Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.654
Cevap
73
Favori
256.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben teşekkür ederim hocam.

@Apollon

Eğer W7 üstü bir işletim sistemi kullanıyorsanız nette dolaşan driver imzasız olduğu için W7 üstündeki işletim sistemleri yüklemeye izin vermiyor. İmzasız driver yüklemek içinde shifte basarak yeniden başlata tıklıyoruz vs bir yolu var onu yapmanız gerek. Eğer bulamadıysanız onu da ekleyeyim dedim.

@OtoburPirana

Konuyu dağıtıcak ama rom yüklemek her zaman basit bir olay diye biliyorum. Neo da sizi ne uğraştırdı hocam ? Recovery çak, içine attığın rom'u recovery den yükle. Ben bunun daha komplikesini görmedim açıkcası :D ha romu bile nadir olan telefonlarda root için cmd komut sistemi gibi bir mekanda bir şeyler yazılıyordu. Eğer öyleyse doğrudur ama xperia neo dan bahsediyoruz ZTE bilmem ne gibi dandirik dunduruk bir marka ve telefon değil :D Şaşırdım açıkcası yorumunuzu okuyunca ve pil tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Hayırlı olsun.

------

12 sinde aldığım telefon dün 2 paket halinde istanbula aktı. Sabah 11 de biri girmiş 5 de biri... 11 de giren büyük ihtimalle aksesuar paketi. O da bugün saat 1 gibi iç dağıtım mı nedir ona aktarıldı ama telefonda tık yok. Yüreğimiz ağzımızda yarını bekliyoruz :D İlk defa bayrama kafam bozuk giricem he

• ertanx kullanıcısına yanıt
    uygulama kilit ayarı oldu hocam tskler.
    diğer sorunları nasıl cozebilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    aynı aynı sorun yok kafana takma yalnız 2 imeide aynı bu telefonda sen imei değiştirirken ikisinide aynı yapsaydın ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy_xhan

Cihazı getirip 250 300 lira karla satan banker arkadaşlar hayırlı işler

Nasi yapalim hocam aldigimiz fiyata mi verelim? Aletin piyasasi bu sekilde gelisti. ilk basta saticilar insan gibi kar koysaydi piyasasi bu kadar artmazdi, ben de yurtdisindan bi dunya riskle yuregim agzimda bekleyerek almak zorunda kalmazdim. o her yeri dukkana ceviren saticilar kadar kar koydum, cihaz elime gecene kadar musterisi cikarsa saticam. satamazsam alip kullanicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

aynı aynı sorun yok kafana takma yalnız 2 imeide aynı bu telefonda sen imei değiştirirken ikisinide aynı yapsaydın ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum

İki imei nin de aynı olması biraz riskli. Aynı anda 2 adet sim kart takman gereken bir durum olabilir. Böyle olunca mevcut kullandığın imei "Klonlanmış" olarak görünür ve BTK o imei yi kapatır.

Xperia Neo larda Bootlader kilitli oluyor. Kilidi bir kez açtığın anda kendi müzik çalarındaki "Facebook Like" özelliğini kaybediyorsun ve bootlader ı tekrar kilitlesende geri gelmiyor.
    Ayrıca o benim ilk androidim idi. Bırak da az uğraşayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 22 Eylül 2015; 21:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

İki imei nin de aynı olması biraz riskli. Aynı anda 2 adet sim kart takman gereken bir durum olabilir. Böyle olunca mevcut kullandığın imei "Klonlanmış" olarak görünür ve BTK o imei yi kapatır.

Xperia Neo larda Bootlader kilitli oluyor. Kilidi bir kez açtığın anda kendi müzik çalarındaki "Facebook Like" özelliğini kaybediyorsun ve bootlader ı tekrar kilitlesende geri gelmiyor.

