Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
254.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon uc saatte sarj oluyor on saatte sarji bitiyor. Bekleme durumunda bile cok cabuk bosaliyorpili. Napacam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No_FeaR2266 -- 12 Eylül 2015; 17:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanlar root yapıp xiaomi bloatware larını dondursun. Kesin işe yarayacaktır. Ben sözde anlatacaktım ama 2-3 hafta var daha gelmesine :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son ekran faciasından sonra telefondan soğudum resmen resmen telefon elinde olanlar kontrol edebilirmi gece gündüz modu olmasın o? Ips Sarı ekranmı olur? Kafam karıştı iyice imei sorunu olmayacağını bilsem mi note pro alıcam

• Ekran işi tuhaf imiş. ama çindeki söylentilere göre xiaomi çok düşük satıp fiyat kırdığı için rakiplerinden birisi o iddiayı yaymış olabilir diyorlar. yani sharp ekran kullanacağız denilen feyk ilanlar hazırlanmış olabilir. ama bir yandan da xiaomi özür dilememesine rağmen yetkili satıcılardan alanlara telafi nevinden 5000lik powerbank veriyormuş. o da ilginç.

bekleme modunda telefonun sarj kaybetmesi hiç hoşuma gitmiyor o konuda oneplus'ta kötüydü asusa da kötü diyorlar. en iyisi lg g2 idi sanırım.

16 modele sd kart takılabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

Üretilen redmi note2lerin ekran üreticileri %85'i Tianma %15'i AUO imiş. İlk önce sharp diye açıklama yapılmış sonra değiştirilmiş. Bir çok site sharp güncellemesini yapmamış.

*#*#6484#*#* > software version > LCM şeklinde ekran üreticisine bakılıyormuş.

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/how-to-check-screen-t3196219

Soldaki AUO ( Dokunmatik atmel mXT336T )
    Sağdaki Tianma ( Dokunmatik focaltech ft5346 )

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

Tianma benimkisi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Alanlar root yapıp xiaomi bloatware larını dondursun. Kesin işe yarayacaktır. Ben sözde anlatacaktım ama 2-3 hafta var daha gelmesine :D

Hocam biraz anlatsanız süper olur aslında :D
  • İş bankasının nasıl bir gidişat sergilediğini bilmiyorum o konularda bilen arkadaşlar yardımcı olsun yanlış bilgi vermeyim.

Hangi banka olursa olsun akşam almanızı tavsiye etmiyorum ürünü yani borsanın kapanmasına yakın ya da kapandıktan sonra. Çünkü bankalar otomatik kurlara 10-20 kuruşa varan bir fark bindiriyorlar sabah saatlerinde geri düzeltiyorlar.
  • 3 saattemi doluyor?
    Eğer öyle ise ben xioami ye elveda ederim...
    Zira jiayu s3 de o civarlarda...
    Hızlı şarj var dediler olmadı
    Ekran sharp demişler olmadı
    Daha bakalım neler çıkacak...
    10 saatte telefon şarjı mı biter?
  • 2 saat de doluyor benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jiayu G4S te de iki farkli ekran vardi ,birisi LG digeri AUO idi. LG olanlar daha kotuydu hem olu pixsel sonradan cok cikti hemde AUO ekranlarin ekran sureleri daha fazla idi. AUO JDI veya SAMSUNG olamaz belki ama bence guzel markadir kendisi.
  • İsteyene bu cihazı Çinden getirtebilirim.

• teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Karşılıksız mı?

• Tabi siz bana 250$ verirsiniz karşılıksız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Alanlar root yapıp xiaomi bloatware larını dondursun. Kesin işe yarayacaktır. Ben sözde anlatacaktım ama 2-3 hafta var daha gelmesine :D

Hocam biraz anlatsanız süper olur aslında :D

Hocam öyle bir esprisi yok. Root yaptıktan sonra Root Uninstaller ya da Premium Titanium Backup ile xioami, mi gibi appleri dondurmanız lazım. Fakat deneme yanılma yapmak lazım biraz çünkü dondurduğunuz bir app update i de durdurabilir. Genelde store tarzı olanları durdurmak daha iyi olur. Ya da bu update leri veren bir site varsa oradan çekip recovery den de yükleyebilirseniz o da dondurulabilir.
  • Anladım hocam sizi bekleyeceğim o zaman :) Bu arada yine güncelleme geldi iki günde 1.2 GB gitti güncellemelere :D Neyse güncelleme veriyorlar ona şükür haftalık olarak giden kotamız olsun yahu
  • Aga guncellemeleri nerden yukluyosun

• Xiaomi EU ROM kurun miui 7 sürümü şuan kararlı sürüm çıkmadı geliştirici sürümü kullanıyorum ondan haftalık güncelleme geliyor root olayı da 1 saniye zaten

• hocam 5.9.11 e güncelledin mi ? Ekranda ani parlamalar yaşadın mı sende benim gibi ? Ekran parlaklığı kısık kullanırsan belli oluyor.
  • orhanirmak kullanıcısına yanıt
    Evet guncelledim hocam ani parlamalar derken anlamadim henüz bir şey fark etmedim açıkçası :)

• takippp

ya bu model ya da Lenovo K3 note alınacak.. hangisi acaba
    bu modeldeki kamera sensorunu bilen var mı? MX215 midir?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.