Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek sim kartı kullanıyorum sorun olur mu?
  • Veee mutlu son Telefonu sabah 12 de sarjdan çıkardım bütün gün evdeydim.Wifi ve 3g full açıktı.30 dk telefon gorusmesi yaptım. 2 saatden fazla rahat facebook ve instagram da takildim.Ortlama 30 dk da whatsapp ve chrome kullandim.Chrome da 20 dk lik bir dizi izledim.Ekran parlakligida %40 seviyelerinde otomatik moddaydi.Bence gayet iyi sonuç.
     Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

• quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

Cihazı getirip 250 300 lira karla satan banker arkadaşlar hayırlı işler

Nasi yapalim hocam aldigimiz fiyata mi verelim? Aletin piyasasi bu sekilde gelisti. ilk basta saticilar insan gibi kar koysaydi piyasasi bu kadar artmazdi, ben de yurtdisindan bi dunya riskle yuregim agzimda bekleyerek almak zorunda kalmazdim. o her yeri dukkana ceviren saticilar kadar kar koydum, cihaz elime gecene kadar musterisi cikarsa saticam. satamazsam alip kullanicam.

Sadece biraz insaf edin. telefonun fiyatının üçte ikisikadar fark istiyorlar. 550 maliyeti varsa 600e sat evde oturup 50 lira kazanıyorsun ülkemizde 50 liraya akşama kadar çalışan insanlar onlara bari yapmayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone 3g (mobil interneti) gün boyu kullanan var mı?
    Mıuı 7 rom kullanarak?

• quote:

quote:

quote:

Nasi yapalim hocam aldigimiz fiyata mi verelim? Aletin piyasasi bu sekilde gelisti. ilk basta saticilar insan gibi kar koysaydi piyasasi bu kadar artmazdi, ben de yurtdisindan bi dunya riskle yuregim agzimda bekleyerek almak zorunda kalmazdim. o her yeri dukkana ceviren saticilar kadar kar koydum, cihaz elime gecene kadar musterisi cikarsa saticam. satamazsam alip kullanicam.

Sadece biraz insaf edin. telefonun fiyatının üçte ikisikadar fark istiyorlar. 550 maliyeti varsa 600e sat evde oturup 50 lira kazanıyorsun ülkemizde 50 liraya akşama kadar çalışan insanlar onlara bari yapmayın!

Hocam fazla yüklenmeyin arkadasa kaba bi hesap yapinca çinden gelen ürün fiyatı 600 tl oluyor 16 gb bu arkadas imei cakmis ekran jelatini kilif almissa eger 700 liraya satsa zaten 50 lira ancak kari olur zaten dolar bu kadar yükselince bütün satıcılar fiyat arttırdılar ucuza yok artık ne yazık ki cin telefonları bile ucuza gelmiyor dolar isin icinde olunca bireysel alici zarar ediyor sürekli

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle sonuna kadar haklısınız. keşke insaflı fiyat çekselerdi de ben de onlardan alsaydım. zatenn piyasası 50 lira kar koyulup olsaydı ben de satma fikrine sıcak bakmazdım. keşke biraz insaf olsaydı bazı kişilerde...

• 50 lira kar size göre yeterli bir düzeyde ama bu telefonun gelmesi o kadar zahmetli ki bazen saçlarını ağartacak düzeye geliyor. Belki 700 değil de 650 lira imei hariç olabilecek düzeyde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Nazmi ben o şekilde kullaniyorum Sorun Nedir?

• Aksesuar Singapur la gelmiştir. Telefon da china. Benim ikiside Singapur olunca telefon da öyle geldi :D fakat inşallah geçer. Sorun bu :D

@Iresco

Hocam bencesi mi var :D hakkaten enfes bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Eylül 2015; 23:44:41 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Eğer resimdeki imeiler orijinal ve kullanılan imeilerse bence resmi kaldirmaniz daha doğru olur.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    imei maliyeti 5 lira. jelatin kılıf zaten üzerinde gönderiyorlar. Burdaki satıcı extra para verip aldırmıyor. Yani max yine 550 lira maliyet. Sat işte 620 ye ekmek peynir gibi satıp sürümden kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Evet Nazmi ben o şekilde kullaniyorum Sorun Nedir?

Sorun 3g bağlanmama arada...
    Şöyle diyeyim genelde telefonu 3g de kullanırım ve interneti kapatmam...
    Bugün ve geçenlerde de başıma geldi...
    İnternet işlemiyor ve hemen arama yapayım dedim aramada yapmadı...
    Defalarca denedim yok arama yapmadı...
    Sonra uçak moduna alıp tekrar şebeke gelince düzeldi...
    Not: Yer pendik civarı gebzede de iki kez oldu...
    Daha önceki jiayu s3 dede vardı bu sorun(bu sorun türkiyede herkesde var,formda da yazıldı)

Acaba benim sim kartta mı var sıkıntı yoksa bu mtk işlemci hakkaten bizim ülke frekanslarına uyumsuz mu?
    Eğer bunda da böyle sorun çıkarsa satıp bilindik bir marka alıp çin serüvenini sonlandıracağım...

