Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün telefonum gelicek imei tamiri işlemlerini yapıcağım.MAUI Meta ile programını indiriyorum, yanında romun BLPG (modem) dosyasıda lazımmış akilli.be forumunda paylaşılmış ama xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.11_v7-5.0 sürümünden çıkarılmış fakat benim indirdiğim rom xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.18 versioyunu, bu romun modem dosyasını nereden bulabilirim acaba ?

Bu meta programı kalıcı imei mi atıyor diğer imei atma islemlerinden farki ne?

Kalıcı, rom yüklemeleri ile silinmiyor imei.

Cok teşekkürler hocam.Hocam hangi satıcıdan aldınız ürünü foto cekip atar mısınız bir kac tane hevesimiz artar

Forumdaki x_sellerden aldım hocam ben.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 22 Eylül 2015; 15:53:33 >

• Arkadaşlar şu burayı markete çevirenler normal mi?
    Pek bir şey anlamadım yok biri çıkıyor bende şu kadar öbürü çıkıyor bende bu kadar.Ya tamam satan satsın malını da yeri var oradan satsın yada en azından pm atsın bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün telefonum gelicek imei tamiri işlemlerini yapıcağım.MAUI Meta ile programını indiriyorum, yanında romun BLPG (modem) dosyasıda lazımmış akilli.be forumunda paylaşılmış ama xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.11_v7-5.0 sürümünden çıkarılmış fakat benim indirdiğim rom xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.18 versioyunu, bu romun modem dosyasını nereden bulabilirim acaba ?

Bu meta programı kalıcı imei mi atıyor diğer imei atma islemlerinden farki ne?

Kalıcı, rom yüklemeleri ile silinmiyor imei.

Cok teşekkürler hocam.Hocam hangi satıcıdan aldınız ürünü foto cekip atar mısınız bir kac tane hevesimiz artar

Forumdaki x_sellerden aldım hocam ben.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

Cok tesekkurler hocam ben de xseller den alacağım sanırım taksit isini halledersem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 16 GB mi 32 GB almak mi mantıklı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz101

Arkadaşlar şu burayı markete çevirenler normal mi?
    Pek bir şey anlamadım yok biri çıkıyor bende şu kadar öbürü çıkıyor bende bu kadar.Ya tamam satan satsın malını da yeri var oradan satsın yada en azından pm atsın bence.

Yasak normalde hocam. Şikayet edildiği zaman siliniyor mesajlar ama mod 4-5 uyarı sonrası süreli ban atmadığı sürece bunun önüne geçilmez.

@meddah58

Bu işin mantığı kişiden kişiye değişir. Mesela bende ipod ve ipad olduğu için müzik dinlemiyorum,video izlemiyorum. Telefonda oyun oynamak gibi saçmalıklar da yapmadığım için 32 almak çok mantıksız geldi. Ama siz telefondan müzik dinlemek istersiniz,yok film izlersiniz vs 32 işinizi görebilir o zaman.32 gb hafıza kartı almayı düşünebilirsiniz fakat micro sd hızlı bile olsa yazma okuma hızı çok düşüyor. Geçen yanlış hatırlamıyorsam orhanırmak bunun testini göndermişti. Para varsa 32 alıp geçin vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Eylül 2015; 17:52:12 >

• Arkadaşlar kumanda uygulamasını evdeki Vestel tv'ye (smart tv değil) uygulamak istiyorum ama bir türlü yapamadım zaten uygulamadada Vestel markası yok Galaxy S5'te çalışıyor bunda olmuyor sonuçta aynı donanım ikisindede o donanım mevcut, çalıştırmanın bir yolu yok mudur?Bu arada telefonun ekranı güneşte hafif parlıyor önüne kırılmaz cam jelatin falan taksam bu parlama azalır mı?
  • 1 haftalık cihazımı satıyorum, imeisi halledilmiş durumda. ayrıntılar ilanda mevcut.
    ben bu işin ticareti yapmıyorum arkadaşlar o yüzden (yukarıda rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz) diğer mesajlarla karıştırmayınız benim mesajımı lütfen.
  • Benim merak ettiğim bir konu var. Bana gelen telefonda tek imei vardı. Sim1 ile sim2 aynı imei yi paylaşıyordu.
    Ben sadece sim1 in imeisini değiştirdim. Ama garip olan telefonun arkasındaki etiketinde de sim1 ve sim2 için aynı imei yani tek imei.

Bu herkes de böyle mi acaba merak ediyorum. Telefonum 16gb TD-FDD
  • 3 4 günlük kullanım sonucu yorumlarını paylaşmak istedim. çok tlf değiştiren birisi değilim. 4 yıldır Samsung s2 kullanıyordum ve @meddah58 hocanın önerisiyle redmi note2 ye geçiş yaptım.
    tuş kilidini degistiremedim açarken zorlaniyorum.
    titreşim şiddeti çok zayıf ayarı var mi bulamadım.
    uygulamalarımi yada galeriyi şifrelemek istiyorum eski telefonumda kullandığım program dahil storedaki birçok programı indirdim ama sifreleyemedim.
    ekran suresi olarak şuan 4-4.5 saat alıyorum
    fotoğraf çekince soldaki ekran düğmesine basınca galeriye girmesi gerekirken türkçe romda sorun olduğu için göremiyorum. fotoğraf mak.kapatıp galeriye ayrıca girmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEHENNEMTR1 -- 22 Eylül 2015; 18:56:04 >
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    TD-Fdd ile Fdd-Lte arasında fark var mı

