Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.489
Cevap
100
Favori
470.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kullandıkca sevıyorsunuz.Cunku kullanıp pılın bıtmedıgını yanı az gıttıgını gormek cok guzel bırsey.Telefonuma androıd 7.0 nougat yuklettırdım ve guncellemeye acık yaptırdım.

Su an sorunsuz kullanıyorum.Su ana kadar bırcok samsung cıhaz kullandım hıcbırınden bu kadar memnun kalmadım.Bu telefon bambaska bırsey.
  • Saat 12-1 gibi sarjdan cektim ve tum gun wifi ile kullandim bugun. Bi yarim saat bi saat kadar 3g ile onun disinda wifi ileydi. Suan %71 sarj ile 3 saat 42 dk ekran suresi var. Dun gece kapali sarj ettim. Sabahtwn beri kullanima durum bu. Yarin tum gun 3g ile kullanmis olacagim bir de oyle sonucu gorelim.

Miui surumu 8.2.2.0 android 6 surumundeyim. En güncel bu surum mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.0 olmaliydi

• GSMArena incelemesini yapmış, sitede dolaşırken bir bakayım dedim, güzel süreler almış.

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü
  • Batarya tüketim verilerinde sizde de android.system ve android en ust sirada mi. bende sirayla %25 ve %10 seklinde en ustteler.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Android 7.0 olmaliydi

Geliştirici rom'a android 7 geldi. Global romdaysanız telefonun kendi güncelleyici uygulamasıyla geçiş yapabilirsiniz. Verileriniz gitmez, gelistirici romda haftalık güncelleme gelir.

• Ben de note 3 pro'dan sonra Note 4X alarak aranıza katılmış bulunmaktayım

Resurrection remix rom kullanıyorum. Sorusu olan varsa alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Ben de note 3 pro'dan sonra Note 4X alarak aranıza katılmış bulunmaktayım

Resurrection remix rom kullanıyorum. Sorusu olan varsa alabilirim

Gereksiz bir geçiş olmuş bence :) hayırlı olsun..

• Cihaz çok daha premium hissettiriyor (siyah renk)

Uygun fiyata da bulunca(600tl) geçmemek için bir sebep bulamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Android 7.0 olmaliydi

Geliştirici rom'a android 7 geldi. Global romdaysanız telefonun kendi güncelleyici uygulamasıyla geçiş yapabilirsiniz. Verileriniz gitmez, gelistirici romda haftalık güncelleme gelir.

bendekınde zaten 7.0 var.. ve sanırım geliştirici rom...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaştan aldım hocam. Çin'den aldığı paraya verdi sağolsun. Kendisi Xiaomi modellerini alıp deneyip 15-20 günde değiştiriyormuş

• quote:

Forumdan bir arkadaştan aldım hocam. Çin'den aldığı paraya verdi sağolsun. Kendisi Xiaomi modellerini alıp deneyip 15-20 günde değiştiriyormuş

ok. şimdi gördüm o ilanı.. bende görmüştüm ama cihaz eğilmiş diyince vaz geçmiştim...hayırlı olsun..
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Arka kapağı çıkarıp düzelttim hocam, şu an hic bir sıkıntı yok
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 29 Mart 2017; 10:10:41 >
  • Kullanan arkadaşlar. Toplam şarj olma süresi ve ekran süresi paylaşabilir misiniz

• Arkadaşlar elimde siyah 4x çin rom yüklü telefon var Snapdragon işlemcili. Ben buna
    en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-321.html
    linkteki stabil rom'u indirdim fakat yükleyemedim.
    Kullanmam gereken programlar konusunda birisi yardımcı olabilir mi.(Bootloader kilidi kapalı) daha önce redmi note 3 mtk işlemciliye bootloader açmadan rom atmıştım ama buna atamadım.

• Miflash'ı indirip telefonu edl modunda bilgisayara baglayacaksiniz ve romu flashlayacaksiniz. Aşağıdaki konuda ilk sayfadaki yazanları uygulayın

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-ve-special-edition-ana-konu-kullanici-kulubu-android-6-0-1-guncelleme-geldi-pro--113888196#113888196

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Tamam EDL modu öğrendim, fakat adb yi açıp ; adb reboot edl yapınca oradaki gibi siyah ekran çıkmıyor cihaz normal açılıyor. (adb devices komutu ile cihazı listeleyip çıktığı halde)

EDL modu, updater da yer alan Recovery Mod mu yoksa başka bir şekilde mi açılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roax -- 29 Mart 2017; 14:44:8 >
  • roax R kullanıcısına yanıt
    Recovery mod değil hocam. EDL'nin tam karşılığı Flashlama modu oluyor.

Telefonu kapatın.

Ses kısma ve güç tuşuna basın

Ekrana Fastboot yazısı gelmesi lazım.

Usb kablo ile pcye bağlayın.

Komut ekranından fastboot oem edl yazın ve enter yapın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.