• @Ridianod
    Hocam elinizde adb drivers programı haricinde redmi note 2 için driver dosyası varmı baktıklarım hep aynı siteye kaynak vermiş ordaki google drive da patlamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Bence "kırılmaz cam" lara fazla para vermenize gerek yok. Hele nilkin oldukça pahalı duruyor. Evet marka ama çinden 25TL ye ekran koruyucu almak da biraz uçuk geliyor açıkçası.

2 dolarlıklardan aldım ben o gelene kadar da hediye gelen jelatini yapıştırdım.

Bu kırılmaz camlar arasındaki fiyat farkı kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.

öyle san
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

tek sim kartı kullanıyorum sorun olur mu?

tek simde sorun olmuyor ama aynı veya farklı operatörlerden iki sim taktıgında bir süre idare etsede kesinlikle kapanıyor. hatta bana msj bile gelmedi direk kapandı o kadar yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

imei maliyeti 5 lira. jelatin kılıf zaten üzerinde gönderiyorlar. Burdaki satıcı extra para verip aldırmıyor. Yani max yine 550 lira maliyet. Sat işte 620 ye ekmek peynir gibi satıp sürümden kazanırsın

Hocam 5 liraya nerde imei buluyorsanız soyleyin biz de alalim.adamlar 30 lira diyor en az 3310 bulsak 5 liraya vermezler

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    nilkinler ucuz olmuyor ya. ama kaliteliler. mesela biri nilkin üretimi diye 5 dolara sattı bana baktım yaglanma parmak izi yogun derecede bırakıyor. dedim hani bu orjinaldi. çakal hemen ilanınıdaki orjinal yazılarını kaldırmış. ben orjinal demedimki diyor. o çakalda türkler geri kalırmı ekran görüntüsü almıştım ve parmak izi ve yaglanmayı fotograflamıştım çaktım disputeyi aldım bütün paramı. gittim yine 5 dolara orjinal nilkin aldım on numaraydı. tabi bu redmi note içindi. hatta ve hatta bir iki ay önce telefon elimden uçtu takla falan attı koruyucu tuz buz olmuş yüregim agzıma geldi baktım ekran mis gibi hiç bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Evet Nazmi ben o şekilde kullaniyorum Sorun Nedir?

Sorun 3g bağlanmama arada...
    Şöyle diyeyim genelde telefonu 3g de kullanırım ve interneti kapatmam...
    Bugün ve geçenlerde de başıma geldi...
    İnternet işlemiyor ve hemen arama yapayım dedim aramada yapmadı...
    Defalarca denedim yok arama yapmadı...
    Sonra uçak moduna alıp tekrar şebeke gelince düzeldi...
    Not: Yer pendik civarı gebzede de iki kez oldu...
    Daha önceki jiayu s3 dede vardı bu sorun(bu sorun türkiyede herkesde var,formda da yazıldı)

Acaba benim sim kartta mı var sıkıntı yoksa bu mtk işlemci hakkaten bizim ülke frekanslarına uyumsuz mu?
    Eğer bunda da böyle sorun çıkarsa satıp bilindik bir marka alıp çin serüvenini sonlandıracağım...

nazmi bey sim kartının arkasına bakarmısın kaç kb yazıyor ? en az 64 kb olması gerekiyor.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Diyarbakırda komşum olan telefoncuda. 3310 değil 6600 imei verdi Verdikten sonra hemen çizdi imei gözükmeyecek şekilde. Normal müşteri ye ise eğer kendisi atabiliyor ise 10 liraya satıyor. Yani az çok bu işin içinde isen ve sürekli böyle imei kullanacaksan 5 tl ye rahatlıkla temin edebiliyorsun.
  • @nirvana08
    Benim arkadaşa sözüm yok. direkt çinden alıp getirenlerde var.

@kordinaryus1
    olsalarda herkes alıp kullansa keşke kardeşim.

@teknokolik71
    bunu satan herkes yurt dışından almaya imkanı olmayanlara yardım ediyorlar sözde. Çoğu zaten Hiç bir aracı olmadan cihazı getirip 750 800 950 lira fiyat çekiyor. Bu konuyu burda tartışmamızınbi anlamı yok imkanı olup getiren arkadaşlar biraz vicdanlı fiyat çeksin herkes alsın kullansın Türkiye'de para kazanmak kolay değil.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.