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aldınız biliyorum batarya iyimi şuan kullandığim telefon bunun bataryası kadar yukardaki fotolara bakınca çok büyük geliyor gözüme buna pil dayancak gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskici4344 -- 22 Eylül 2015; 19:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

TD-Fdd ile Fdd-Lte arasında fark var mı

Donanımsal olarak yok. Sadece yazılımsal olarak fark var.
    TD-LTE versiyona yani sadece çinde 3g ve 4g çalışan versiyona Avrupa romu yüklersen Türkiye de 3g ce 4g çalışır hale geliyormuş. Sonuçta kendim denemedim ama çalışıyor diye okudum akıllı.be forumda.
    Ben daha önce den bu bilgiye vakıf olsaydım boş yere fazladan 30 dolar vermez TD-FDD yerine sadece TD versiyon alır direk Avrupa romu yüklerdim. Ki zaten aldığım telefona ihtiyacı olmadığı halde Avrupa romu yükledim.
  • Telefona usbden birşey atamıyorum bir ayarı var mıdır yoksa w10 yüzünden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 22 Eylül 2015; 19:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskici4344

Hocam yeni aldınız biliyorum batarya iyimi şuan kullandığim telefon bunun bataryası kadar yukardaki fotolara bakınca çok büyük geliyor gözüme buna pil dayancak gibi değil

İlk deşarj süresi 6 saat gibi bir şeydi. 1 buçuk saat kadar ekran açıktı.
    Fakat ilk deşarj herkes de kötü imiş. İkinci deşarj 16 saat sürdü 3buçuk saat açık ekran ile.
    Şu an 3. kez şarj ediyorum. Kullananların tecrübelerine göre 10. şarj dan sonra kendine geliyormuş batarya.
    Bende deneyimlediğim kadarı ile ilk deşarj ile ikinci deşarj arasında bu kadar fark görünce o görüşe mecbur inandım.

Redmi Note 2 için henüz SP Flash veya MIUI flash romları henüz çıkmadı. Yani tek çare hafızasına atıp güncelleyici uygulamasından yüklemek.
    Aslına bakarsak benim şimdiye kadar gördüğüm başka romu yüklemesi en kolay olan telefon bu. Xperia neo ile uğraşmıştım ben zamanında bu onun yanında devede kulak bile kalmıyor.
    En basiti telefon hafızasındaki dosyaları pc ye yedekleyip biraz yer açmak. Ya da en az 1gb bir micro sd kart olsa işinizi görür. Harici hafızadan da yükleme yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 22 Eylül 2015; 19:10:12 >

• Hocam telefondan yer var şimdi ama usbden atamıyorum romu. @OtoburPirana
  • quote:

Hocam telefondan yer var şimdi ama usbden atamıyorum romu. @OtoburPirana

Medya cihazı olarak bağlandı diyor ve telefon hafızasını görebiliyorsanız farklı bir sorun var demek.
    Bir de MiPC Suite kullanmayı deneyin. O uygulamada dosya transferi seçeneği mevcut.
    Veya bir android cihazınız daha var ise önce romu o telefona atın ondan sonra CM Transfer uygulaması ile atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Hocam telefondan yer var şimdi ama usbden atamıyorum romu. @OtoburPirana

Medya cihazı olarak bağlandı diyor ve telefon hafızasını görebiliyorsanız farklı bir sorun var demek.
    Bir de MiPC Suite kullanmayı deneyin. O uygulamada dosya transferi seçeneği mevcut.
    Veya bir android cihazınız daha var ise önce romu o telefona atın ondan sonra CM Transfer uygulaması ile atabilirsiniz.

Sorun adb driverleri sanırım, adb setup programı çalışmıyor haliyle driverlerini yüklememişim internette telefonun driverina bakıyorum şimdi teşekkürler.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumun için teşekkürler.

• Cihazı getirip 250 300 lira karla satan banker arkadaşlar hayırlı işler

• quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

3 4 günlük kullanım sonucu yorumlarını paylaşmak istedim. çok tlf değiştiren birisi değilim. 4 yıldır Samsung s2 kullanıyordum ve @meddah58 hocanın önerisiyle redmi note2 ye geçiş yaptım.
    tuş kilidini degistiremedim açarken zorlaniyorum.
    titreşim şiddeti çok zayıf ayarı var mi bulamadım.
    uygulamalarımi yada galeriyi şifrelemek istiyorum eski telefonumda kullandığım program dahil storedaki birçok programı indirdim ama sifreleyemedim.
    ekran suresi olarak şuan 4-4.5 saat alıyorum
    fotoğraf çekince soldaki ekran düğmesine basınca galeriye girmesi gerekirken türkçe romda sorun olduğu için göremiyorum. fotoğraf mak.kapatıp galeriye ayrıca girmeniz gerekiyor.

Miui 6'da: Ayarlar / Gizlilik / Gizlilik ayarları / Bireysel uygulamaları kilitle'yi açın.
    Miui7'de: Ayarlar > Ek Ayarlar > Gizlilik >Gizlilik Ayarları > Bireysel Uygulamaları Kilitle den ulaşabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.