadece kılıf ve ekran jelatini satıyormusunuz. Aliexpress ile uğraşmayayım şimdi. Tek kılıfda olur.

Yok hocam maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafama çok takılan ve net bir cevap bulamadığım, Türkiye'de desteklenen 3g/4g frekanslarına sahip modelde SD kart desteği var mı? Yok mu? ikilemine sonunda tatmin edici cevaplar buldum MIUI forumlarında. Tüm versiyonlarda SD kart desteği varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 12 Eylül 2015; 0:43:30 >
  • Sd kart olayı çin dışında satılan ülkelerde olmayacaktı...
    Örneğin bizde satılsa normal olarak vermicekti...
    Çinden gelen yada alınanlar için sorun yok sd kart yuvası

• Bu ayar ve sade kullanımlamı 4 saat orhan hocam...
    Yoksa 3g ve yoğun kullanımda mı?
    Sade kullanım ise durum ciddi o zaman
    3000 mah ve 4 saat ve yeni batarya

• haklısınız aynen öyle, ancak çinde satılanlar da Türkiye 3g/4g frekanlarını desteklemiyor diye bir şey dendi, asıl olay o aslında.
  • http://www.androidauthority.com/xiaomi-redmi-note-2-review-640274/

Wifi li 3g li karışık testte Max 4 saat alıyor ama bazen de idle modda çok şarjı gidiyor. Yazılımsal sıkıntılar mevcut. İçindeki kendi reklam appler ini geliştirici modda Root yapıp dondurmak lazım. Benim note 2 ye indirmiştim miui 7 rom'unu. Arkadaşım s3 de denemiş, su gibi akıyor şarjı demişti. Ben yükler yüklemez xiaomi appler ini dondurmuştum. Korkunç güzel gidiyordu şarjı :D belki ondandır. Telefon geldikten sonra gereksiz bloatware ları bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 12 Eylül 2015; 5:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Bu ayar ve sade kullanımlamı 4 saat orhan hocam...
    Yoksa 3g ve yoğun kullanımda mı?
    Sade kullanım ise durum ciddi o zaman
    3000 mah ve 4 saat ve yeni batarya

Merhaba. Bütün gün dükkanda wifi ile kullandım dün 3g hiç açmadım.Oyun yok.Twitter instagram whatsapp ve internette gezinme. 3 saat 50 dk ekran aldım. Bu arada parlaklık genelde otomatik modda %0 ve %20 arası değiştiriyorum. Oyun oynamaya yada parlaklığı açmaya korkuyorum. Bu arada soranlar olabilir performans modunu hiç açmadım. Açsam neler olur bilmiyorum. Ama dediğim gibi benim telefonda bir sıkıntı olabilir.
  • Arkadaşlar ben de redmi note 2 den yaziyoum telefon çok güzel akıcılığı çok iyi yalniz antutudan 42000 ustu almıyor.Sebebi ne olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans modunda mı?
  • Pil durumu böyle 3-4saatse zor ben de almayı düşünüyordum büyük ekran sevmeme rağmen

Günde iki kez şarja takıp birde xiaomi 10400 mah power bank kullanan biri olarak bıkmişim şarjla uğraşmaktanGerçi ;telefonumda baya eski

Şöyle 5-6saat ekran süresi verse çok iyi olacakti bilmiyorum bundan daha iyi f/p telefonu varmi

• merdo1234 M kullanıcısına yanıt
    Telefonu yeniden başlat sonra uçak moduna alıp öyle bir test et bakalım.

• Akıcılık elbette önemli fakat wifi ve kısık ekranda 4 saat demek...
    3g li bağlantıda 3 saat demek...
    Nova louncher deneyebilirsiniz
    Birde titaniumla gereksiz dosyaları dondurup denerseniz belki b iraz daha artış olabilir

• Hocam gereksiz çok uygulama yok bende kurdum da kaldıracak uygulama bulamadım vallaha :D
  • Hocam gereksiz çok uygulama yok bende kurdum da kaldıracak uygulama bulamadım vallaha :D
  • Arkadaşın dediği gibi gereksiz bir uygulama yok. Zaten son sürüm developer rom kullanıyoruz. Onda gereksiz herşey arındırılmış. Farklı launcher denemedim deneyelim bakalım. Ama alakası olduğunu annetmiyorum. Android sistemi toplamda %10 şarj yiyor. geri kalan ugulamalar vs %25. Ekran %65. ekran %70 lere çıkabilir eğer parlaklık full kullanırsanız. orjinal pil çıkar çıkmaz bir tane edinip dneeyeceğim belki sıkıntı pildedir.
  • Pili kalibre edin kalibre programlarıyla belki faydası olur...
    Sistemde birde batery.bin dosyası vardı.
    Dizinini şimdi hatırlayamıyorum root eksplorerle onuda silip tekrardan şarj ederseniz belki düzele bilir

• Yok hocam sıkıntı genel. Bak linkte birisi paylaşmış. 4 saat 22 dk almış. %70 ekran.
    http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/battery-results-t3192705
  • %51 şuan ve sürekli 3g açık ve mobil olarak netteyim...wifi açmadım hiç.evde internet yok

• Çok fazla...
    Umarım güncelleme ike düzelir...
    Günde en az iki kere şarj olması demek

• Alanlar hangi kredi kartıyla aldılar çünkü bende Vakıfbank var anlık dolar kuru üzerinden değil de borcumu ödediğim andaki dolar kuru üzerinden oluyor. Bunun için hangi kredi kartından alman lazım?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.