Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helluri

Kullanan arkadaşlar. Toplam şarj olma süresi ve ekran süresi paylaşabilir misiniz

Kimse tam şarj yapmadı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Herhangı bır sıkıntı varmı romda bır kac ss atarmısın sarj mıuı ıle kıyaslarsan nasıl bende ındırdım ama üşengeçlıkten yuklemedim...

• mamix74 M kullanıcısına yanıt
    Official rom gayet stabil, herhangi bir sıkıntısı yok. Sinyal barı normalde telefonun çektiğinden az gösteriyor. Çekim değerleri normal olmasina rağmen sadece gösterge öyle. Ekran kaydetme var, ekran renk tonu ayarları, her türlü özelleştirme var. Daha 2 gündür kullanıyorum şarjını ölçmedim ama iyi gidiyor.

Telefon gayet rahat ve akıcı çalışıyor.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 29 Mart 2017; 19:15:59 >

Tamam Hocam yarın deneyip yapmaya çalışacağım. Sağolun.

Dediğinizi yaptım herhangi bir değişiklik olmadı hocam
  • roax R kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki konuda da görebilirsiniz hocam size ilk iki yöntemi önerdim.

Normalde bunlarla çok basitçe olur. Bilgisayarınızda ki sürücülerde sıkıntı var gibi.

3. Yöntemi yazıyorum

Telefonu kapatın

Usb kablosunun bir ucunu bilgisayara bağlayın

Diger ucunu telefona bağlarken ses açma ve kısma tusuna basın (aynı anda)

Edl modda bağlanması lazım

Bu arada bu yöntem en zorudur, söylendiği gibi olmuyor çoğu zaman. Tam aynı anda denk getirmek zor.

• Gittigidiyor da 4x icin ekran koruyucu buldum kirilmaz. Aldım ancak kenarlarda bosluk kaldi ve kenarlari yapismiyor. Hem alt ve ust hem sag ve sol kenarlari yapismadi. Ekran koruyucu tavsiyeniz var mi nereden temin edebiliriz?

• Bugün bende teslim aldım cihazımi mi5sen geçiş yaptım ondan öncede note3pro kullanıyordum

• mi 5s plus ile redmi note 4x arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Cihazın ekranı 2.5D kavisli olduğu için bu şekilde oluyor. Alacağınız tüm kırılmaz camlar öyle olacaktır. AliExpress'ten esnek koruyucu sipariş edenler vardı (plastik cam karışımı) Siz de Çin'den sipariş verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

mi 5s plus ile redmi note 4x arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz

Mi5s plus oldukça güçlü bir cihaz. İşlemci, kamera, ekran parlaklığı, hızlı şarj konularında 4x'ten bariz üstün. 4x'in şarjı daha uzun dayanıyor ve fiyat avantajı var. Ama bu iki cihaz aynı kategoride değil.

Bütçe sorununuz yoksa mi5s plus alın derim.

Redmi note 4x'de fiyatına göre sizi üzmez. Ağır oyunlar oynama dışında tüm ihtiyaçlara cevap verir.

Aygıt yöneticisinden kontrol ettim driverlar tamam. Fakat bendeki 4x'in bootleader kapalı. Kendi forumlarında bakınca sanki EDL moda geçmeye izin vermiyor diye daha farklı yöntemler denemişler.
  • roax R kullanıcısına yanıt
    Unlock yaparsanız hiç edl moduna geçmeden fastboottan rahatça yükleyebiliyorsunuz.

çok teşekkür ederim
    Hocam bu direk Çin'den geldi, o yüzden bu versiyonda EDL'ye unlocksuz geçiş yokmuş , iki gündür çok kastım driver,adb vs. ama artık unlock için bekleyeceğim.
  • Selam arkadaşlar renk ve redmi 4 prime arasında gidip geldikten sonra sonunda gold rengini almış bulunmaktayım.kılıf ve ekran koruyucu yoktur elinde olan veyahut tavsiye verecek arkadaşlara ricamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Cihazın ekranı 2.5D kavisli olduğu için bu şekilde oluyor. Alacağınız tüm kırılmaz camlar öyle olacaktır. AliExpress'ten esnek koruyucu sipariş edenler vardı (plastik cam karışımı) Siz de Çin'den sipariş verebilirsiniz

İyi günler hocam bu sipariş veren arkadaşlar kimdi belki fazladan almışlardır:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

İyi günler hocam bu sipariş veren arkadaşlar kimdi belki fazladan almışlardır:)

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=125111748

• Hattimi degistirdim 4g uyumlu yeni hat taktim suan. Yalniz en üstte daima 4g ibaresi var once 3g ye ve 2g ye aldim mobilde sorun yok. Ama wifi baglantisinda 2g de ve ya 3g deyken de en ustte 4g yaziyor. Sizde de durum ayni mi?

• Ben şu an global stabil rom 8.1.14 teyim. Önceden güncelleyicide son sürüm 8.2.2 derdi, az önce baktım 8.1.15 diyor. Güncellemeyi geri mi çektiler acabaki?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.