Bi de eger imeiler eski internete giremeyen telefonlara aitse ve o imei uzerinde internet trafigi olursa yine tespit edilip kapatilabiliyor diye duydum o konuda bilginiz var mi? kendi siparis ettigim telefona internete giren 2 imei bulmak epey zor oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordinaryus1 -- 22 Eylül 2015; 21:48:53 >

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum öyle olsa 2 sim karttada aynı imei olmazdı

• Telefonun kendisinde tek IMEI var zaten hiç bir sorun olmuyor iki sime de aynı IMEI girilmesinin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _---lionel---_ kullanıcısına yanıt
    nillkin daha iyi. ama pazarlık edin. iyi bi indirim verirse paylaşın sonucu bizde alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordinaryus1

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Bi de eger imeiler eski internete giremeyen telefonlara aitse ve o imei uzerinde internet trafigi olursa yine tespit edilip kapatilabiliyor diye duydum o konuda bilginiz var mi? kendi siparis ettigim telefona internete giren 2 imei bulmak epey zor oldu :)

5 aydır elephone p6000 de Nokia 1280 imeisi kullanıyorum. Telefonda internet yok el feneri var.
    Ayrıca Doğubank da satılan yurtdışı telefonların hepsinde Nokia 3310 imeisi var.

Henüz bende internet yüzünden kapanma olmadı. Daha önce de bu şekilde Galaxy s2 ve THL 4000 kullandım. Onlarda da kapanma olmadı.

üstad tek imeiyi ikisinede çaktıysan bence hemen değiştir birini. yada o sim yuvasına kart takma. ben denedim bir imei çöp oldu :) btk kapatıyor.
  • quote:

böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum öyle olsa 2 sim karttada aynı imei olmazdı

Benim bahsetiğim problem Canım Türkiye'mize özel. Sonuçta Dünya'da imei yi kayıt altına alıp kayıtsız olanları çalıştırmayan bir memleket biz varız.

Risk almak size kalmış, elbette istediğinizi yapmakta özgürsünüz.
  • Akıllı.be forumundaki anlatım ile imei işini sorunsuz halletim. Teşekkürler Seyit Acar
  • @kordinaryus1

Benim arkadaşımın ablası da 3g olmayan bir telefonun imei sini kullanmış. Telefonu tespit etmek için yok 3g ayarı almak için evet yazın vs gibi mesajlar gelmeye devam ediyormuş. Bunlara yanıt verince telefon patlayacak diye düşünüyor onlarda. Sanırım ablası 3g ayarını elle girmiş telefonda. Yani dediğiniz kısmi olarak doğru geldi bana.

@_---lionel---_

Hocam 5 dk önce sırf teyit ettirmek için arkadaşımı aradım. Onunda ablası Zenfone 2 aldı ve kutunun arkasındaki 2 imei de birbirinden farklı görünüyor. BU imei muhabbeti tek bizim ülkemizde geçerli diye Asus 2 id vermiş olabilir diye düşündüm ama yurtdışı cihazlarında da durum böyle(Buyrun resme bakın). Yani bizim bu telefondaki durum anormal bir durum görünüyor. Kesinlikle aynı imei varken 2 hat takmayın. Var olan imei de uçar gider.

Xiaomi Redmi Note 2 / Prime ✦ Anakonu ✦ Kullanıcılar Kulübü ✦

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Eylül 2015; 22:25:03 >

Yazacaklarımı satış yapıyor diye düşünmeyin lütfen ama ilk linkdeki cam koruyucu tipinin toptan fiyatı çok daha uygun. Eğer birleşip toplu bir şekilde alabilirsek daha uygun fiyata getirme imkanımız olabilir. Bu sektörle uğraşıyorum ve cam ekran koruyucu getirip satma tecrübem olduğu için size böyle bir cevap yazma gereksimi hissettim. Yine de karar sizin
  • 3-5 DOLAR OLURSA BENDE ALIRIM NİLKİN
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    Hocam olay sadece internetten mi ibaret?
    Edge olan telefonda 3g-4g trafigi gorulse gene sorun yapar mi?

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    vay çok iyi hızlı gelmiş baya bende 12sinde sipariş verdim sadece aksesuarlar gelmiş trye.
  • Bence "kırılmaz cam" lara fazla para vermenize gerek yok. Hele nilkin oldukça pahalı duruyor. Evet marka ama çinden 25TL ye ekran koruyucu almak da biraz uçuk geliyor açıkçası.

2 dolarlıklardan aldım ben o gelene kadar da hediye gelen jelatini yapıştırdım.

Bu kırılmaz camlar arasındaki fiyat farkı kadar kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.