Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum ve ceptetep. Dönem içine düştüğü günün kurunu kullanıyor. TL extre istemekle alakalı sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce baktım ptt sitesinde şöyle birşey çıktı

28/08/2015 03:25:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    11/09/2015 10:13:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)

vede track 17 vs de ayın 30 undan itibaren bir kayıt yoktu en son çinde havalanında gözüküyordu şimdi gümrükten geri mi döndü acaba ne alaka anlamadım ????
  • Batarya ömrü önemliyse senin için. Uzak dur bu telefondan. Ben işim gereği rahatım şarj edeibliyorum sürekli. Sendeki sürelerden yarı yarıya düşmek koyar adama. Bana koymuştu. Mate7 de 10 saat ekran alıyordum. Yazılım sıkıntısı canıma tak ettiği için değiştirdim. Bunda da yazılım süper.
  • gaybo G kullanıcısına yanıt
    Edit: pardon yanlış okumuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 12 Eylül 2015; 14:17:34 >
  • Hocam aldım bi kere bakalım...
    Elimde iki telefon olacak artık hangisi işimi görürse...
    Fakat o kadar ekran süresi yazılımla düzeltilebilir...
    Bilmiyorum xioaminin diğer tellerinde de ekran süresi ve ekran açıklık süreleri böylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siparişi nerden verdiniz?
  • veziroglu kullanıcısına yanıt
    Hayır onunla alakası yok mesela 2000 TL ve 320 USD borcum olarak gözüküyordu, ödediğim anki dolar kuru üzerinden oldu 100 TL falan zarar ettim tekrar öyle olsun istemiyorum. İş bankası kartda var onda sorun var mı?

• Buyur bak mi note batarya istatistikleri. Normal bir kullanıcıdan. Adam 6 saat üstü almış. Onda üstelik ekran 5.7". Ama ekran üreticisi Sharp/jdi. Onda 3k batarya var. Yazılımla düzelmesini bekleyeceğiz artık yapcak birşey yok. Ama ihtimal vermiyorum açıkcası. Normal kullanımda 4:30 saat alabilrisek bu telefonda şükredelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanirmak -- 12 Eylül 2015; 14:46:41 >
  • gaybo G kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. Posta çinden Türkiye'ye doğru yola çıkmış.

• Maximumda dönem içine TL olarak düşüyor hocam. Aldığım gün bekleyen işlemlere o günün kurundan, 2-3 gün sonra bekleyen işlemlerden dönem içine geçtiğinde ise o günün dolar kurundan hesaplanıyor. Bir müşteri hizmetleriyle görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 12 Eylül 2015; 15:00:38 >
  • Enpara ile almıştım direkt saniyesinde TL'ye dönüştürüp çekiyor acımıyor :D

Zamanında Ebay'dan alışveriş yapmıştım da Kanada doları -> Amerikan Doları -> TL olarak mı ne çevirmişlerdi (Paypal ile) iyi kitlemişlerdi o zamandan beri oradan almıyorum bir şey.
  • Bende vakıf mastercard var dolar ödüyorumm tl ye kendi çevirip kredi kartına yansıtıyor...
    O zamaının kurundan az fark alıyor.

• cleverzeek kullanıcısına yanıt
    En para mı açmak lazım? Yoksa iş bankası sanal kart yeterli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Çok fazla...
    Umarım güncelleme ike düzelir...
    Günde en az iki kere şarj olması demek

Ben guncelleme ile duzelecegini sanmıyorum zira ekran sharp degilmiş.xahomi sharp ekran demişti alanlarda sharp diye aldı..

• 2g ve wifi açık kullanınca 5 saat ekran süresi verdi bende %40 parlaklık ile

3g yi açarsam 4 saate düşer bu süre

Şu an bekleme halinde iken saatte %1,5 kadar pil harcanıyor

Bu bahsettiğim değerler miui 7 nin beta romu ile. Stabil romu daha çıkmamış bir telefonun pil ömründen bahsediyorsunuz ki saatte %1,5 lik tüketim bu romun daha olmadığının net göstergesi.

Xiaomi bu yazılımı bu şekilde bırakmaz adı üstünde developer rom, haftalık güncellemeler ile düzelir. Normalde stabil romlar ile mi2, mi3, mi4, redmi note, redmi 1s gibi önceden çıkmış telefonlarda bir gecede (yaklaşık 8 saat) %1-%2 arası pil tüketimi

• Ben de iş bankası öğrenci kartı ile aldım. 195 dolar tuttu aldıklarım. Google kurundan baktığımda dün 588 lira görünürken karttan 600 lira çekilmiş.. Dolar bugün biraz daha yükselmiş yine 600 lira etmiyor. 5-10 liradan kaçıp adam gibi kılıf alamadık.Gitti iş bankası mı artık hangi adi ise geldi aldı elimizden parayı :/

@ekrem.kolu

Xiaomi'nin dediği her şey de elde patladı :D İnşallah telefon çalışıyodur. Hızlı şarj dediler patladı,sharp dediler patladı. Pil inşallah 3060 mah dir :D Baya az ekran sürelerinden bahsediyorlar.
  • Üretilen redmi note2lerin ekran üreticileri %85'i Tianma %15'i AUO imiş. İlk önce sharp diye açıklama yapılmış sonra değiştirilmiş. Bir çok site sharp güncellemesini yapmamış.

*#*#6484#*#* > software version > LCM şeklinde ekran üreticisine bakılıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/how-to-check-screen-t3196219

Soldaki AUO ( Dokunmatik atmel mXT336T )
    Sağdaki Tianma ( Dokunmatik focaltech ft5346 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 12 Eylül 2015; 17:21:34 >

• Bilgilendirme için teşekkürler ^^ Ekranlar yan yana olunca sarılık kabak gibi ortada oluyor ama göz ona da alışır :D (Fakir tesellisi gibi oldu ama )
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Parlak olan hangi ekran?

• Tianma

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.